Офіційно: попередні замовлення на Grand Theft Auto VI розпочнуться наступного тижня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MVE
Member

Повідомлення

dret09
Member

Повідомлення

Знову щас почнеться ця хвиля лайна хайпу :puke:
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Якось сильно серію ГТА переоцінюють :D Хто ту гта проходи) Хіба гта 5 пройшов сюжет) А так hesoyam і вперед дурачитись :shuffle: (не моє заліпати в такі ігри багато) :-/
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Сейчас повылазят: "а оно мне не надо, а я подожду, бета тест, та кому она нужна, играйте сами, 30 фпс на соснолях, а у меня 8к и видеокарта RX 6800" - :laugh:
kairo
Member

Повідомлення

Пройшов сюжетку ГТА5 і видалив. Ну типу хороша гра, але особисто для мене прохідна. Не розділяю цього хайпу вселенського масштабу.
MVE
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX
Треба скрінити і повертатись через 2 роки, коли вони перевзуються :laugh:
Archer
Member

Повідомлення

Консольщик пендзлюй на https://www.yaplachugroshishobgratyonline.com, клоун.
Tyler
Member

Повідомлення

Кажуть, що з команди розробників які робили ту ж саму 5 частину вже майже всі круті тіпи позвільнялись, як би гта 6 не вийшла соєвим зацензуреним калом, сподіваюсь омине
kawalot
Member

Повідомлення

Цікаво, а чи можна буде її на він11 в додатку ХВох передзамовити? Чи якщо навіть і можна, то вона все одно на пк не запуститься, бо для приставок? Просто, раптом цей додаток має в собі емулятор приставки :gigi:
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

kawalot: 18.06.2026 17:29Просто, раптом цей додаток має в собі емулятор приставки
Наивный :gigi:

Отправлено спустя 6 минут 42 секунды:
Там кстати появились системные требования для пк:
спойлер
Зображення
MVE
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX
Поки воно добереться пекарні, там уже 8К буде :lol:
спойлер
Оце так день, до обіду горить мацква, після обіду - пекарі :gigi:
Vpupkin
Member

Повідомлення

Круто, але я ще 5ту і рдр2 не пройшов.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Vpupkin
5 рекомендую, раз пройти точно вартує, рдр2 скачав пограв пару днів і видалив... шось взагалі не зайшла.. :-/
Ektalion
Member

Повідомлення

Vpupkin: 18.06.2026 17:41 Круто, але я ще 5ту і рдр2 не пройшов.
Ти би хоч одну гру пройшов.
Archer
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 18.06.2026 17:19 Сейчас повылазят: "а оно мне не надо, а я подожду, бета тест, та кому она нужна, играйте сами, 30 фпс на соснолях, а у меня 8к и видеокарта RX 6800" - :laugh:
Хах вся суть соснольщиков, єто порадоватся что чего-то там не будет на пк(или не сразу), хоть какая то радость от владения консолью)
yariksom
Member

Повідомлення

Tyler: 18.06.2026 17:25 Кажуть, що з команди розробників які робили ту ж саму 5 частину вже майже всі круті тіпи позвільнялись, як би гта 6 не вийшла соєвим зацензуреним калом, сподіваюсь омине
Не думаю, що розробники, точніше видавці хочуть обхезати свої штани з власної волі.
Однак, якщо зичили грошей у Блекрок то сценарій можливий, хоча сумніваюся і відводжу на такий хід подій не більше 3%.
kawalot
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 18.06.2026 17:44 5 рекомендую, раз пройти точно вартує, рдр2 скачав пограв пару днів і видалив... шось взагалі не зайшла.. :-/
Аналогічно. Гта5 напевно раза 3 пройшов, а ось рдр2 взагалі не зачепила. Дійшов там до першої битви з вовками десь у засніжених горах (фактично самий початок сюжетки), де благополучно здох від цих вовків, як лошара, та від несправедливості на жопній тязі полетів колонізувати Марс. Більше в гру за більш ніж 3 роки з моменту покупки так і не заходив :shuffle:
Востаннє редагувалось 18.06.2026 18:00 користувачем kawalot, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Member

Повідомлення

MVE: 18.06.2026 17:39 після обіду - пекарі :gigi:
Чого б це? Не пройшов жодної частини ГТА. Тримаю в курсі :-/
Востаннє редагувалось 18.06.2026 17:59 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Ektalion: 18.06.2026 17:46
Vpupkin: 18.06.2026 17:41 Круто, але я ще 5ту і рдр2 не пройшов.
Ти би хоч одну гру пройшов.
3 бордерляндії у цьому році пройшов і шматочок другого сталкера.
Відповісти