Скільки коштує fps? Граємо на GeForce RTX 50 з 8 ГБ. Огляд та тестування відеокарти MSI GeForce RTX 5050 8G Gaming OC

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Vladys77
Member

Повідомлення

За вартістю кадру таки 5060ті вигідніша.
І взагалі дивно як там в Кіберпанку 60 кадрів вийшло без генерації на цій кризовій карті.

Відправлено через 5 хвилин 9 секунд:
yariksom: 18.06.2026 15:22 fps нічого не коштує коли їх недостатньо для нормальної гри, розрахунок fps на долар це маячня.
Я в основному в РПГ граю, мені достатньо 30 fps, в екшені 60 fps, а кому й 120 мало.
Мені на PS5 нормально. І графіка така, що за всі гроші відеокарту треба аби зрівнялась за якістю :D

Доречі для хейтерів UE5. На PS5 гра на Unreal виглядає офігезно і йде без лагів, на відміну від деяких ігор на ПК. Вся справа в прямоті рук розробників.

Відправлено через 3 хвилини 6 секунд:
joe23: 18.06.2026 15:27 надо было брать нормальную карту на старте 5 серии , 5070ти асус туф стоил 44тыс грн,а всякие GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE можно было урвать за 36тыс грн
5070Ti в дійсності і 44 тисячи не коштує, то вже була завищена ціна.
powerpizza
Member

Повідомлення

DuckRider: 19.06.2026 02:11 Тест ужасен. В форзе 6 8гб картам на ультра насчитали кучу фпс, когда в реальности уже на средне-высоких при любом длсс происходит выход за видеопамять, после чего фпс не только падает, но и время кадра не стабильно, заставляя игру замедляться и ускоряться. Буквально прогрев на цифры, которые ничего не значат в реальности
Полностью согласен,на 1080р без рт 10.5гб,с рт 12 и то подфризы начинаются спустя минут 20 ибо 12 мало,та даже в 5 форзе 11гб 1080ти не хватало на екстрим пресете в 2560х1080,тут 6 ультра нарисовали на 8гб кастрате :lol:
Сейчас на ультрах(запредельные) играл 3440х1440 11.6-11.9гб с xess на ультракачество
destructX
Member

Повідомлення

LetterBee: 18.06.2026 15:52 Есть юзеры 5060 от разных вендоров? У меня палит дуал и одна вертушка затрещала спустя всего три месяца, думаю может стоило доплатить за гигу или msi. По сути шел покупать 5050 от asus, а уже в магазе увидел что за ровно эту же цену стоит 5060 но от палит и я попался на эту удочку. Вертушки я уже поменял, но осадочек остался.
теж паліт, але інфініті2, пів року - нуль проблем
думаю проблема просто в конкретній карті/вертушкі, не у вендорі
Ektalion
Member

Повідомлення

destructX: 19.06.2026 08:49 думаю проблема просто в конкретній карті/вертушкі, не у вендорі
От не правда. У паліта часто проблеми з пропелером. Ще у 2022 році знайомий мав проблеми з 3070 геймрок. Пропелери вібрували при набиранні обертів. Карті на той момент не було і року.
Filabatya
Member

Повідомлення

destructX
Чого ж вони самі дешеві і мають у нас на рік менше гарантії)
Kotya
Member

Повідомлення

Дякую за цікавий огляд.
Нарешті порівняння цікаві. :up:
Alexsandr
Member

Повідомлення

Filabatya: 19.06.2026 13:55 destructX
Чого ж вони самі дешеві і мають у нас на рік менше гарантії)
Менше гарантія - менше ціна. Не думаю, що відсоток браку суттєво відрізняється.
Filabatya
Member

Повідомлення

Alexsandr
Немає прямої залежності між ціною і тим одним роком гарантії, інно 3д дає 3, як усі і теж найдешевші. По вертуханам паліт в відгуках люди часто пишуть що шумні, я тільки через ці 2р і не взяв паліт :shuffle:
Відповісти