Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Відповісти
Автор
Повідомлення
orange_deer
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 18.06.2026 15:47 leif волів би ввести правила - що кожен хто хоче купити ноут - має пояснити як він буде його використовувати, чи в нього в дома є зовнішній монітор та стіл і щоб він підписав що обовзяко використовуватиме з ними ноут

а хто хоче купити з високою автономністю - має аргументувати що йому дійсно потрібна така автономність, і що там нема розеток

такий собі ноутбучний гулаг
неправда, це я таке правило хочу ввести :learn:
я навіть попередній текст петиції про дозволи на використання ноутбуків на тій темі про ноутбуки написав, але її видалили :(
і не ноутбучний гулаг а державна програма з охорони здоров'я користувачів ноутбуків!

Відправлено через 4 хвилини 1 секунду:
yuriy_dd: 18.06.2026 15:47 такий собі ноутбучний гулаг
до речі смішно коли про гулаг згадує та сама людина, яка вітала дії комуністичної влади Китаю щодо обмеження на онлайн-ігри, див:
yuriy_dd: 15.06.2026 15:16 китайський уряд переживає щоб з дітей не виросло стадо дибілів, саме тому введені суворі обмежені на ігри
а на повідомлення про утиски національних меншин цією ж комуністичною владою, відповідала:
yuriy_dd: 15.06.2026 16:40
orange_deer: 15.06.2026 16:27це той самий китайський уряд який відправляє уйгурів в концтабори чи інший?
звичайно що є перегини. Є люди які бачуть виключно перегини і ниють.
how ironic :lol:

Відправлено через 5 хвилин 31 секунду:
upd. щодо вікіпедії, недавно перевірив, зараз навіть реєструватись не потрібно щоб правки внести :rotate:
перевірте статтю, до речі, є там щось про визначення реклами як оплаченої? ;)
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0 ... 0%BC%D0%B0
supplicium
Junior

Повідомлення

перевірте статтю, до речі, є там щось про визначення реклами як оплаченої?
Дочитав вищезгадану статтю за вас та знайшов у розділі «Визначення»: "Реклама — будь-яка оплачена форма пропозиції та поширення товарів від імені визначеного спонсора, продавця, чи виробника з метою зацікавити відповідну аудиторію в покупці або використанні певного товару або ресурсу. Також за її допомогою формується уявлення аудиторії про продукт [7]. Згідно з визначенням Американської асоціації маркетингу: реклама — ділова практика, коли компанія платить за розміщення своїх повідомлень та брендингу в певному місці[8].»
Щиро вам бажаю також уважно читати угоди, які ви підписуєте, як ви робите це зазвичай. Обожнюю таких «лохів».😁
Досі вважаєте, що я «yuriy_dd»?😉
yuriy_dd
Member

Повідомлення

leif: 18.06.2026 17:53як я користуюсь своїм ноутбуком чи як мій друг ним користується?
я ж кажу - відсутність критичного мислення в принципі. Я і мій друг проти 200 млн :lol: :lol:
як добре - що вашу маячню ви можете писати лише в темі про прогресс АРМ проців
в профільній темі - ви нуль, і навіть почати боїтесь
як добре - що звичайні користувачі, маркетологи Інтел, АМД, Епл, Майкрософт та всіх інши виробників ноутів - думають однаково, і не так як ви
всім потрібна мобільність, автономність, швидкість і тд
ще раз - пишіть свою маячню про ноути в профільній темі, хоча би спробуйте

а коли спробуєте - от тоді і поговоримо
leif: 18.06.2026 17:53 давай адресу, я під'їду
я вас дуже заздалегіть попередив коли я буду мати час, довелось напрягтись щоб таки бути вільним так як я написав бо в мене плани мінялись пару раз, ви вирішили що можете все міняти і не попереджувати.
ви або безвідповідальний або просто брехло. Це на додаток що я сказав вище.
Довіри до вас - нема. Зустріч більше не шукайте. Це на додачу що часу в мене нема.
leif
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 18.06.2026 22:16проти 200 млн
так а звідки у тебе інфа, як саме користуються своїми 200млн ноутбуками ці люди?
yuriy_dd: 18.06.2026 22:16як добре - що вашу маячню ви можете писати лише в темі про прогресс АРМ проців
розмовляємо по темі. автономність одна з ключових переваг ноутбуків на арм. ось намагаюсь з'ясувати, що за цінна властивість така і хто отримує від неї профіт
yuriy_dd: 18.06.2026 22:16в профільній темі - ви нуль, і навіть почати боїтесь
знову якась демагогія) чому ти не відповідаєш на поставлені запитання? не маєш що відповісти?
yuriy_dd: 18.06.2026 22:16як добре - що звичайні користувачі, маркетологи Інтел, АМД, Епл, Майкрософт та всіх інши виробників ноутів - думають однаково, і не так як ви
звідки така впевненість?
yuriy_dd: 18.06.2026 22:16всім потрібна мобільність, автономність, швидкість і тд
добре. але у в яких саме користувацьких сценаріях люди отримують від цього профіт? ти кидав фотки студентів. когось ще є фотки?
yuriy_dd: 18.06.2026 22:16ще раз - пишіть свою маячню про ноути в профільній темі, хоча би спробуйте

