Відеокарти Radeon RX 9070 XT та RX 9060 XT нарешті з’явилися у статистиці Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Гедоніст
Member

Повідомлення

Барбарис: 15.06.2026 14:08Це типу записався в дядькадженсабабкилізофіли?
Ну як сказати. Процесори юзаю АМД, бо вони об'єктивно кращі. А ВК - nVIdia only, бо вони також об'єктивно кращі.
kairo
Member

Повідомлення

Хуанг з Лізою, коли читають форумні війни.
Зображення
P.S. Хотів ще Інтела сюди додати, але з їх долею біля нуля в дискретках...
taras_cs
Member

Повідомлення

Scoffer: 14.06.2026 10:48У стіма понад мільйрд юзверів. Бігом вивчати що таке репрезентативна вибірка для підрахунку з цікавлячою точністю.
Стіму можна одного з тисячі раз на рік опитувати і у нього буде актуальна статистика. А робить він це явно частіше.
З точки зору статистики та репрезентативності, ось такого не може бути.
Кілька мільйонів гравців за місяць відмовились від RTX 4060 та RX 7800XT (або продали гравцям, які не грають в Стім)?
Зображення

Відправлено через 37 хвилин 45 секунд:
kairo: 15.06.2026 14:59 Хуанг з Лізою, коли читають форумні війни.
Зображення
P.S. Хотів ще Інтела сюди додати, але з їх долею біля нуля в дискретках...
Намагався додати зайві пальці на це фото, але ШІ каже, що не може змінювати "публічні особи"
kairo
Member

Повідомлення

taras_cs: 15.06.2026 16:20Намагався додати зайві пальці на це фото, але ШІ каже, що не може змінювати "публічні особи"
ШІ не може ображати своїх батьків.
taras_cs
Member

Повідомлення

Phos4: 14.06.2026 16:39 Bukakanga
иногда отдельные позиции внезапно совершают скачки на десять процентов в месяц вверх, а потом столь же резко откатывают назад.
Дуже цікаво, а десь можна подивитись на приклад таких аномалій?
Ось, вище дивіться на скріншот RX 7800 XT втрачає половину за місяць, RTX 4060 теж дуже помітно втрачає

Відправлено через 21 хвилину 12 секунд:
капітошка: 15.06.2026 12:42якщо я помиляюся, і з радеонами усе ок, поясніть будь ласка чому амд свідомо зливає ринок карт на користь нвідії, задираючи ціни і не пропонує кращі альтернативи ціна/продуктивність
Ще як пропонує. RX 9070 XT суттєво дешевша за 5070 Ti, але в іграх іноді відстає, іноді попереду
спойлер
Зображення
erkins007
Member

Повідомлення

taras_cs: 15.06.2026 19:51. RX 9070 XT суттєво дешевша за 5070 Ti
Вот только это она щас в кризис памяти дешевле стала. В 25 году разница там была минимальной.
Yurius
Member

Повідомлення

Vlaad13: 15.06.2026 20:13 Нормальні люди це гівно не купують
Тільки на нашому форумі хвалять
Оо а ми сподівалися щось сталося і ти не повернешься на форум...еххх
Phos4
Member

Повідомлення

taras_cs
Ну власне любителі червоного табору перескочили з 7800хт на 9700хт, на повному графіку це прекрасно видно, чому люди міняють 4060 нікому пояснювати думаю не потрібно.
dead_rat
Member

Повідомлення

Phos4: 15.06.2026 20:29 taras_cs
Ну власне любителі червоного табору перескочили з 7800хт на 9700хт, на повному графіку це прекрасно видно, чому люди міняють 4060 нікому пояснювати думаю не потрібно.
Ти ж не думаєш, що 4060 чи 7800 викинули на смітник? Вони змінили володаря і мали так само лишитися в статистиці.
artko
Member

