Це можливо з напрямною для пружини або з проволоки різної товщини. Це сумнівно з точки зору практичності, складності виготовлення. Самий примітивний шлях - різний крок навивки, але тоді зусилля буде різне.leif: ↑ 20.06.2026 14:12 https://bowlkeyboards.com/collections/n ... wy-springs
вони хочуть цим сказати, що якісь 18мм пружини, скажімо, від ТХ чи геона будуть таки трохи slanted, а їхні ні? і саме тому вони на 2 бакси дорожче? цікаво цікаво. треба якось буде спробувати. може це норм довга пружинаSW взагалі роблять класні продукти.
When spring is put into the switches, it will be straight (not slanted)
This will allow "Uniaxial Compression"
Switches will have a "Uniform" typing feel
There will be much "Less spring noise"
Our research and development team had found a significant way to improve the springs so that it would reduce the spring noise & improve the typing feel
Robust QC has been done to achieve less than +/- 1 Deviation
Leveling process was done
Новини
Останні статті і огляди
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
Барбарис
Member
-
leif
Member
ну бачиш, там не зрозуміло ані по фотках (принаймні мені) ані по опису, що саме вони мають на увазі, і за рахунок чого саме вони забезпечують заявлені переваги, але потестити було б цікаво. адже я, як і писав раніше, практично відмовився від пружин довше ніж 16мм, а нині навіть з них переходжу на 14-15мм саме через вищезазначені в описі пружин sw причини. ніякий пружний відскок не вартує того по моїх нинішніх вподобанняхБарбарис: ↑ 20.06.2026 14:36Це можливо з напрямною для пружини або з проволоки різної товщини. Це сумнівно з точки зору практичності, складності виготовлення. Самий примітивний шлях - різний крок навивки, але тоді зусилля буде різне.
-
Барбарис
Member
leif, мої 90 г теж не одразу запрацювали коректно, деякі букви довелось пару раз перебрати, бо пружина стала погано та працювала лише при повному натиску. А то схоже гнулась та контакт клинила. Хоча може це і я так встановив, але 2 з 88 мали недолік. І тепер думаю чи варто, бо вже й не помічаю ваги 
-
leif
Member
Барбарис
А яка у тебе довжина цих пружин?
Відправлено через 11 хвилин 59 секунд:
Ух щойно зібрав білд на хайперглайдах стокових, взагалі 0 моддінгу (ніколи так не робив).
Але це дуже смішно
дзвін від фірмових черрі пружин стоїть нереально потужний, і він передається в плейт, який починає дзвеніти разом з ними, а потім ще й корпус долучається своїм пінгом і теж підспівує
терпіти це категорично неможливо.
Добре що збирав на хотсвапі, зараз спробую наступним кроком замінити пружини на геонівські і зафілмити але мастила взагалі не давати ні на світч ні на пружину
в попередньому експерименті з суховатими МХ2А все таки пружини були змащені а на рейках боттом хаузінгів та ліфах я залишки мого ручного змащення грудня 2024но не витирав
А яка у тебе довжина цих пружин?
Відправлено через 11 хвилин 59 секунд:
Ух щойно зібрав білд на хайперглайдах стокових, взагалі 0 моддінгу (ніколи так не робив).
Але це дуже смішно
Добре що збирав на хотсвапі, зараз спробую наступним кроком замінити пружини на геонівські і зафілмити але мастила взагалі не давати ні на світч ні на пружину
-
StTechnik
Member
Барбарис: ↑ 20.06.2026 16:00мої 90 г
Тут блин 45-55 выбираешь и считаешь что 65 уже хард.. 90 грамм. Ага
-
7mindfields
Member
Тут ще дуже роляє такий фактор, як довжина пружини, наприклад стокові 80г 15мм в durock black lotus якийсь час мені здавались майже ідеальними, а потім покористувався довгий час 40г на лоупрофайлі, і вже навіть спрінги в milky yellow/oil king не сприймаються такими легкими, як раніше. Може старістьStTechnik: ↑ 20.06.2026 20:20Барбарис: ↑ 20.06.2026 16:00мої 90 г![]()
Тут блин 45-55 выбираешь и считаешь что 65 уже хард.. 90 грамм. Ага![]()
-
Барбарис
Member
leif, 22 мм.
А стокові 18 здається, вони двоступеневі, тому здаються легенькими. Зусилля переважно внизу.
А стокові 18 здається, вони двоступеневі, тому здаються легенькими. Зусилля переважно внизу.
-
Artem_K
Member
Так і є, факторів багато. Я нещодавно поміняв Cherry MX Red: (45 г) на Keychron Silk POM Red (45 г), останні за рахунок матеріалу та заводського змащування відчуваються легше.
-
StTechnik
Member
Ну у меня 22мм пружины.