Ноутбук ASUS Expertbook Ultra пережив стрес-тести на фізичну цілісність під час публічної презентації в Японії

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
MqM
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Ноутбук ASUS Expertbook Ultra пережив стрес-тести на фізичну цілісність під час публічної презентації в Японії

Ідеальний ноут для екстремала, туриста та просто банально для дому з малими дітьми :D
Якщо це все дійсно правда, то прям мастхев😁
Хоча наші люди можуть однаково вигадати, як його знищили. Найбільше мене здивувала історія, як гиря опинилася на ноуті
Пс поділіться своїми чи історіями знайомих з найнезвичнішими випадками смерті ноутів
gregory_amd
Member

Повідомлення

MqM: 20.06.2026 12:03 Предлагаю обсудить Ноутбук ASUS Expertbook Ultra пережив стрес-тести на фізичну цілісність під час публічної презентації в Японії

Ідеальний ноут для екстремала, туриста та просто банально для дому з малими дітьми :D
Хоча наші люди можуть однаково вигадати, як його знищили. Найбільше мене здивувала історія, як гиря опинилася на ноуті
Пс поділіться своїми чи історіями знайомих з найнезвичнішими випадками смерті ноутів
як майстер з ремонту вiдеокарт, я вам скажу, що не бува незвичайних випадкiв. 50% того що приходить - можна з одинаковою вiрогiднiстю поставити ставку на будь який природнiй або неприроднiй катаклiзм вiд вибуху до падiння пластинкового програвача музики з шафи що стояла поруч з компом на якому лежала ЗВЕРХУ вiдеокарта.

задавайте питання без вiдповiдей як то кажеться.
MqM
Member

Повідомлення

gregory_amd: 20.06.2026 12:07
MqM: 20.06.2026 12:03 Предлагаю обсудить Ноутбук ASUS Expertbook Ultra пережив стрес-тести на фізичну цілісність під час публічної презентації в Японії

як майстер з ремонту вiдеокарт, я вам скажу, що не бува незвичайних випадкiв. 50% того що приходить - можна з одинаковою вiрогiднiстю поставити ставку на будь який природнiй або неприроднiй катаклiзм вiд вибуху до падiння пластинкового програвача музики з шафи що стояла поруч з компом на якому лежала ЗВЕРХУ вiдеокарта.

задавайте питання без вiдповiдей як то кажеться.
У нас люди замінюють природні лиха, які на щастя практично по суті відсутні в Україні.
Так не цікаво, могли б додати родзинки з заляпаною відяхою майонезом чи салатом :shuffle:
Scoffer
Member

Повідомлення

А давайте на нього я стану хоч однією ногою?)
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

Дурня якась - ні один з цих сценаріїв випробовуань звичайно не відповідає реальним сценаріям використання.
Scoffer
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko
Ну чому, олівець цілкой ймовірний варіант. А щодо води, то краще б звісно колою чи хмільними напоями, висушити феном, сполоснути водою і подивитись шо там з кнопарями буде. Бо просто облити дистилірованою не дуже цікаво :shuffle:
Mozdev
Member

Повідомлення

Якщо там корпус металевий то, +12 вольт на корпус і хочаб на один з контактів в юсб порту і буде вам реаліті юз кейз-катастрофа зі світломузикою, а може й з феерверком. :gigi:
Ektalion
Member

Повідомлення

Scoffer: 20.06.2026 12:34 Ну чому, олівець цілкой ймовірний варіант. А щодо води, то краще б звісно колою чи хмільними напоями, висушити феном, сполоснути водою і подивитись шо там з кнопарями буде. Бо просто облити дистилірованою не дуже цікаво :shuffle:
Вода то таке. Самий страшний ворог - кава, дуже добре липне.
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

Scoffer
Для танкістів випробування - якщо знаєш що кава добре липне, то нащо її пити над ноутбуком.
Scoffer
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko
Очевидно тому що іноді ніколи її пити в іншому місці.
leif
Member

Повідомлення

Scoffer: 20.06.2026 12:15А давайте на нього я стану хоч однією ногою?)
тільки якщо ти японець і важиш до 50 кг, в чому я маю великі сумніви :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
але, якщо серйозно, то і без того, що б збільшувати екстремальність випробувань, те що показали -- круто B-)
Scoffer
Member

Повідомлення

leif: 20.06.2026 13:52тільки якщо ти японець і важиш до 50 кг, в чому я маю великі сумніви
Та я легенький, десь до 120. :D
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

ASUS Expertbook Потужнобук Ultra - так буде краще для українського ринку, щоб всі розуміли рівень потужності цього ноутбуку :laugh:

Отправлено спустя 1 минуту :
Scoffer: 20.06.2026 14:45
leif: 20.06.2026 13:52тільки якщо ти японець і важиш до 50 кг, в чому я маю великі сумніви
Та я легенький, десь до 120. :D
То вже скуф напевно, ноутбуки на це не розраховані :laugh:
Ektalion
Member

Повідомлення

n+gibat[]r: 20.06.2026 15:15 То вже скуф напевно, ноутбуки на це не розраховані :laugh:
На таку вагу не кожне крісло розраховано, а ти про техніку.
Sum
Junior

Повідомлення

На останній тест інженери залишили установку свіжих оновлень Windows 11..
Scoffer
Member

Повідомлення

n+gibat[]r
Саме ти скуф. А мене під 2 метри ростом, і я в чудовій формі. B-)
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Scoffer: 20.06.2026 16:01 n+gibat[]r
Саме ти скуф. А мене під 2 метри ростом, і я в чудовій формі. B-)
Саме так сказав би скуф) :gigi:
Відповісти