Повідомлення

erkins007: 15.06.2026 20:19Вот только это она щас в кризис памяти дешевле стала. В 25 году разница там была минимальной.
33к грн vs 42к грн? непогана така "мінімальна різниця".
Nouriel
Member

Повідомлення

erkins007: 15.06.2026 20:19Вот только это она щас в кризис памяти дешевле стала. В 25 году разница там была минимальной.
чого ти постійно брешеш?
Барбарис
Member

Повідомлення

Phos4: 15.06.2026 20:29 taras_cs
Та де? Це максимально неправильне рішення - особливої різниці не видно, а по ціні добре накинути треба. На 9 хоча б з 6 треба перескакувати.
Ektalion
Member

Повідомлення

Барбарис: 15.06.2026 21:53 Та де? Це максимально неправильне рішення - особливої різниці не видно, а по ціні добре накинути треба. На 9 хоча б з 6 треба перескакувати.
Саме так і зробив, а власники 7 серії можуть далі використовувати її.
kairo
Member

Повідомлення

Барбарис: 15.06.2026 21:53Та де? Це максимально неправильне рішення - особливої різниці не видно, а по ціні добре накинути треба. На 9 хоча б з 6 треба перескакувати.
Де не видно? Між RX 7800 XT та RX 9070 XT 40% продуктивності. Це 7900 XTX немає сенсу замінювати, мало того, що вона потужніша, так ще й 24ГБ на борту.
Phos4
Member

Повідомлення

Барбарис
Ну ми ж статистику обговорюємо а не те чи правильне це рішення чи не правильне, люди вирішили що правильне, їхнє право.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Yurius: 15.06.2026 20:25
Vlaad13: 15.06.2026 20:13 Нормальні люди це гівно не купують
Тільки на нашому форумі хвалять
Оо а ми сподівалися щось сталося і ти не повернешься на форум...еххх
Я вже для таких як ви 100 разів казав бо люди думають що стата неправильна чи підробка
Я працював у Дніпрі в магазі який торгував комп технікою майже рік, і за весь цей час я не продав жодної червоної відеокарти. В мене ні разу про них навіть не запитували.
Але чомусь багато людей на цьому форумі купує саме їх і думає що така сама ситуація у всьому світі
Але це тільки тут і в Австралії :laugh:
Patruletz
Member

Повідомлення

Vlaad13: 16.06.2026 00:25В мене ні разу про них навіть не запитували.
тобто ти провести паралелі з тим що дофіга крутиться реклами в інеті не можеш?
он миша від лоджитех на нових кнопочках за 7к+ розібрали два рази в комфі, а вона допоможе якомусь не програвцю відростити скілл? :laugh:
Vlaad13
Member

Повідомлення

Patruletz: 16.06.2026 00:40
Vlaad13: 16.06.2026 00:25В мене ні разу про них навіть не запитували.
тобто ти провести паралелі з тим що дофіга крутиться реклами в інеті не можеш?
он миша від лоджитех на нових кнопочках за 7к+ розібрали два рази в комфі, а вона допоможе якомусь не програвцю відростити скілл? :laugh:
Я вам про відяхи а ви мені про мишу
Ясно понятно
Patruletz
Member

Повідомлення

Vlaad13: 16.06.2026 00:53Я вам про відяхи а ви мені про мишу
що ясно-понятно?
вийшов 007 First Light, зелені тут як тут при купівлі карти гра в подарунок, і так відбувається постійно з проектами котрі підіймали цікавість у гравців, від червоних дуже рідко таке.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Patruletz: 16.06.2026 00:58
Vlaad13: 16.06.2026 00:53Я вам про відяхи а ви мені про мишу
що ясно-понятно?
вийшов 007 First Light, зелені тут як тут при купівлі карти гра в подарунок, і так відбувається постійно з проектами котрі підіймали цікавість у гравців, від червоних дуже рідко таке.
І що далі? Хто і в чому винуватий?
Це проблеми амуде що в них немає грошей на контракти зі студіями.
Відповісти