Розшарити теку з фільмом/серіалом з компа часом значно швидше, аніж кудись це відео копіювати. Але також я полюбляю відтворювати відео з флешки, щоб не потрібно було тримати увімкненим комп. До того ж фільми з високим бітрейтом понад 60 Мбіт/с в піках не витягує через LAN 100 Мбіт/с порт з домашньої мережі, тому такі високоясні відео я дивлюся виключно з флешки.walkman3000: ↑ 19.06.2026 15:29ми розглядаємо варіанти підключення, коли відео відтворюється або інструментами тв, або тв+медіабокс/блюрей з пробросами сигналів до ресу/саундбару якщо є, це типові сетапи. те, що файл з DoVi на тв або андроідбоксі відкривається, не значить, що показує DoVi. у вашому випадку підключення це пердолінг через комп, 0.0000001% користувачів
У мене файл засобами Андроїд-Тв відкривається і безпосередньо з флешки. Комп'ютер при цьому взагалі може бути вимкнений. Тож декодує не комп, а андроїд-телевізор. А вже власними алгоритмами чи за допомогою алгоритмів софтини з плеймаркету, апаратним декодуванням чи програмним - це вже справа десята, головне, що є відео та звук пристойної якості.
Це саме на Самсунг з Tizen чат жпт пропонує мені пердолити через комп, бо на ТВ нема декодера. Ну або докупити окрему Андроїд-приставку. Соні на GoogleTV відтворює незалежно від того, увімкнено комп, чи ні. І андроїд приставка не потрібна бо вона вже вбудована в сам телевізор і вміє при цьому використовувати всі його фірмові покращувалки зображення, у чому і є головна перевага ТВ на Андроїді над ТВ, до якого приєднана зовнішня Андроїд приставка. Це вже не кажучи, що потрібно вмикати два пристрої замість одного та управляти двома різними пультами.