SOH це шляпа, особриво в електрокарах з 200+ пробігомHells Angels: ↑ 15.06.2026 08:01у чела на роботі 860 і ще 100%, пишуть що після 1к циклів почне просідати помалу, але ніщо не мішає просто поміняти на оригінал
Новини
Останні статті і огляди
Выбор смартфона / коммуникатора
-
walkman3000
Member
-
Avenger80
Member
А что такое потребности и задачи? Какие у большинства людей потребности и задачи в смартфоне?Melki: ↑ 14.06.2026 23:56вот видишь, я тебя никак не смогу понять, потому что подбираю телефон (и не только) исходя из потребностей и задач. Если есть условные 15К и "я сам не знаю что хочу но главное чтоб новое", то я не знаю как ты живёшь, мне не понятно такое...
А что, есть такие которые не работают с помощью смартфона? Это как и обувь теперь... Даже сторожа, дежурный персонал и т.д. без смартфона никуда - телефонная связь, мессенджеры, что-то сфотографировать по работе (объект, квитанцию, документ и т.д.) - везде нужен смартфон. И это можно сделать и на Redmi Note 14 и на S26 Ultra.Melki: ↑ 14.06.2026 23:56следующий телефон я брал так-же под определенные хотелки, даже больше потребности, потому что я им теперь работаю и цена уже значения никакого не имела
Востаннє редагувалось 15.06.2026 09:04 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
-
snapdragon999
Member
Что это реально даёт на практике?Для рядового потребителя это вообще ни о чём. Мне например выделенный сетевой чип и лучшая связь или автономность важнее какого то кнокса.Что он был, что нету как то вообще все равно.walkman3000: ↑ 15.06.2026 08:10
все в ноксе есть, в хлаоми и остальных китайцах скопировали фичу у самса но это не тот уровень железософта и такая скрытность, даже на китайцах, не поможет против опытного чела, не говоря уже о паяльникеесли б на хуавее было ведро
![]()
Я не собираюсь будить тех кто спит. Нравится гнус то ок,но я то ими пользовался и мне рассказывать не надо что лучше или хуже.
-
Melki
Member
мне нужна скорость телефона и интерфейса и фотографии (включая сумерки), быстрая ремонтопригодность, антиблик (работаю на солнце), большой экран, самая быстрая зарядка вне дома (в работе любой дожавает до обеда), водонепроницаемость (дождь не повод остановить работу)...Avenger80: ↑ 15.06.2026 08:46можно сделать и на Redmi Note 14 и на S26 Ultra
да есть, но их катастрофически мало, я такого только одного знаюAvenger80: ↑ 15.06.2026 08:46есть люди, которые и не заметят даже разницы
это есть правда, телефон ценой в треть зарплаты месячнойAvenger80: ↑ 15.06.2026 08:46там последний Айфон покупается как в магазин за продуктами сходить
вот и я о чем - если это рабочий инструмент, то цена вторична. Тот буст в работе, который даст тебе качественный инструмент позволит окупить разницу в цене неоднократно.Avenger80: ↑ 15.06.2026 08:46в Украине, у многих есть фактор - дорого, дёшево, приемлемый ценовой диапазон исходя из доходов и расходов
сторожу наверное и не нужен тел уровня с26, но если сторож ведет блог пока сторожит, то редми там так себе... а если у человека есть хобби - мобильная фотография - редми тоже не взлетит...
моей маме, например редми за глаза, ей открытки в вайбере слать, но если я ей в руки суну 17про то она его уже назад не отдаст, но сама себе не купит, бо не нужен он открытки слать
и возвращаемся к началу - есть условные 15К и "я сам не знаю что хочу но главное чтоб новое"
Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
ну не знаю, я в хлаоми впервые увидел, а самс я тогда не юзал и даже ненавиделwalkman3000: ↑ 15.06.2026 08:10все в ноксе есть, в хлаоми и остальных китайцах скопировали фичу у самса
-
Avenger80
Member
Вот... Это называется к хорошему привыкаешь быстро и ещё с плохого на хорошее перейти легко, а с хорошего на худшее сложнее.Melki: ↑ 15.06.2026 09:16моей маме, например редми за глаза, ей открытки в вайбере слать, но если я ей в руки суну 17про то она его уже назад не отдаст, но сама себе не купит, бо не нужен он открытки слать
и возвращаемся к началу - есть условные 15К и "я сам не знаю что хочу но главное чтоб новое"
-
snapdragon999
Member
Потому что хотят побольше прибыли поиметь.Причем как я уже сказал свои экраны на бюджетки они не ставят,закупают у китайцев.Лучшее своё они продают конкурентам(экраны,память,камеры),а себе что подешевле и плюс наценка за шилдик.Avenger80: ↑ 15.06.2026 09:23 Самсунгов - с какого перепугу они добавили в цене овер 100 баксов - А26 vs A27, А36 vs A37, А56 vs А57... И так далее по брендам.
