Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Новини
Останні статті і огляди
Фотки системников сюда
-
FarCry
Member
Melki

Я нечто похожее в качестве аркадной машины собирал. Прокладывать провода не самое благодарное дело.
- Компонентам не тесно?

Я нечто похожее в качестве аркадной машины собирал. Прокладывать провода не самое благодарное дело.
-
Melki
Member
всё относительноFarCry: ↑ 12.06.2026 19:58Компонентам не тесно?
70 градусов держатся
не люблю их в принципе, так что прокладывать приходится всегда и вездеFarCry: ↑ 12.06.2026 19:58Прокладывать провода не самое благодарное дело
-
Buldozer.
Member
-
GRISHMAN88
Member
Прикольно получилосьJesterius: ↑ 06.06.2026 13:46 Короче, долго думал, и решил таки воспользоваться советом из соседней темы по воде брать AIO Арктик 420 и не заморачиваться
"Взял"
- спойлер
- photo_2026-06-06_13-18-29 (2).jpg
photo_2026-06-06_13-18-29.jpg
По факту, в те же деньги вышло , если бы взял арктик
Эх, а мне просто видик чуть провее подвинуть надо было, что бы на его обдув три вентиля поставить, а не один, а он зараза в башню упирался
Теперь не упирается![]()
Как температуры на видеокарте?
-
Melki
Member
Buldozer.
этот скос на кожухе БП несет какую-то полезную функцию?
этот скос на кожухе БП несет какую-то полезную функцию?
-
Ortyomko
Member
чорна відуха в білому корпусі це зальот
Відправлено через 7 хвилин 13 секунд:
вітаю у клубі ліан лі а4Melki: ↑ 12.06.2026 10:27 тоже чуть чуть обновился
мені температури на м.2 не сподобались навіть з Thermalright HR10.
Якщо не проти колхозу у закритому корпусі, можу порекомендувати - перед м2 у мене прекрасно встала ноктуа 60мм (треба міряти по водоблоку), яка обдуває напряму ссд і частково материнку. Налаштував на беззвучний режим, більше 50 градусів не бачив ніколи навіть в ігрових сессіях 6+годин. У вінді 35гр.
Востаннє редагувалось 16.06.2026 11:36 користувачем Ortyomko, всього редагувалось 1 раз.
-
FoX_UA
HWBOT OC Team
Так буває, коли відуха коштує як крило боінгу, і вона вже чорна, а ти оновлюєш білд в білий
-
Filabatya
Member
Краще чорні 24 гіга, ніж білі 16 в 4к 
-
Ortyomko
Member
та я в курсі) то жарт бувFoX_UA: ↑ 16.06.2026 11:34Так буває, коли відуха коштує як крило боінгу, і вона вже чорна, а ти оновлюєш білд в білий(як в моєму випадку)
-
Patruletz
Member
на реддіт якийсь чувак купив асус астрал 5080 та що аніме, зняв кожух та перекинув його на астрал 5090 щоб все було в одному виконанніFoX_UA: ↑ 16.06.2026 11:34Так буває, коли відуха коштує як крило боінгу, і вона вже чорна, а ти оновлюєш білд в білий
-
Васильович
Member
Пізно. За автором фотки вже виїхала расово чиста біла зондер-командаOrtyomko: ↑ 16.06.2026 11:37та я в курсі) то жарт був
-
Buldozer.
Member
Ну я ж не рокфелеерOrtyomko: ↑ 16.06.2026 11:34чорна відуха в білому корпусі це зальот
Відправлено через 7 хвилин 13 секунд:вітаю у клубі ліан лі а4Melki: ↑ 12.06.2026 10:27 тоже чуть чуть обновилсяДовго збирати в цій малихі, але реально маленька і гарненька.
мені температури на м.2 не сподобались навіть з Thermalright HR10.
Якщо не проти колхозу у закритому корпусі, можу порекомендувати - перед м2 у мене прекрасно встала ноктуа 60мм (треба міряти по водоблоку), яка обдуває напряму ссд і частково материнку. Налаштував на беззвучний режим, більше 50 градусів не бачив ніколи навіть в ігрових сессіях 6+годин. У вінді 35гр.