а коли спробуєте - от тоді і поговоримо
я намагаюсь отримати відповіді на свої запитання від єдиної людини, яка активна на форумі, яка бідолашна бігає туди-сюди і працює за своїм ноутбуком. чому для тебе проблематично відповісти на поставлені запитання, щоб ми розібрались з енергоефективністю як ключової перевагою арм-процесорів?
yuriy_dd: 18.06.2026 22:16я вас дуже заздалегіть попередив коли я буду мати час, довелось напрягтись щоб таки бути вільним так як я написав бо в мене плани мінялись пару раз, ви вирішили що можете все міняти і не попереджувати.
тіп сидить днями і ночами строчить простирадла тексту на форумі і буде комусь тулити, що у нього немає 10хв вільного часу :lol: Юра, я ж тобі кажу, 10хв твого дорогоцінного часу, я під'їду куди скажеш, запишемо відео і я поїду далі, залишу тебе з твоїм ейром. в чому складність?
yuriy_dd: 18.06.2026 22:16Довіри до вас - нема. Зустріч більше не шукайте. Це на додачу що часу в мене нема.
ні, не вірю, вільного часу у тебе купа, враховуючи твою інтернет активність, тому давай, пиши куди і коли під'їжджати.
Востаннє редагувалось 18.06.2026 22:39 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

але прикольно, як чувак знову проігнорував всі запитання, на які він не може відповісти, зробив вигляд, що ніхто не помітив всі його фейли, перевів стрілки і зараз буде знову срати в топіку своїм спамом як ні в чому не бувало :D
denon312
Member

Повідомлення

leif
це ж було очевидно що цей боягуз не вилізе нікуди зі своєї конури. :D
вже он свого ШІ брата "близнюка" підключив знову, який тут фізичною розправою погрожував :lol:
dext
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 08.06.2026 12:09 вони взяли готовий і оптимізували під Мак. Хай би відразу розробляли під Мак. Розумієте різницю?
поясніть різницію між "оптимізували під Мак" та "розробляли під Мак", бо це виглядає як чергова відмазка калічного GPU/драйверів під мак, які завжди були калічними ще за часів OpenGL, через ідеологію "think different" та "будете жерти що дають" :yes:
ну тріснув, я підозрюю що вона так екран нахиляє, мінятись не буде - значить новий теж трісне. Такі жінки.
вірю: жінка винувата, але аж ніяк не "емейзінг", скажіть про це жінці, якщо не отримаєте інвалідність після цього :laugh:
Результат 133 - доволи не поганий. Це у вас що? Бо мій М4 - лише трохи більше.
Які результат в інших одно-поточних тестах - Speedometer 3.1? Cinebench 2024?
Багато-потік? Споживання? Енергоефективність?
14900k, тягне CP2077 на 150FPS+, більшість локальних популярних моделей ШІ (9-35 мільярдів параметрів) - на рівні 20-100 t/s, що дозволяє ваш емейзінг за такі самі кошти (~$1k)?
це звичайна робота звичайного користувача за ноутом - в мене в середньому завантажений менш ніж на 5-10%. Швидко обробив мою дію і спати.
ганяти тупу синтетику - не звичайна робота, а збиток для роботодавця
orange_deer
Member

Повідомлення

denon312: 18.06.2026 23:30 leif
це ж було очевидно що цей боягуз не вилізе нікуди зі своєї конури. :D
вже он свого ШІ брата "близнюка" підключив знову, який тут фізичною розправою погрожував :lol:
який трошки помилився і не в ту сторону пішов воювати :lol:
а то Юрій тут заявляв що от немає нічого про оплачену рекламу в вікіпедії, а тут виявляється що таке визначення там теж є, отакої :rotate:
leif
Member

Повідомлення

denon312: 18.06.2026 23:30ШІ брата "близнюка" підключив знову, який тут фізичною розправою погрожував
що правда?) оце тут лор в топіку, я все пропустив :D

Відправлено через 21 секунду:
orange_deer: 19.06.2026 13:44не в ту сторону пішов воювати
френдліфаєр :laugh:
denon312
Member

Повідомлення

leif: 19.06.2026 14:50 що правда?) оце тут лор в топіку, я все пропустив :D
Я випас цього дегана на itc чи то межі в коментах, а kabostebeztak пішов туди і написав щось такого як діти кажуть один одному про мамку, от його і порвало, він зареєгав дубля тут supplіcіum і почав погрожувати фізичною розправою і що заплатить нібито за його місцезнаходження, а ще кинув лінку яка логує айпішки, короче Юрік вирішив випасти kabostebeztak по айпішці. Модератори все потерли, тож історії вже нема.

