Офіційно: попередні замовлення на Grand Theft Auto VI розпочнуться наступного тижня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MVE
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX
І все ж таки це консоль. Навіть на Series S буде гта 6
tornadox
Member

Повідомлення

Знімаю капелюха як Рокстар рятує консолі в черговий раз.
Але це не з любові до Соні чи Майкрослопа, дохід від консолей в деяких тайтлах сильно перевищує в порівнянні з ПК, Shark Card Magic такий собі.
“Rockstar always starts on console because I think with regard to a release like that you're judged by serving the core,” Zelnick said. “Like really serving the core consumer. If your core consumer isn't there, if they're not served first and best, you kind of don't hit your other consumers.”

Zelnick said the window of console exclusivity was not related to the company’s marketing deal with PlayStation maker Sony Group Corp. “No,” he said. “I mean, historically Rockstar's gone to console first.”
https://www.bloomberg.com/news/articles ... =undefined
daesz
Member

Повідомлення

Dremjke: 18.06.2026 22:36У кого консоли нет и кто не собирается покупать - тем оно и не нужно.
Остання гта, яку зміг осилити до кінця - була вайс сіті, гта 6 не жду, коли вийде на пк не гратиму, коли роздадуть безплатно в егс - візьму, але не качатиму, всю серію вважаю переоціненим проходняком, в теми про гта6 захожу тільки п*кальники у соснольщиків попідривати милом+бетатестом :rotate:

Відправлено через 6 хвилин 7 секунд:
Трьом уже підірвав :rotate:
Filabatya
Member

Повідомлення

пройшов 5 ехенсд сюжетку, шикарна гра, особливо офігів від мами Тревора. Дуже чекаю 6ту за 15 доларів, вже напевно на рубіні :lol:
dead_rat
Member

Повідомлення

Ektalion: 18.06.2026 17:46
Vpupkin: 18.06.2026 17:41 Круто, але я ще 5ту і рдр2 не пройшов.
Ти би хоч одну гру пройшов.
Не для того квітонька 5090 цвіла
Kassatka
Member

Повідомлення

Геральт: 18.06.2026 17:59
MVE: 18.06.2026 17:39 після обіду - пекарі :gigi:
Чого б це? Не пройшов жодної частини ГТА. Тримаю в курсі :-/
Я теж не пройшов жодної частини GTA, навіть не пробував грати й не збираюсь пробувати. Але я розумію, що ця гра по мотивам радіо Шансон викликала справжній ажіотаж серед любителів Шансону у геймінгу. Через це багато хто реально збирається купувати чи вже купив ігрову приставку як чисто заради цієї майбутньої гри, так і заради цієї гри як один із дуже бушних аргументів. Як наслідок, власник ігрової приставки стає частиною екосистеми й у майбутньому купуватиме ігри/оформлюватиме підписку для ігрової приставки замість того, щоб цей час та гроші витратити на геймінг на ПК.
Що це означає? Що він гратиме у ігри відстійних жанрів на приставці замість того, щоб здоробальнювати аудиторію ігор жанру стратегій на ПК, в тому числі жанру стратегій у реальному часі (RTS), які найзручніше граються клавомишею на ПК сидячи на кріслі й узагалі не випускаються на приставках/смартфонах/планшетах чи користуються там надзвичайно низьким попитом.
Тому я будь-яку новину, яка сприяє більшому поширенню, попиту, зручності, доступності консольного/мобільного геймінгу сприймаю, як негативну.
А будь-яку новину про проблеми, менший попит, гіршу зручність, більшу ціну консольного/мобільного геймінгу сприймаю, як досягнення й перемогу.
З цієї точки зору доступність GTA 6 на старті лише на ігрових приставках я сприймаю як шкідливий фактор зменшення популярності жанру стратегій у цілому й RTS зокрема.
kairo
Member

Повідомлення

За що я люблю цей форум, так це за місцевих божевільних.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Kassatka: 19.06.2026 00:51Що він гратиме у ігри відстійних жанрів на приставці замість того, щоб здоробальнювати аудиторію ігор жанру стратегій на ПК, в тому числі жанру стратегій у реальному часі (RTS)
Вот бедненькие, надо бы их как то пожалеть, поддержать... Ну а я пойду на удобном диване сяду, возьму геймпад в руки и перед тв(увы 4к всего лишь) поиграю за полуголую тётю(а это уже аргумент) в Stellar Blade хоть и на пк, но с консольным вайбом :gigi:
Kassatka
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 19.06.2026 01:03Ну а я пойду на удобном диване сяду, возьму геймпад в руки и перед тв(увы 4к всего лишь) поиграю за полуголую тётю(а это уже аргумент) в Stellar Blade хоть и на пк, но с консольным вайбом :gigi:
Ну і ще на ПК можна і за повністю голу тітку пограти шляхом моддингу (це ще вагоміший аргумент на користь ПК), а на ігрових приставках це фіг зробиш.
Zaelot
Member

Повідомлення

я знав що ця частина буде хайпова, грав у всі гта, готовий почекати на ультра оптимізацію після коробників, щоб кайфонути, якщо не помру на війні, то кайфону як від сталкера :super:
Kassatka
Member

Повідомлення

Zaelot: 19.06.2026 03:00щоб кайфонути, якщо не помру на війні, то кайфону як від сталкера :super:
А я от дуже сумніваюся що на повну кайфону від Warhammer 40000: Dawn of War 4 та від Total War: Warhammer 40000. Скоріше за все вони будуть дуже далеко від ідеального рівня Warhammer 40000: Dawn of War - Soulstorm та Rome: Total War. :( Найзручніші механіки гри та технології для моддингу давно втрачені в цих серіях ігор і навряд повернуться до колишнього рівня. :(
Але все одно потрібно нові свіжі ігри в цих нішах, а не лише задр0чувати до дір завжди в одне і те ж.
Vladys77
Member

Повідомлення

От аби вона в Game Pass вийшла, тоді б точно пограв.

