Новини
Останні статті і огляди
Офіційно: попередні замовлення на Grand Theft Auto VI розпочнуться наступного тижня
-
proos
Member
MVE
уже рдр2 обновил до 60 фпс на мыловарне?
уже рдр2 обновил до 60 фпс на мыловарне?
-
Kassatka
Member
По цьому посиланню я буду Відьмака 4 передзамовляти і проходити.
Що ж до GTA 6, то її краще передзамовляти тут:
https://www.revouninstaller.com/product ... aller-pro/
https://apps.microsoft.com/detail/9p2x2 ... k-UA&gl=UA
Попередження: це жарт
Востаннє редагувалось 18.06.2026 19:30 користувачем Kassatka, всього редагувалось 3 разів.
-
MVE
Member
proos
Чого такий злий? В твоїй 4070 є апаратне прискорення відео, можна ж буде дивитись геймплей в найвищій якості
Kassatka
Не шуткуй так, бо зараз поставлять собі та ще вінду знесуть
Чого такий злий? В твоїй 4070 є апаратне прискорення відео, можна ж буде дивитись геймплей в найвищій якості
Kassatka
Не шуткуй так, бо зараз поставлять собі та ще вінду знесуть
-
N0il
Member
У меня несколько консолей и ПК, не понимаю в чём проблема? Почему кто-то должен выбирать одну платформу?
-
AlexWest
Member
Хтось скаже цій людині, що на ПК передзамовлення відкриють трохи пізніше? На версію з ліпшою графікою і відловленими багами.
По самій франшизі, то, як і більшість, ганяв у свій час в Вайс Сіті і Санандреас, але, на відміну від багатьох хесоямщмків, пройшов їх повністю, ще й без читів. Четверта не зачепила, п'яту навіть не пробував. Гра крутезна, але вважаю її найпереоціненішою серією в історії. Шосту спробую чисто з інтересу – на що вбухали бюджет "маленької країни".
По самій франшизі, то, як і більшість, ганяв у свій час в Вайс Сіті і Санандреас, але, на відміну від багатьох хесоямщмків, пройшов їх повністю, ще й без читів. Четверта не зачепила, п'яту навіть не пробував. Гра крутезна, але вважаю її найпереоціненішою серією в історії. Шосту спробую чисто з інтересу – на що вбухали бюджет "маленької країни".
-
XXXshadyXXX
Member
Таков путь ПК БояринаN0il: ↑ 18.06.2026 19:20 Почему кто-то должен выбирать одну платформу?
-
Ektalion
Member
Ти сам собі суперечишAlexWest: ↑ 18.06.2026 19:20 Гра крутезна, але вважаю її найпереоціненішою серією в історії.
-
Melki
Member
та подождите, я еще Форзу 6 не успел купить
-
enkosxs
Member
Отличная игра! Поиграем на ПК когда выйдет через пару лет с модами
PS. Есть у меня такая традиция ставить мод Хамеера H2 на Патриот начиная с СаанАндреаса)
PS. Есть у меня такая традиция ставить мод Хамеера H2 на Патриот начиная с СаанАндреаса)
-
Pro100SSK
Member
и ты пришёл сюда что бы нам всем об этом сообщить. держи в курсеkairo: ↑ 18.06.2026 17:21 Пройшов сюжетку ГТА5 і видалив. Ну типу хороша гра, але особисто для мене прохідна. Не розділяю цього хайпу вселенського масштабу.
Відправлено через 24 секунди:
Каждому своё, кому то шашки, кому то ведьмак, кому контра, а кому и ГТА
-
Archer
Member
Почему кто-то должен бьіть в екстазе от консольного екза? Никто из пекашников еще не успел накинуть мол нафиг надо,бета-тест и т.д. а консольное чучело уже накинуло свою щютку на вентилятор и даже успел аватрку сменить настолько у него сегодня праздник, хотя вот ета куда б больше подошла.N0il: ↑ 18.06.2026 19:20У меня несколько консолей и ПК, не понимаю в чём проблема? Почему кто-то должен выбирать одну платформу?![]()
-
Tetronga
Member
Saints Row 3 ліпшеMAKKACIN: ↑ 18.06.2026 17:10 Якось сильно серію ГТА переоцінюютьХто ту гта проходи) Хіба гта 5 пройшов сюжет) А так hesoyam і вперед дурачитись
(не моє заліпати в такі ігри багато)
![]()
-
FurryGentleman
Member
Рад за людей которые смогут в первый же день поиграть в неё - я так же радовался пятой гта на хбох 360 - но тогда он у меня уже был куплен 5 лет и это был приятный бонус под конец его жизни - а покупать пс5 или не дай бог хбох ради одной игры - при чем по нынешним ценам - ну наверное тем кому денег не жалко сойдёт 
-
MVE
Member
Archer
Не переживай, через 15 років в коментах про предзамовлення GTA 7 накинеш першим
Скажи чесно, ти коли відвалював купу бабла за 5080 ти знав, що тебе буде так плющити від її безпорадності в цій ситуації?
Не переживай, через 15 років в коментах про предзамовлення GTA 7 накинеш першим
Скажи чесно, ти коли відвалював купу бабла за 5080 ти знав, що тебе буде так плющити від її безпорадності в цій ситуації?
Востаннє редагувалось 18.06.2026 20:58 користувачем MVE, всього редагувалось 1 раз.
-
powerpizza
Member
Та не знаю кому сильно печёт,то взять бокс ван с за 3500-4000грн вобще не проблема на олх у себя по городу с проверкой на месте ,я так когдато купил 360е за 1600грн и прошёл томб райдер который на пк взломать долго не могли ,а 3500грн это даже не 80 долларов,смешно
-
walkman3000
Member
моя повага шанувальнику, сутенер просто топовий перс бувTetronga: ↑ 18.06.2026 20:15Saints Row 3 ліпше
N0il: ↑ 18.06.2026 19:20У меня несколько консолей и ПК, не понимаю в чём проблема?

Archer
укр раскладку добавь, бояринъ

-
daesz
Member
В заголовку помилка була, виправив.Передзамовлення на бетатест
-
Archer
Member
Я тебе зрозумів, ти по типу такого консольного erkinsa, йому непоправну шкоду наніс радеон, а тобі пк платформа в цілому. Граю все життя і маю свої вподобання в іграх, але приходять такі як ти і починають вчити чого я повинен хотіти від чого горіти і в що грати. Боже борони щось накидувати першим, мені вистачало тебе з твоїм норвезьким дружком, а то й ще щось вилізе.MVE: ↑ 18.06.2026 20:29 Archer
Не переживай, через 15 років в коментах про предзамовлення GTA 7 накинеш першим![]()
![]()
![]()
-
warp37
Member
Вообще безразлично, хотя Xbox пыль стоит и собирает.
Когда-то куплю в Steam. Интерес к GTA у меня давно угас, особенно после того, как пятая часть не получила ни единого сюжетного аддона.
Когда-то куплю в Steam. Интерес к GTA у меня давно угас, особенно после того, как пятая часть не получила ни единого сюжетного аддона.
-
Lubon
Member
Підтримую, якесь неадекватне вилізло.Archer: ↑ 18.06.2026 17:23Консольщик пендзлюй на https://www.yaplachugroshishobgratyonline.com, клоун.MVE: ↑ 18.06.2026 16:55 Пропоную обговорити Офіційно: попередні замовлення на Grand Theft Auto VI розпочнуться наступного тижня
На ПК можна буде предзамовити тут https://www.youtube.com/premium