Саме так. Оці люди, що сміялися з 50-річних аудіофілів зараз виглядають точнісінько само в очах молоді з мобілкоюzaqik: ↑ 19.06.2026 21:47 Ну логично, раз "игровой ПК" становится некой диковинкой для 40-летних (как граммофон для 60-летних), то и нормальные игры для него будут выходить раз в пару лет по одной штуке, когда по какому-то сумасшедшему стечению обстоятельств какому-нибудь такому же 40-летнему, помнящему детство, не дадут по рукам.
Новини
Останні статті і огляди
Масові звільнення в ігровій індустрії відбуваються на тлі рекордних доходів за 2025 рік — понад $200 мільярдів
-
dead_rat
Member
-
Vatrushka
Member
З аудіофілів будь-якого віку можна сміятисьdead_rat: ↑ 19.06.2026 22:45 Саме так. Оці люди, що сміялися з 50-річних аудіофілів зараз виглядають точнісінько само в очах молоді з мобілкою
-
Ektalion
Member
Розкажи це власникам іфонів і тд.Alexsandr: ↑ 19.06.2026 11:46 Комп стоит денег, а телефон вроде бы как необходимость.
На мобілках як не було ігр , так і не буде нормальних. То та молодь , що 24/7 свайпить інста «смішні» приколи ?dead_rat: ↑ 19.06.2026 22:45 Саме так. Оці люди, що сміялися з 50-річних аудіофілів зараз виглядають точнісінько само в очах молоді з мобілкою
-
MqM
Member
Ага, ще можемо поговорити як виглядають ті хто дивиться годинні документалки замість хвилинноно відео в тіктокdead_rat: ↑ 19.06.2026 22:45Саме так. Оці люди, що сміялися з 50-річних аудіофілів зараз виглядають точнісінько само в очах молоді з мобілкоюzaqik: ↑ 19.06.2026 21:47 Ну логично, раз "игровой ПК" становится некой диковинкой для 40-летних (как граммофон для 60-летних), то и нормальные игры для него будут выходить раз в пару лет по одной штуке, когда по какому-то сумасшедшему стечению обстоятельств какому-нибудь такому же 40-летнему, помнящему детство, не дадут по рукам.
Мобільний геймінг, особливо безкоштовний жалюгідне явище, де де через декілька хвилин змушують дивитися рекламу
Ті хто жаліється на донати на пк, просто будуть в шоці від донатної системи на мобілках
Отправлено спустя 4 минуты 29 секунд:
Кнопковий телефон так необхідність, телефон з програмами типу месенджера і певними примітивними робочими інструментами трохи менша необхідність, а всякі телефони по 1к доларів - це переважно понтиAlexsandr: ↑ 19.06.2026 11:46Комп стоит денег, а телефон вроде бы как необходимость.coffeeman: ↑ 19.06.2026 11:13 Діти кажуть що в їхньому класі повно дітей, що вдома компа не мають. Навіть є такі що ноутбука не мають (може свистять), тому такі діти грають завжди на телефоні.
Стагнація на PC та консолях вражає.
Отправлено спустя 2 минуты 11 секунд:
Де вони цікаво реферати та всі інші роботи з інформатики роблять?coffeeman: ↑ 19.06.2026 11:13 Діти кажуть що в їхньому класі повно дітей, що вдома компа не мають. Навіть є такі що ноутбука не мають (може свистять), тому такі діти грають завжди на телефоні.
Стагнація на PC та консолях вражає.
Телефон при всіх його функціях не сьає повноцінною заміною, як потім різко стати ефективним пк користувачем, не те, що працівником будь якої спеціальності повʼязаної з пк?
-
dead_rat
Member
Діду, невже не розумієте наскільки схожі на папіредніков, що казали як же без аріфмометра і таблиць Брадіса? Чи тих хто питає як слухати музику без гробів по 50 кг?MqM: ↑ 20.06.2026 11:58 Де вони цікаво реферати та всі інші роботи з інформатики роблять?
Телефон при всіх його функціях не сьає повноцінною заміною, як потім різко стати ефективним пк користувачем, не те, що працівником будь якої спеціальності повʼязаної з пк?
-
MqM
Member
Це не відповідь, яка дає відповіді на мої питання. Уявіть власний робочий процес повністю на телефоні. До чого тут дідів привʼязали? давайте в такому ж контексті ще розглянемо ще всякі Нінтендо Свіч і розкажемо, що ми не розуміємо і наскільки це робочий інструментdead_rat: ↑ 20.06.2026 12:05Діду, невже не розумієте наскільки схожі на папіредніков, що казали як же без аріфмометра і таблиць Брадіса? Чи тих хто питає як слухати музику без гробів по 50 кг?MqM: ↑ 20.06.2026 11:58 Де вони цікаво реферати та всі інші роботи з інформатики роблять?
