Thermal Grizzly випустила лінійку процесорних водоблоків DeltaMate MPII

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Afit
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Thermal Grizzly випустила лінійку процесорних водоблоків DeltaMate MPII

Эх... Давня мрія, зібрати кастом. Але вільних грошей для таких цяцьок немає
StTechnik
Member

Повідомлення

Що стосується рекомендованої ціни, то в офіційному інтернет-магазині Thermal Grizzly водоблоки DeltaMate MPII можна буде придбати за €350.
Спасибо конечно, но я на Heatkiller IV Pro за 120 евро посижу пока с удовольствием. Хотя факт того, что в этой области появился новый игрок причем с хорошим качеством - несомненно радует.
WWQ
Member

Повідомлення

я серебряный ватер на 2066 в свое время дешевле брал... :insane:
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

Це Роман вже з тих бракованих пластин, які він нащодавно придбав у Китаї, вже наштампував?
S0N1C
Member

Повідомлення

водоблок по ціні проца :insane:

Відправлено через 3 хвилини 27 секунд:
та і ребра в 0.2мм повідлітають, якщо там буде хоч якийсь натяк на корозію :shuffle:
Megaclite
Member

Повідомлення

Alphacool Core1 125 євро
Дербауер упоротий.
Sanьka
Member

Повідомлення

StTechnik: 15.06.2026 17:45Спасибо конечно, но я на Heatkiller IV Pro за 120 евро посижу пока с удовольствием.
Так ще й не факт, що новачок дотягнув до рівня Хеткіллера ))) Тому я теж посиджу на ньому )))
Afit: 15.06.2026 16:57Эх... Давня мрія, зібрати кастом. Але вільних грошей для таких цяцьок немає
Подібні висловлювання перестали бути актуальним років 10 тому. Вже давним давно в профільній темі показували що якщо є бажання, то зібрати можна і за 300 баксів. Притому воно буде доволі адекватне.
S0N1C
Member

Повідомлення

Sanьka: 15.06.2026 20:19 якщо є бажання, то зібрати можна і за 300 баксів. Притому воно буде доволі адекватне.
+1
не те що б це дешево, особливо якщо мова йде тільки про охолодження проца :shuffle:
я приблизно за стільки і зібрав профільну СО, блок на проц новий з олх за 3.2к, радік юзаний за 5к, помпа + резервуар(юзані) за 5к (радік і помпу можна було знайти дешевше або навіть взяти трохи дорожче нові, але поспішав)
Soulwatcher
Member

Повідомлення

Я что-то не понял - водоблок это всего лишь вот эта вот коробчка для процессора? Они из золота что ли? Визуально алюминий+пластик+светодиоты+проводок. Себестоимость такой фиговины 50-70уе при условии европейских налогов (валюта относительно грн).
И совместимостью с будущими сокетами там и не пахнет.
Коробочка по цене сложного устройства, видеокарты... :facepalm:
Відповісти