Новини
Останні статті і огляди
У новій стратегії розвитку PlayStation компанія Sony видалила згадки про ПК та зробила акцент на ШІ
-
brahma
Junior
Пропоную обговорити У новій стратегії розвитку PlayStation компанія Sony видалила згадки про ПК та зробила акцент на ШІ
Даремно вони так відвертаються від ПК. Мені здається для них був би ідеальний варіант випускати свої ігри умовно через два роки від виходу на плойці. На самій плойці їх вже давно всі купили хто хотів а так ще б на ПК підняли грошей і ще захопили аудиторію. І при умові що ігри хороші ще б добавилось людей які б захотіли купити соньку. А так не попробуєш той і не будеш хотіти, я наприклад ігри на ютубі не прохожу а заради якоїсь одної гри яку ти побачив на ютубі віддавати в скорому часі біля 1к баксів.... Дякую, не треба
Даремно вони так відвертаються від ПК. Мені здається для них був би ідеальний варіант випускати свої ігри умовно через два роки від виходу на плойці. На самій плойці їх вже давно всі купили хто хотів а так ще б на ПК підняли грошей і ще захопили аудиторію. І при умові що ігри хороші ще б добавилось людей які б захотіли купити соньку. А так не попробуєш той і не будеш хотіти, я наприклад ігри на ютубі не прохожу а заради якоїсь одної гри яку ти побачив на ютубі віддавати в скорому часі біля 1к баксів.... Дякую, не треба
-
Kullerok
Member
Ну значит будем покупать другие игры 
-
Filabatya
Member
Святе місце пустим не буває
-
tornadox
Member
Компанія вважає, що інструменти на базі генеративного ШІ допоможуть розкрити творчий потенціал студій PlayStation.
-
Kullerok
Member
Если фантазии нарисовать или сочинить небыло то как можно заслугу ИИ приписывать студии. Ля ну клоунадаtornadox: ↑ 20.06.2026 11:17Компанія вважає, що інструменти на базі генеративного ШІ допоможуть розкрити творчий потенціал студій PlayStation.![]()
![]()
-
yariksom
Member
Так і було кілька років, тепер мабуть прийшов дефективний менеджер і подумав що треба в ексклюзивністьbrahma: ↑ 20.06.2026 11:05Даремно вони так відвертаються від ПК. Мені здається для них був би ідеальний варіант випускати свої ігри умовно через два роки від виходу на плойці. На самій плойці їх вже давно всі купили хто хотів а так ще б на ПК підняли грошей і ще захопили аудиторію.
За всі роки я пройшов такі ігри від Соні:
Бог війни, 2 частини.
Останній з нас, 2 частини (друга блювотна).
Анчартед 4.
Ці ігри за всі роки однозначно не варті купівлі плойки "для пограти у щось", хоча загалом непогані.
Так що нехай ідуть на ключовий орган ітифаллічного бога
-
FurryGentleman
Member
Интересно будет почитать отчёт через 2 года где будет указано "Ожидания по внедрению ИИ не оправдались"
-
dead_rat
Member
-
XXXshadyXXX
Member
Это так не работает, нужно через пару лет опять вкладывать много денег в рекламу и маркетинг для выпуска своих игр на пк что бы их покупали хоть как то и что дальше? Игры от Sony будут запускаться на Xbox Helix? + Игры продаются на хайпе, а не через 2 года, когда хайп стих(ну если это не GTA конечно).brahma: ↑ 20.06.2026 11:05 На самій плойці їх вже давно всі купили хто хотів а так ще б на ПК підняли грошей і ще захопили аудиторію. І при умові що ігри хороші ще б добавилось людей які б захотіли купити соньку. А так не попробуєш той і не будеш хотіти, я наприклад ігри на ютубі не прохожу а заради якоїсь одної гри яку ти побачив на ютубі віддавати в скорому часі біля 1к баксів.... Дякую, не треба
-
Tetronga
Member
tornadox: ↑ 20.06.2026 11:17Компанія вважає, що інструменти на базі генеративного ШІ допоможуть розкрити творчий потенціал студій PlayStation.![]()
![]()
-
MqM
Member
Код так десяток років живе і нічогоTetronga: ↑ 20.06.2026 11:41В них ігри після перших HZD і GoW суцільний копіпаст одного й того ж. Як з цим допоможе шіслоп?
![]()
-
kabostebeztak
Member
все, ігри соні тепер слопtornadox: ↑ 20.06.2026 11:17Компанія вважає, що інструменти на базі генеративного ШІ допоможуть розкрити творчий потенціал студій PlayStation.![]()
![]()
-
tornadox
Member
Їх буде просто більше, ще більше посередніх ігор з шіслопом.Tetronga: ↑ 20.06.2026 11:41В них ігри після перших HZD і GoW суцільний копіпаст одного й того ж. Як з цим допоможе шіслоп?