Пс телефон навіть у монтажі відео уступає пк аналогам
Всі профі діди видно не усвідомлюють всі можливості телефонів та планшетів
-
dead_rat
Member
Варинципі, мій колега що перейшов до конкурентів за 300к€ на рік налаштував агентів під кодинг з ремоут доступом, підкинув на телефон і керував ними голосом поки гуляв з коляскою з дитиною.MqM: ↑ 20.06.2026 12:10Це не відповідь, яка дає відповіді на мої питання. Уявіть власний робочий процес повністю на телефоні. До чого тут дідів привʼязали? давайте в такому ж контексті ще розглянемо ще всякі Нінтендо Свіч і розкажемо, що ми не розуміємо і наскільки це робочий інструментdead_rat: ↑ 20.06.2026 12:05
Діду, невже не розумієте наскільки схожі на папіредніков, що казали як же без аріфмометра і таблиць Брадіса? Чи тих хто питає як слухати музику без гробів по 50 кг?![]()
Не знаю яка якість його роботи, але 300к йому запропонували, і це у Чехії з їх податком близько 10% як ФОП.
-
MqM
Member
Це вражає, але тут ключове саме ремоут доступ та шіdead_rat: ↑ 20.06.2026 12:15Варинципі, мій колега що перейшов до конкурентів за 300к€ на рік налаштував агентів під кодинг з ремоут доступом, підкинув на телефон і керував ними голосом поки гуляв з коляскою з дитиною.MqM: ↑ 20.06.2026 12:10
Це не відповідь, яка дає відповіді на мої питання. Уявіть власний робочий процес повністю на телефоні. До чого тут дідів привʼязали? давайте в такому ж контексті ще розглянемо ще всякі Нінтендо Свіч і розкажемо, що ми не розуміємо і наскільки це робочий інструмент![]()
Не знаю яка якість його роботи, але 300к йому запропонували, і це у Чехії з їх податком близько 10% як ФОП.
Більше унікальний випадок ніж типовий робочий процес, який навряд підійде під усі сфери діяльності людини
-
S0N1C
Member
на мобілках є DuckStation & NetherSX2Ektalion: ↑ 20.06.2026 06:40 На мобілках як не було ігр , так і не буде нормальних. То та молодь , що 24/7 свайпить інста «смішні» приколи ?
P.S. якщо в тебе є ложка - не обов"язково їю їсти гівн*
-
dead_rat
Member
Коли ти мені наведеш інструмент що підходить «під усі сфери діяльності людини», то я … не знаю, загадуй що хочешMqM: ↑ 20.06.2026 12:17Це вражає, але тут ключове саме ремоут доступ та шіdead_rat: ↑ 20.06.2026 12:15
Варинципі, мій колега що перейшов до конкурентів за 300к€ на рік налаштував агентів під кодинг з ремоут доступом, підкинув на телефон і керував ними голосом поки гуляв з коляскою з дитиною.
Більше унікальний випадок ніж типовий робочий процес, який навряд підійде під усі сфери діяльності людини
-
waryag
Member
Не роздуття, а поганий менеджмент. Після придбання бетезди і актіблізард майки тільки і роблять, що звільняють працівників: підтримання ілюзії прибутковості геймпасу коштує дорого, і платять за неї студії - падінням продажів.CnC_General: ↑ 19.06.2026 15:46Одна з причин роздуття штату студії майків з виробництва ігор - це приховати у цьому секторі свої збитки з Хвох, та різні операційні витрати. дивимось хто та що входить у перелік ігрового напрямку. має збитековий мінус, але довгий час не закривають на відміну від студій. Як тільки якась гра пішла на ринок та дала бабло, її ставлять на КРІ індекс. як тільки прогнозований прибуток менше очікуваного, студію ставлять в чергу на закриття. поки пройде час та всі документи оформлено гроші можуть ще капати. якщо буде різке надходження притоку бабла, то гру відізвуть. а якщо ні - так тихо і мирно поховають. Їм треба тайтли з грошима щоб оплатити свої витрати.
А потім куплять іншу студію. Бізнес, нічого особистого - тільки гроші.
-
MqM
Member
Так і знав, якщо я, як зануда не напишу зайве уточнення щодо всіх компʼютерних сфер то буде це:) Змушуєте мене лишні слова набиратиdead_rat: ↑ 20.06.2026 12:19Коли ти мені наведеш інструмент що підходить «під усі сфери діяльності людини», то я … не знаю, загадуй що хочешMqM: ↑ 20.06.2026 12:17
Це вражає, але тут ключове саме ремоут доступ та ші
Наприклад треба розкриття телефону в 3д графіці, ну там модельку зробити і потім рендер? Тільки не пропонуйте ші генератори, а тільки все ручками
-
dead_rat
Member
Часи не ті, «ручками» відходить у минуле.MqM: ↑ 20.06.2026 12:31 тільки все ручками
Звичайно, нам, 40 річним дідам, треба пк і екран величкий. Бо ми так звикли. Але молоді колеги більшість робить повсякденність з телефону