-
GreenMile
Member
Гарна спроба пересмикування, дарма що не в тему.7mindfields: ↑ 14.06.2026 23:52 Аргументи не аргументи, класика
Тобто, айфони - гівно, бо колись гнулись у кармані, мали проблемі зі зв'язком, коли їх не в тій руці тримали, цеглувались при виході оновлення, були зливи даних з айклауда і ще купа всього. Я правильно вловив сенс ваших корисних аргументів, чи це інше?
Ви бачите лише те, що хочете бачити. Підіть походіть по траві і трохи відпочиньте трохи від цієї теми, бо вам вже щось ввижається. Жодного кулсторі, шо вони такиі класні не було, я лише відповів фантазерам, які про ці телефони тільки в інтернеті читали.7mindfields: ↑ 14.06.2026 23:52Тому що я бачу тут тільки кулсторі про те, які класні смартфони випускає леново
Лж - це у якого 1,5 сматри в лінійці без флагманів і Соні, які офіційно в Україну не поставляються? Ок, як добре хоч самсунг котується ще, я то я би мусив піти у кутку поплакати, бо в мене телефони, що вами не схвалені7mindfields: ↑ 14.06.2026 23:52Іронія в тому, що ти ще забув samsung, sony і lg, але то вже таке
-
0F
Member
Тобто ти буквально зробив те, що НЕОБХІДНО для того, щоб застосунки самі по собі не встановлювались через Moto App Manager, але воно само™. Наркоман? Тобі тільки в цьому треді вже двоє людей сказали, що проблема є. І вона є навіть якщо зняти галки зі всіх застосунків і скіпнути їх встановлення при первинному налаштуванні.GreenMile: ↑ 14.06.2026 12:04 Я нічого не робив, воно само™.
Подивився у себе, обидва додатки - і манагер і ланчер відключеніПідозрюю що я це заборонив ще від первинного налаштування.
> на моє твердження, що з оновленнями в мотороли все не дуже весело, стверджує, що 16 відро прилетіло на півроку раніше ніж на шанцунгаGreenMile: ↑ 14.06.2026 12:04 2. На мою моторолу 18-го і не буде, це було відомого від того як її зарелізили. Але цимес в тому, що я спокійно користуюсь двома телефонами паралельно і на момент виходу 18 відра їх обидва вже треба буде міняти.
Якщо мене не влаштує якийсь телефон - я просто куплю інший, а ви, як дурник, так і будете з цим носитись по формуму, наче на все життя обираєте найкращий_в_світі_телефон![]()
> "на мою моторолу 18-го і не буде"
Ти або труси вдягни, або хрестик зніми.
То що там про політику оновлень, якщо твій мідл-топ 2024 року не отримає 18 відро, а Galaxy A33 2022 року отримав OneUI 8.5, A16 (сток 4.1, A12)? Ти серйозно хочеш сказати, що Hello UI настільки ж кастомізований як OneUI, і тому в мотороли не вистачає ресурсів оновлювати бюджеткомідли/мідли більше, ніж на 2 мажорних релізи? Якби ти, нешановний "не дурник", хоч трохи передивився цей тред, то помітив би, що я сам радив мотороли, але зауважував, що сподіватись на довгу підтримку не варто, але "чукча не читатель, чукча писатель".
-
GreenMile
Member
>>Телефон питає, чи хочу я отроимувати нові ігри щотижня0F: ↑ 15.06.2026 12:13Тобто ти буквально зробив те, що НЕОБХІДНО для того, щоб застосунки самі по собі не встановлювались через Moto App Manager, але воно само™. Наркоман? Тобі тільки в цьому треді вже двоє людей сказали, що проблема є. І вона є навіть якщо зняти галки зі всіх застосунків і скіпнути їх встановлення при первинному налаштуванні.GreenMile: ↑ 14.06.2026 12:04 Я нічого не робив, воно само™.
Подивився у себе, обидва додатки - і манагер і ланчер відключеніПідозрюю що я це заборонив ще від первинного налаштування.
>>Кажу що не хочу
>>Не отримую жодних встановлень.
Прям дивуюсь, як люди більш складними налаштуваннями на андроїді впорались.
Якщо хтось не в змозі прочитати, що від нього хоче телефон, чи зробити якісь налаштування - тоді треба купувати бабкофон кнопковий, ну або айфон, еплу видніше, що вам треба
Угу, двоє людей, які не мають моторол розказують актуальному власнику мотороли про неї. Я вас почув.