Треба було тег /sarcarsm ставити, невже не зрозуміло.
-
n+gibat[]r
Member
После фактического краха XBOX уже и Playstation пошла куда-то не туда
Нет конкуренции - нет стимула что-то делать, будут клепать нейрослоп, будем играть в игры про сильную и независимую Балерину Капучину которая свергает неотесанных гетеросексуальных мужланов Крокодило Бомбадило и Тум-Тум Сахура
Нет конкуренции - нет стимула что-то делать, будут клепать нейрослоп, будем играть в игры про сильную и независимую Балерину Капучину которая свергает неотесанных гетеросексуальных мужланов Крокодило Бомбадило и Тум-Тум Сахура
-
CnC_General
Member
на поточний момент у соні з ігрового напрямку справи не дуже. за останні кілька років підряд вистрелило тільки кілька тайтлів. хоча розрахунок був учетверо більше. (коли анонсували ігри та збирали попередні відгуки у шанувальників)brahma: ↑ 20.06.2026 11:05 Пропоную обговорити У новій стратегії розвитку PlayStation компанія Sony видалила згадки про ПК та зробила акцент на ШІ
крім того, у них скорочується ринок збуту приставок. без приставок не буде нових ігор та грошей на їх розробку.
тому вони раніше впровадили стратегію щодо прозорості запуску ігор з приставки на ПК. Це мало сенс, та дало значний прихід нових гравців з ПК/мобільного геймінгу.
АЛЕ. АЛЕ. погана оптимізація та сподівання що ігровий рушій виправить недоліку швидкодії гри. а їм залишиться лише розташувати об'єкти на карті, та спецефекти + кат-сцени.
На кожному етапу було недоопрацювання якихось 1-2%. і врешті в сумі вийшло 40-45% гідноти.
В подальшому немає сенсу для них чіплятись подібним чином за ПК. шанувальники куплять, а нових гравців не буде. А будуть гравці якщо будуть яскраві та гарні тайтли. якщо будуть цікаві ігри. коли людина від якості гри та внутрішньоігрового світу забуває про який зараз година....
Тому очікуємо нових технологій, нових ігор, якихось нових фішок.
побажаю Успіхів!
-
stoned
Member
Непогане покоління виходить: нейронка написала промт, згенерувала, зарендерила, заапскейлила.
Гадаю, що ціну на ігри можна піднімати до 79.99$.
Гадаю, що ціну на ігри можна піднімати до 79.99$.
-
snegurrrka
Member
Час звісно покаже чи правильне це було рішення для них, але відсутність конкуренції дається взнаки. Я придбав першу власну консоль самостійно в 2019 році (PS4 Pro) в першу чергу через ексклюзиви, бо дуже хотілося пограти в серію Uncharted, Ratchet and Clank, Horizon: Zero Dawn, God of War collection, навіть Last of Us 1 спробувати (хоча survival horror не мій жанр). Пізніше ще й відкрив для себе ігри Quantic Dreams (Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls, Heavy Rain). Другою причиною було бажання грати в NBA 2K без очевидних читерів, які на ПК були вже з першого дня релізу кожної нової частини, адже всі основні турніри проводилися саме на Playstation та Xbox. І от коли я це все пройшов, а потім Sony почала випускати свої есклюзиви на ПК із затримкою в рік-два, то зловив себе на думці, що для консолі майже ніяких ігр не купував за останні декілька років окрім нових частин NBA 2K, бо все можна було дочекатися на ПК з найбільш гучного.
Чи виправдали ті екслюзиви придбання консолі - так, однозначно, одна лиш серія Uncharted (2-4, про існування першої частини хочеться забути
). Думаю приклад Nintendo, яку багато хто не любить за їхні політики, при цьому все одно продовжують купувати нові консолі заради ексклюзивів типу Зельди, Маріо чи Донкі Конга, показує цінність ексклюзивів для підтримки платформи/бізнесу. Якби не грав в NBA 2K на змагальному рівні весь час, то відповідно і консоль мені б сенсу не було взагалі наступну купувати.
Чи виправдали ті екслюзиви придбання консолі - так, однозначно, одна лиш серія Uncharted (2-4, про існування першої частини хочеться забути
-
maksim2020
Member
Генерація револьвера Requiem з RE:Requiem (ChatGPT/Meshy)
Весь світ знає, як виглядає Requiem, а т.з. ШІ - на важких речовинах і злізати з них не хоче
За це ж можна й ціну на ігри/консолі задрати - ну а чо?
- спойлер
-
SKYJAKER
Member
Оце так обмін PC на AI
.
-
zuk
Member
будущее вашей отсосони
- спойлер