Відправлено через 10 хвилин 45 секунд:
leif
viewtopic.php?p=4113984#p4113984
leif
Member

Повідомлення

denon312
Ахах))

Юра, ну ти даєш :lol:
denon312
Member

Повідомлення

leif
Зображення
https://disqus.com/by/Banderstadt/
Вже 4 рази змінив нік і аватарку з того часу.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

dext: 19.06.2026 01:08поясніть різницію між "оптимізували під Мак" та "розробляли під Мак"
так точно як побудувати будинок під себе, і коли купити готовий, і там мінімальні зміни типу меблі свої поставити
dext: 19.06.2026 01:08вірю: жінка винувата, але аж ніяк не "емейзінг"
може у вас у ноутах чи смартах - екрани не тріскали?
dext: 19.06.2026 01:0814900k, тягне CP2077 на 150FPS+, більшість локальних популярних моделей ШІ (9-35 мільярдів параметрів) - на рівні 20-100 t/s, що дозволяє ваш емейзінг за такі самі кошти (~$1k)?
прямо на проці такі ШІ запускаєте, чи на ВК?
dext: 19.06.2026 01:08ганяти тупу синтетику - не звичайна робота, а збиток для роботодавця
а ви гляньте яка перша тема закріплена в розділі форуму процесори: viewforum.php?f=2

не займались лінпак на ніч? я памятаю це була улюблена справа Інтел фанатів, продемострувати перевагу над АМД
якщо що - я оцінив Райзени з виходу 3700Х, який був швидшим за 9900К. Відразу купив і використовував. Так точно і з М1
leif
Member

Повідомлення

denon312: 19.06.2026 15:46 leif
Зображення
Ааа, так ось чому вільного часу немає :D ну звичайно: на хобот до кацапів зайди, сюди зайди, на ітс зайди, всюди видай якусь хохму, а в цей же час ще й бігати по місту треба (без зарядки). Ледве встигає! :help:
denon312
Member

Повідомлення

leif
Пруф що yd77 на ixbt і yuriy_dd на оверах це yuriydudchak
Зображення
yuriy_dd: 19.06.2026 15:56 якщо що - я оцінив Райзени з виходу 3700Х, який був швидшим за 9900К. Відразу купив і використовував. Так точно і з М1
yuriy_dd: 15.09.2025 10:42 колись в далекому 2019 - я також аналогічно виступав що Зен2 - краще за Інтел - конкретно 3700Х проти 9900К, і аналогічно такі як ви на форумі казали подібне проти мене
orange_deer
Member

Повідомлення

denon312: 19.06.2026 16:44 leif
Пруф що yd77 на ixbt і yuriy_dd на оверах це yuriydudchak
ну і коли йому нагадують що доля емейзінгу на ринку ноутбуків все ще далеко позаду інтелу (в якого з його слів немає прогресу вже 5 років), то він переводить стрілки на амд - і все та сама теза що він на ixbt писав:
yuriy_dd: 05.04.2026 13:04 доля АРМ в ноутах напевне вже більша ніж у АМД - ви так само негативно ставитесь до ноутів на АМД?
Відправлено через 5 хвилин 9 секунд:
а осьо ловіть свіжачок так сказати :lol:
dudchak_ixbt.png
це він тут характер показує і повчає всіх, а от з його руснявими дружками розмова інакше йде. "пожалуйста сделайте - сейчас сделаю"
yuriy_dd ixbt це і є той нормальний форум, на якому нас всіх би забанили за хамську поведінку? :rotate:
ви як, поділились вже з ними враженнями від прильотів по московському нпз? чи не захотіли ламати братські відносини? ;)

Відправлено через 4 хвилини 37 секунд:
leif
denon312
та і до решти кого ще не забанив цей "інтелектуал"

пропоную надалі йому нагадувати про його активність на ixbt поки не дасть відповідь на це просте питання :rotate:
враховуючи те як він любить ігнорити питання по темі коли його заганяють в кут, думаю буде справедливо
kabostebeztak
Member

Повідомлення

denon312: 19.06.2026 15:28
leif: 19.06.2026 14:50 що правда?) оце тут лор в топіку, я все пропустив :D
Я випас цього дегана на itc чи то межі в коментах, а kabostebeztak пішов туди і написав щось такого як діти кажуть один одному про мамку, от його і порвало, він зареєгав дубля тут supplіcіum і почав погрожувати фізичною розправою і що заплатить нібито за його місцезнаходження, а ще кинув лінку яка логує айпішки, короче Юрік вирішив випасти kabostebeztak по айпішці. Модератори все потерли, тож історії вже нема.

Відправлено через 10 хвилин 45 секунд:
leif
viewtopic.php?p=4113984#p4113984
То було не "як діти кажуть", а логічна відповідь на його псевдоінтелектуальне хамство.
Сам нарвався, сам згорів.

Відправлено через 10 хвилин 51 секунду:
denon312: 19.06.2026 15:46 leif
Зображення
Тіп навідкривав системних програм і тіпа крутий
Тим часом у мене:
Вирішив попрацювати у ліжку.
Давінчі резолв, давінчі резолв сервер, сафарі, файндер, fre:ac та налаштування блютузу.
Відповісти