пока даун на дракмане глава студии надежды нет© сара коннорXXXshadyXXX: ↑ 18.06.2026 23:08Надежда на Intergalactic: The Heretic Prophet
кста на лысую можно посмотреть в морталкомбате2, актерище
пока даун на дракмане глава студии надежды нет© сара коннорXXXshadyXXX: ↑ 18.06.2026 23:08Надежда на Intergalactic: The Heretic Prophet
У психології такий механізм називається раціоналізацією (або конкретніше — стратегією «солодкого лимона»). Це підсвідомий захисний механізм психіки, коли людина, не маючи змоги змінити обставини або отримати бажане, знаходить логічні та «позитивні» аргументи, щоб виправдати ситуацію і переконати себе, що все сталося на краще.
Так это по классике))) Когда Сони объявила что уходит с ПК, было тоже самоеEaranak: ↑ 19.06.2026 10:30Забавно когда весомая часть сообщений о GTA 6 от 'ценителей-шедевров' которые как сумасшедшие вопят насколько же им не интересна эта ваша GTA 6, как им важно рассказать об этом
а чего через два года? чего тебе вообще ее не бойкотировать? все таки хочешь поигратьFilabatya: ↑ 19.06.2026 11:01 MVE
Ви головне по фулл прайсу беріть, щоб я потім за 15 долярів зміг купити через рік два, з всіма длсі і кращою графікою
Ну і вишенька на торті, гратиму я її, звичайно, на іксбоксівському геймпаді![]()
Так через 1-3 года эта игра(смотря что за игра) уже будет в соневском аналоге геймпасса - так шоFilabatya: ↑ 19.06.2026 11:31 а ігри хай будуть в бібліотеці
Надеюсь, что стандартное издание будет как раз таки 70-80AlexWest: ↑ 19.06.2026 12:08 Grey_ukr, ваш прогноз? Думаю, 70-80 доларів за стандарт, і біля 100 за делюкс.