Нічого страшногно, Яблуко-хом'як заплатить будь яку ціну
Новини
Останні статті і огляди
Тім Кук попередив про майбутнє підвищення цін на продукцію Apple
-
Polaris
Member
Предлагаю обсудить Тім Кук попередив про майбутнє підвищення цін на продукцію Apple
-
WWQ
Member
Подставка для монитора теперь будет не 1000, а 1200$ стоить... И это в лучшем случае... 
-
dead_rat
Member
АІ дефіцит, що ж ти хочеш…WWQ: ↑ 18.06.2026 16:58 Подставка для монитора теперь будет не 1000, а 1200$ стоить... И это в лучшем случае...![]()
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Так ціни на ноутбуки давно вже вищі.
-
kairo
Member
Мені прийшов час оновити мій резервний ноут на Вінді, так ситуація не краща. Ціни просто треш.Polaris: ↑ 18.06.2026 16:48Нічого страшногно, Яблуко-хом'як заплатить будь яку ціну
-
The_Rusik
Member
Айфон становится всё хуже, а цены все выше...
Но миллионы мух не могут ошибаться...
Будут покупать даже без батареи, кабеля и камеры отдельно
Будут покупать даже без батареи, кабеля и камеры отдельно
-
Sanьka
Member
Обов'язково підвищити ціни на ніжки і колесика, бо АІ !!!
-
yariksom
Member
Айфон в своїй екосистемі дуже корисний пристрій, знаю по відгукам знайомих які його мають.The_Rusik: ↑ 18.06.2026 17:46 Айфон становится всё хуже, а цены все выше...
Будут покупать даже без батареи, кабеля и камеры отдельно![]()
Сам не куплю бо якось з ним не зручно особисто мені.
-
EvhenS
Member
Еппл норм паше 6 років, тому одну серію не купити яблукофілам буде нескладно.
-
FirstTDM
Member
Да не только подставка - еще и тряпочка для протирки монитора Apple Polishing Cloth взлетит в цене...WWQ: ↑ 18.06.2026 16:58Подставка для монитора теперь будет не 1000, а 1200$ стоить... И это в лучшем случае...
-
dead_rat
Member
На захист Апплє скажу, що айфон гірше ніколи не ставав. Було багато випадків, коли різницю треба було шукати з мікроскопом і коли ставало дорожче, але не гірше.The_Rusik: ↑ 18.06.2026 17:46 Айфон становится всё хуже, а цены все выше...
-
The_Rusik
Member
dead_rat
iphone xs - боковуха нержавейка, дальше аллюм.
iphone 16 pro - титан, 17 про аллюм.
Вообще ни разу. Батареии хорошие у них, после обнов "работают как часы".
А цена то только растет. А вы говорите не становится, он летит на дно, у меня все знакомые после выхода 17 вернулись на андроид.
Про 60 гц экран и юсб 2.0 нужно говорить в смарте за 1000уе?
А цена то только растет. А вы говорите не становится, он летит на дно, у меня все знакомые после выхода 17 вернулись на андроид.
-
dead_rat
Member
Мене 60 Гц не парять(в 17 наче завезли більше), рівно як і юсб 2.0 бо окрім як для зарядки я розʼємом ніколи не користувався. Принаймні останні 10 років.The_Rusik: ↑ 18.06.2026 19:49 dead_rat
Якщо вам більше подобається Андроід - то без проблем. Телефони вже давно по факту однакові і всі важливі функції і аппки скопіювали друг у друга
-
Tetronga
Member
Ви зараз всі однаково хом'яки і нелохи, бо купуєте залізо втридорога від його ціни. Ми всі такі заразPolaris: ↑ 18.06.2026 16:48 Предлагаю обсудить Тім Кук попередив про майбутнє підвищення цін на продукцію Apple
Нічого страшногно, Яблуко-хом'як заплатить будь яку ціну![]()
Відправлено через 3 хвилини 10 секунд:
Ти хоч би загуглив інформацію про ціни на Айфони в США перш ніж позоритисьThe_Rusik: ↑ 18.06.2026 19:49 dead_rat
-
The_Rusik
Member
Tetronga
Да, точно, мы же в америке живем, и зп у нас в долларах. Молчи лучше.
-
MqM
Member
Почав би з того, яка надійна альтернатива?. І який продукт пропонує до 10 років підтримки та оновлень. Боюсь ви і на 5 років такої підтримки не знайдетеThe_Rusik: ↑ 18.06.2026 17:46 Айфон становится всё хуже, а цены все выше...
Отправлено спустя 2 минуты 21 секунду:
А яку інфу тобі дають ціни від наших бариг? Що вони можуть влупити будь яку, бо на них немає ніякої управи?The_Rusik: ↑ 18.06.2026 20:43 Tetronga
-
Tetronga
Member
Так і не розказуй казки про подорожчання Айфонів коли на них ціна не змінювалась із часів Айфон 12The_Rusik: ↑ 18.06.2026 20:43 Tetronga
-
Nick_888
Member
Такий копіум ще треба пошукати...The_Rusik: ↑ 18.06.2026 19:49 dead_rat
-
nutman
Member
Каждый последующий айфон хуже предыдущего. Особенно сильно это заметно если переходить хорошим скачком, как я с se2016 на 13 mini. Очень много самых разных недочетов, которые порой бывают просто необъяснимы - можно было сделать иначе и их бы не было. Ну это и логично, там трансформация идёт, какие люди это разрабатывали в самом начале и какие занимаются этим сейчас
-
Buldozer.
Member
А раньше-то? Уххх было ж лучше.. совсем другие люди страну делали) а трава зелегая, а колбаса по 2.2...nutman: ↑ 18.06.2026 23:26 Каждый последующий айфон хуже предыдущего. Особенно сильно это заметно если переходить хорошим скачком, как я с se2016 на 13 mini. Очень много самых разных недочетов, которые порой бывают просто необъяснимы - можно было сделать иначе и их бы не было. Ну это и логично, там трансформация идёт, какие люди это разрабатывали в самом начале и какие занимаются этим сейчас