Офіційно: попередні замовлення на Grand Theft Auto VI розпочнуться наступного тижня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
tornadox
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 19.06.2026 11:28Filabatya
Расскажу по секрету: на PS5 не обязательно покупать игры в классическом понимании. На площадке проверенной, посредник за твои деньги создаёт аккаунт отдельный, туда покупается игра, ты спокойно играешь на своем уже аккаунте в эту игру сколько хочешь и потом дальше продаешь на той же площадке другому игроку аккаунт. Аналогия с дисками только в цифровом виде и все легально 🤷

Ну да, ведь лучше подождать 2-3 года и купить игру за 15 баксов и оставить себе, да сильно :D
І ризик отримати бан на консоль, а потім шукати лоха якому б її скинути?
Dilfin
Member

Повідомлення

kawalot: 18.06.2026 17:29 Цікаво, а чи можна буде її на він11 в додатку ХВох передзамовити? Чи якщо навіть і можна, то вона все одно на пк не запуститься, бо для приставок? Просто, раптом цей додаток має в собі емулятор приставки :gigi:
З теперішніми технологіями не можливо запустити цю гру через емулятор, вірніше технології вже є, але вони ще не масові, тільки розробляються, щоб було зрозуміло. це типу DLLS 5.1. який буде в майбутньому, ну і відеокарту для цих технологій буде потрібно 6090, яка буде мабуть споживати 1 кіловат електроенергії.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

tornadox: 19.06.2026 13:21І ризик отримати бан на консоль, а потім шукати лоха якому б її скинути?
Та вот все ни как меня не забанит блин с 2012 года... Ну что ж такое :lol:
Ramzes82
Member

Повідомлення

З усіх ігр серії пройшов тількі 4 , 5 починав разів 10 і далі перших двох годин мені ставалося нецікаво, ну і не став себе мучати. Тому особливих захоплень щодо 6 не маю і не чекаю ,а там подивимось. А ось про 4 у мене залишились дуже теплі спогади.
AlexWest
Member

Повідомлення

Grey_ukr, ну от з онлайн і вийде 100 баксів (може, 99, щоб не переиинати психологічний поріг). Я візьму без непотрібного онлайну. За таку святу гру 80 кровних баксів не шкода )
Kassatka
Member

Повідомлення

AlexWest: 19.06.2026 15:54Я візьму без непотрібного онлайну. За таку святу гру 80 кровних баксів не шкода )
Проте без непотрібного онлайну ігри (колись) можна (буде) брати за 0 баксів. А це дуже вагомий привід зекономити у такі скрутні часи, коли західні країни, яких ми оберігаємо від варварів, дуже сильно жмотяться ділитися з нами зброєю та матеріальною допомогою. :dontknow: І платити лише за ігри, які дійсно на твою думку це сильно заслуговують і гостро потребують.
Reinmar
Member

Повідомлення

MVE: 18.06.2026 17:22Треба скрінити і повертатись через 2 роки, коли вони перевзуються
коли випустять через півтора роки нову покращену/доповнену версію для пк/пс6/хелікс, тоді перевзуватися будеш, щоб нову консоль+версію гри брати чи сам вже будеш розповідати, що не треба і так норм?
MVE
Member

Повідомлення

Reinmar
Без проблем зможу пограти і в покращену на PS6. Тільки не забувай, що до цього я її пройду повністю на поточному поколінні, поки такі ждуни як ти будуть дивитись летсплеї :laugh:
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Reinmar
Я в GTA V играл 17 сентября 2013 года на своей тогда PS3, в день выхода и получал кучу эмоций, а пекари как обычно тогда "сосноли, 720р, мыловарня, а оно нам не надо, а я не фанат игры и т.д. и т.п."
kairo
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 19.06.2026 16:23Я в GTA V играл 17 сентября 2013 года на своей тогда PS3, в день выхода и получал кучу эмоций
Мої еміції в кінці сюжетки ГТА5 - накінець вона закінчилась і я можу в щось цікавіше пограти)) Але кожному своє, якщо вам гра зайшла, я за вас радий.
daesz
Member

Повідомлення

Геральт: 19.06.2026 07:52 Це щось психологічне? Чи як в анекдоті про алкаша і силу волі? :-/
Ні, просто навіть якщо в егс роздають відверте сміття, то я всерівно беру його для +1 ;)
Відповісти