Новини
Останні статті і огляди
Відеокарти Radeon RX 9070 XT та RX 9060 XT нарешті з’явилися у статистиці Steam
-
Phos4
Member
S0N1C
Ну частково це так через те що ремонт і обслуговування в країнах першого світу дуже дороге, тому там часто дешевше викинути на смітник або умовний аукціон.
Ну частково це так через те що ремонт і обслуговування в країнах першого світу дуже дороге, тому там часто дешевше викинути на смітник або умовний аукціон.
-
dead_rat
Member
Серйозно?Phos4: ↑ 16.06.2026 20:32 dead_ratВ тих країнах які роблять статистику в стімі на нових картах бу ринок не такий розвинений як в нас, тому і всі наші бариги везуть звідти сюди все від мобільних телефонів до станків для в'язання шкарпеток.заможні люди існують
eBay настільки не розвинений, що навіть українці тут на форумі купують навіть HDD звідти
Ну і мій досвід в Німеччині протилежний - норм залізо прекрасно продається бв
-
Барбарис
Member
Чисто цікаво, а хто тут захищає червоних? Геральта немає і лише власник 4090 нахвалює 7800хт
Phos4, це не логічно - заплатити х2 за такий малий приріст.
-
kabostebeztak
Member
У Франції теж проблем з бв ринком немаdead_rat: ↑ 16.06.2026 21:21Серйозно?Phos4: ↑ 16.06.2026 20:32 dead_rat
В тих країнах які роблять статистику в стімі на нових картах бу ринок не такий розвинений як в нас, тому і всі наші бариги везуть звідти сюди все від мобільних телефонів до станків для в'язання шкарпеток.
eBay настільки не розвинений, що навіть українці тут на форумі купують навіть HDD звідти![]()
Ну і мій досвід в Німеччині протилежний - норм залізо прекрасно продається бв
Відправлено через 3 хвилини 35 секунд:
RX6600, роблокс тягне, файналс тягне, арк рейдерс тягне, бф6 тягне, AAA на мінімалках теж, а що ще треба?Барбарис: ↑ 16.06.2026 21:24 Чисто цікаво, а хто тут захищає червоних? Геральта немає і лише власник 4090 нахвалює 7800хт![]()
Ось такий захист червоних :3
-
Phos4
Member
Барбарис
Я не берусь судити чиюсь логіку, люди які переходять з 4090 на 5090 теж існують і ніхто їм не каже що це не логічно.Phos4, це не логічно - заплатити х2 за такий малий приріст.
-
Vlaad13
Member
Мінус миска риса і кішка жона, також сувора догана від червоної партіїБарбарис: ↑ 16.06.2026 21:24 Чисто цікаво, а хто тут захищає червоних? Геральта немає і лише власник 4090 нахвалює 7800хт![]()
-
kairo
Member
Я рахую RX90 хорошими картами, RX70 в цілому, невдале покоління.Барбарис: ↑ 16.06.2026 21:24і лише власник 4090 нахвалює 7800хт
-
Барбарис
Member
Phos4: ↑ 16.06.2026 22:05 Я не берусь судити чиюсь логіку, люди які переходять з 4090 на 5090 теж існують і ніхто їм не каже що це не логічно.
Це інша категорія людей, а 5090 - беззаперечний флагман з у півтора рази більшою пам'ятю та продуктивністю в променях. Така зміна цілком раціональна.
Vlaad13
-
Phos4
Member
Барбарис
Так там ж точно так само реальний приріст біля 40%, і ще з більшою різницею в ціні, в нвідії це раціонально а в амд нелогічно, зрозумів
Так там ж точно так само реальний приріст біля 40%, і ще з більшою різницею в ціні, в нвідії це раціонально а в амд нелогічно, зрозумів
-
dead_rat
Member
Бо там ТОП. Аудиторія людей при грошах, хто хоче мати найкраще. Кому кілька тисяч доларів не проблема.Phos4: ↑ 17.06.2026 08:56 Барбарис
Так там ж точно так само реальний приріст біля 40%, і ще з більшою різницею в ціні, в нвідії це раціонально а в амд нелогічно, зрозумів![]()
А 7800-9070 це карти тих, хто може знайти 700$, але кожна сотня зверху - проблема
-
Phos4
Member
dead_rat
Так і 9070хт зараз найкращий вибір в таборі червоних, люди які принципово не купують нвідію теж існують в цьому світі як би важко не було комусь в це повірити, 0.3 відсотка це ж не тектонічний зсув в світі відеокарт, якщо протягом наступних трьох місяців цей відсоток повільно повертатиметься назад значить моя правда, якщо ні значить ваша.
Так і 9070хт зараз найкращий вибір в таборі червоних, люди які принципово не купують нвідію теж існують в цьому світі як би важко не було комусь в це повірити, 0.3 відсотка це ж не тектонічний зсув в світі відеокарт, якщо протягом наступних трьох місяців цей відсоток повільно повертатиметься назад значить моя правда, якщо ні значить ваша.
-
S0N1C
Member
але можливо люди, які купують найкраще з АМД, вже купили 7900хт/хтх раніше, а ті хто купив 7800 поки не бачать резону міняти на 9070 (бо не в рази краще)
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
Барбарис
9070xt найкраща
9070xt найкраща
-
Барбарис
Member
Phos4, ти розумієш різницю в ціні, аудиторії флагманів? Ти ж сам навів такий приклад, а не 4080/4090 на 5090.
Mykolay3ack, ???
Де найкраща та з чого такий висновок? І до чого тут це?
Mykolay3ack, ???
Де найкраща та з чого такий висновок? І до чого тут це?
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
просто накинув на вентилятор, на службі поки тихо, скучаю