Legion Go2 має дисплей олед 8,8 і 2 терабайта вбудованої пам'яті.
Для чого ви порівнюєте з Legion Go2, коли є MSI claw A8 з тим самим Z2 extreme такими ж самими специфікаціями і за 999 євро!
Відправлено через 20 хвилин 29 секунд:
Ortyomko: ↑
16.06.2026 16:18
По характеристикам найближчий аналог це Legion Go 2 Extreme на AMD Z2 Extreme. Він коштує десь так само, але слабший десь на 15-30%.
Бо це те саме що порівнювати ПС4/5 і ПК з 5080. Перше буде набагато дешевше.
Ще раз хочу відкоментувати, бо бачу не доходить. Msi claw a8 на Z2 extreme має ті ж самі характеристики, що і Msi claw a8 EX, єдина різниця, що у останньої проц Інтеловський і на 8 Гб більше пам'яті! Перша консолька MSI на базі АМД зараз коштує 999 євро!
Легіон має Олед дисплей 8,8, а не 8, що є дорожче і має 2 Тб накопичувач, а тому казати, що Легіон, це прямий конкурент MSI - абсурд!
Ну і про 15-30% різниці у продуктивності я б казав обережно, адже це ж Інтел, компанія, яка все життя бреше і маніпулює дурнями... Звичайно, що Інтел робить наголос на multi frame gene. Вмикаючи на 4-х кратне збільшення фейкових кадрів ви отримаєте навіть 50% приросту у іграх, але чи можна буде в це грати? Я ось дивився з десяток оглядів, де наприклад Hogwart's Legacy на максималках іде на 75-80 fps. Потім я знайшов тести на Msi claw a8 і побачив на таких самих налаштуваннях 90 fps. Тобто треба почекати офіційних тестів, а не вірити всьому, що кажуть аферисти.
АМД варто було б розробити такий самий MFG і нарешті додати FSR4, тим паче, що у Z2 extreme є все для того, аби це втілити в життя, було б лише бажання у Лізки.