Новини
Останні статті і огляди
Hoyoverse
-
Kirakishou
Member
Щодо панцу, у Веліни просто 100 з 10. Я просто офігів. Із зарплати куплю їй скін. У мене питання: навіщо вони цензурували Промею, якщо потім випустили таку Веліну?
-
Kirakishou
Member
Не грав в гачі близько двох місяців, лише іноді заходив в Зенлесс, щоб забрати крутки з підписки і то не завжди – приблизно місяць круток з підписки я загалом пропустив. Сьогодні зайшов в НТЕ і за 50 круток отримав Блекбьорд, в ВуВі за 30 круток Сінь, в Зенлессі за 30 круток Промею. В трьох різних гачах в перший же день банеру виграш на ранньому дропі. Підкруток немає?
Також хотів видалити ХСР, бо гра перетворилася на лайно і анонсовано ще більше лайна. Але судячи по витокам, буде нова Кафка, тому видаляти гру не буду, але гратиму без фанатизму. Заради Кафки здатен стерпіти, але донатити в гру більше не буду, як і паритися щодо ендгейму. Загалом гачі стали гірше – паверкріп, спенд-ап івенти і т.д. Хоча мало було б бути навпаки, адже конкуренція зростає, виходить все більше нових гача-ігор.
Також хотів видалити ХСР, бо гра перетворилася на лайно і анонсовано ще більше лайна. Але судячи по витокам, буде нова Кафка, тому видаляти гру не буду, але гратиму без фанатизму. Заради Кафки здатен стерпіти, але донатити в гру більше не буду, як і паритися щодо ендгейму. Загалом гачі стали гірше – паверкріп, спенд-ап івенти і т.д. Хоча мало було б бути навпаки, адже конкуренція зростає, виходить все більше нових гача-ігор.