Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kassatka
Member

Повідомлення

walkman3000: 19.06.2026 15:29ми розглядаємо варіанти підключення, коли відео відтворюється або інструментами тв, або тв+медіабокс/блюрей з пробросами сигналів до ресу/саундбару якщо є, це типові сетапи. те, що файл з DoVi на тв або андроідбоксі відкривається, не значить, що показує DoVi. у вашому випадку підключення це пердолінг через комп, 0.0000001% користувачів
Розшарити теку з фільмом/серіалом з компа часом значно швидше, аніж кудись це відео копіювати. Але також я полюбляю відтворювати відео з флешки, щоб не потрібно було тримати увімкненим комп. До того ж фільми з високим бітрейтом понад 60 Мбіт/с в піках не витягує через LAN 100 Мбіт/с порт з домашньої мережі, тому такі високоясні відео я дивлюся виключно з флешки.
У мене файл засобами Андроїд-Тв відкривається і безпосередньо з флешки. Комп'ютер при цьому взагалі може бути вимкнений. Тож декодує не комп, а андроїд-телевізор. А вже власними алгоритмами чи за допомогою алгоритмів софтини з плеймаркету, апаратним декодуванням чи програмним - це вже справа десята, головне, що є відео та звук пристойної якості.
Це саме на Самсунг з Tizen чат жпт пропонує мені пердолити через комп, бо на ТВ нема декодера. Ну або докупити окрему Андроїд-приставку. Соні на GoogleTV відтворює незалежно від того, увімкнено комп, чи ні. І андроїд приставка не потрібна бо вона вже вбудована в сам телевізор і вміє при цьому використовувати всі його фірмові покращувалки зображення, у чому і є головна перевага ТВ на Андроїді над ТВ, до якого приєднана зовнішня Андроїд приставка. Це вже не кажучи, що потрібно вмикати два пристрої замість одного та управляти двома різними пультами.
FirstTDM
Member

Повідомлення

walkman3000: 19.06.2026 15:29ну если дяде понравилось то на здоровье. я не силен в линейке филипса, 8 серия будет аналогом C5? мы ж не 910 сравниваем как аналог G5. и опять же, кроме как амбилайта и неплохого звука как для тв, зачем брать 910филипс вместо лг, плюс там до бравии десятка. 910 слишком дорогой, а 820 не ровня прошлогодним топам. 910 я б и сам взял, будь он дешевле G5
Ну... как-то так и есть... на старших/топовых моделях разницы в картинке нет уже особой... и тут, внезапно, вступает в действие нечто не совсем понятное и объективное - типа: ну ладно, говорит покупвтель... Филипс/Сони возьму т.к. они "солиднее звучат" - ни с чем не спорю... это реальность...
walkman3000
Member

Повідомлення

FirstTDM: 19.06.2026 17:53 Филипс/Сони возьму т.к. они "солиднее звучат"
завидую таким людям, увидел-взял-ушел. я скоро инсульт словлю пока кондеры выберу :insane:
FirstTDM
Member

Повідомлення

walkman3000: 19.06.2026 19:40завидую таким людям, увидел-взял-ушел.
Ну... такое... если вот реально - 50% клиентов именно такие - собрали бабло +/- 50% и не парятся с выбором - если что-то понравилось хорошее, то берут без проблем... картинка красивая - ок! заверните и вешайте на стенку/ставьте на столик... как-бы это нормально...
Rucha
Member

Повідомлення

FirstTDM: 19.06.2026 21:12 заверните и вешайте на стенку/ставьте на столик... как-бы это нормально...
Для продавана з умовного Комфі - нормально, для покупця - не нормально, бо він купляє дуже відстійну річ з точки зору ціна/якість.
walkman3000
Member

Повідомлення

FirstTDM: 19.06.2026 21:12и не парятся с выбором
я вот именно про это. на моем месте такие люди берут условный куперхантер или мидею с хаером и не парятся, а я не знаю чем заменить митсубу LN'ку, 2К$ за 25 на сегодня :laugh:
FirstTDM
Member

Повідомлення

Rucha: 19.06.2026 21:29Для продавана з умовного Комфі - нормально, для покупця - не нормально, бо він купляє дуже відстійну річ з точки зору ціна/якість.
Эээ... чЁ за бред :lol: Был я в том комфи - нет там топовых сони/филипс/самсов/лыж... там ширпотреб в зале выставлен... мы же не об этом в ветке обсуждаем... :lol:
walkman3000
Member

Повідомлення

Rucha: 19.06.2026 21:29для покупця - не нормально, бо він купляє дуже відстійну річ з точки зору ціна/якість
цимес у тому що він краще спить не знаючи про це ніж ми :laugh:
Відповісти