Відправлено через 2 хвилини 11 секунд:
XXXshadyXXX: 18.06.2026 17:19 Сейчас повылазят: "а оно мне не надо, а я подожду, бета тест, та кому она нужна, играйте сами, 30 фпс на соснолях, а у меня 8к и видеокарта RX 6800" - :laugh:
Ну десь так. Без бети сенсу брати немає. Бо мені не подобається GTA. Але ж шосту так розхвалюють, що бетку можна було б і спробувати.
Востаннє редагувалось 19.06.2026 04:16 користувачем Vladys77, всього редагувалось 1 раз.
General Failure
Member

Повідомлення

Як справжній ностальгатор пограю у піратку
Vladys77
Member

Повідомлення

Archer: 18.06.2026 17:49
XXXshadyXXX: 18.06.2026 17:19 Сейчас повылазят: "а оно мне не надо, а я подожду, бета тест, та кому она нужна, играйте сами, 30 фпс на соснолях, а у меня 8к и видеокарта RX 6800" - :laugh:
Хах вся суть соснольщиков, єто порадоватся что чего-то там не будет на пк(или не сразу), хоть какая то радость от владения консолью)
Від володіння консолі суцільне задоволення без зловтішань на рахунок ПК бояр.
Бо ти пару кнопочок на гейпаді нажав не встаючи з дивана і менше як за хвилину вже граєш в найкращі ігри з ідеальною графікою та без танців з бубном.

Це як авто можна з запчастин в гаражі збирати. Але краще купити вже готову в салоні :laugh:
Kassatka
Member

Повідомлення

Vladys77: 19.06.2026 04:20як за хвилину вже граєш в найкращі ігри з ідеальною графікою та без танців з бубном.
ПК-бояри дуже сильно заперечать щодо ідеальної графіки. Коли це буде апскейл з ~860p до 4K та ще й застарілими апскейлерами попередніх поколінь. Якби це була DLSS 4.5, то апскейл навіть з 860p до 4K виглядав би шикарно, але якщо це аналог FSR 3 від Sony для PS5, то це явна лажа.

А я особисто заперечу щодо найкращих ігор, бо для мене особисто перебушна більшість кращих ігор взагалі ніколи не була доступна на жодній з ігрових приставок, а доступна виключно на ПК (іноді це буває ретро ПК на Windows XP).

Авто справді краще готове купувати. Але новий ПК краще завжди збирати з окремих комплектуючих. Вийде і дешевше, і продуктивніше, і обереш саме ту найоптимальнішу для себе конфігурацію, яку зможеш собі дозволити в рамках виділеного бюджету. А не так, що диск малого обсягу, відеокарта страждає від нестачі VRAM, оперативка з донною частотою і з донними таймінгами, а материнка пропрієтарна і до неї важко буде в майбутньому підключити щось нестандартне.
VirusikZloy
Member

Повідомлення

Пока нет на пк ваще пофиг даже смотреть не буду что там такое
Kassatka
Member

Повідомлення

VirusikZloy: 19.06.2026 07:03Пока нет на пк ваще пофиг даже смотреть не буду что там такое
Якщо/коли буде на ПК, все одно ваще пофіг, навіть дивитися не буду, що там таке.
Геральт
Member

Повідомлення

daesz: 19.06.2026 00:30 коли роздадуть безплатно в егс - візьму, але не качатиму
Це щось психологічне? Чи як в анекдоті про алкаша і силу волі? :-/
Filabatya: 19.06.2026 00:31 пройшов 5 ехенсд сюжетку, шикарна гра, особливо офігів від мами Тревора. Дуже чекаю 6ту за 15 доларів, вже напевно на рубіні :lol:
5ту запускав, вистачило на 5хв. Нічого шикарного не побачив. Симулятор гопника, дуже таке собі. Питав серед знайомих геймерів, також не грали. :dontknow:
Kassatka
Member

Повідомлення

N0il: 18.06.2026 19:20 У меня несколько консолей и ПК, не понимаю в чём проблема? Почему кто-то должен выбирать одну платформу? :lol:
Теж не бачу доробальної проблеми купити іншу платформу, якщо на ній є щось унікальне, чого нема на основній платформі, і що могло б реально зацікавити, щоб виправдати купівлю іншої платформи. Тому у мене дві ігрові платформи: окрім основної платформи на Win 10/Win 11 є ще додаткова платформа на Win XP/Win 7 на специфічному для неї залізі. Більше жодні інші ігрові платформи не мають для мене інтересу.
MVE
Member

Повідомлення

Та не переживайте ви так. Кілька років потестують на ігрових платформах, а потім вже випустять на платформі для ШІ, нікуди вони не дінуться. :rotate:
Відповісти