А ви припиніть маніпуляції і порівнювати тепле з м'яким. У кожної моделі телефона є свій час підтримки оновлень, у едж 50 він коротший за, наприклад, більш дешевий едж 60 і шо? Це хтось десь заперечував, чи що? Я вам написав конкретно, що 16 відро на мій мото вийшло набагато раніше ніж на мій сунг. Поява колись там 18 відра мене мала якось втішити? Власне, аргумент за підтримку і оновлення дуже притягнутий за вуха, бо ніколи не знаєш хто де налажає. А от скільки буде оновлень - відомо заздалегідь, і так, я обрав едж 50 бо мене це влаштовувало.0F: ↑ 15.06.2026 12:13 > на моє твердження, що з оновленнями в мотороли все не дуже весело, стверджує, що 16 відро прилетіло на півроку раніше ніж на шанцунга
> "на мою моторолу 18-го і не буде"
Ти або труси вдягни, або хрестик зніми.
Та нічого, мені відверто до пічки, що там отримає гелексі А, бо він мене не цікавить, ніколи не цікавив і не буде цікавити навіть з 25-м відром на борту, бо він за 3-4 роки вже по залізу не вивозить нічого. Я не планую по 7 років сидіти на одному телефоні, тим паче на гелексі А, лул, тому мені достатньо підтримки від мото, далі буде новий телефон довільного виробника з новою підтримкою.0F: ↑ 15.06.2026 12:13То що там про політику оновлень, якщо твій мідл-топ 2024 року не отримає 18 відро, а Galaxy A33 2022 року отримав OneUI 8.5, A16 (сток 4.1, A12)? Ти серйозно хочеш сказати, що Hello UI настільки ж кастомізований як OneUI, і тому в мотороли не вистачає ресурсів оновлювати бюджеткомідли/мідли більше, ніж на 2 мажорних релізи? Якби ти, нешановний "не дурник", хоч трохи передивився цей тред, то помітив би, що я сам радив мотороли, але зауважував, що сподіватись на довгу підтримку не варто, але "чукча не читатель, чукча писатель".
Стосовно політики оновлень, ще раз, у наступного покоління еджів підтримка більша, ніж у мого, а у наступного за ним - ще більше і це нормально. Взагалі не можу зрозуміти проблеми. Ну дає сунг більше підтримку ніж мото, кому понад усе потрібні нові андроїди то хай бере сунг чи іфон. Це прям такий біг діл у виборі - що на одну версію відра хтось більше отримає? Тут почиатєш так всі максимум 2-3 роки телефони юзають, зате підтримка має бути на 25 років!
-
0F
Member
Угу, проблема відома не тільки мені, в якого в списку покупок на розетці є G32, G84 і Edge 50 Fusion (показати чи що?), але сонечко на власному досвіді одного апарату судить за всіх інших. Припиняй позоритись.GreenMile: ↑ 15.06.2026 13:23 Угу, двоє людей, які не мають моторол розказують актуальному власнику мотороли про неї. Я вас почув.
На.
https://www.reddit.com/r/motorola/comme ... s_without/
https://www.reddit.com/r/motorola/comme ... ermission/
https://www.reddit.com/r/motorola/comme ... p_manager/
https://www.reddit.com/r/motorola/comme ... r_to_stop/
Я рівно це і сказав в своїй початковій тезі, порівнявши з політикою оновлень самсунгів, але ти чомусь лізеш в залупу, доводячи незрозуміло що.GreenMile: ↑ 15.06.2026 13:23А ви припиніть маніпуляції і порівнювати тепле з м'яким. У кожної моделі телефона є свій час підтримки оновлень
Оновлення - ну, 2 мажорних апгрейди для середняків (G84 5G, Edge 50 Fusion) і незрозуміла політика оновлень це навіть не смішно в порівнянні з Шан Цунгом.
-
GreenMile
Member
Ну покажіть ваш едж 50, тільки сам апарат, а не список покупок0F: ↑ 15.06.2026 13:51 Угу, проблема відома не тільки мені, в якого в списку покупок на розетці є G32, G84 і Edge 50 Fusion (показати чи що?), але сонечко на власному досвіді одного апарату судить за всіх інших. Припиняй позоритись.
На.
https://www.reddit.com/r/motorola/comme ... s_without/
https://www.reddit.com/r/motorola/comme ... ermission/
https://www.reddit.com/r/motorola/comme ... p_manager/
https://www.reddit.com/r/motorola/comme ... r_to_stop/
Проблема в тих, хто клацає бездумно на все підряд, або руки з одного місця. Тому вони бігають збирають по всьому інтернету "проблеми", які не є проблемами, бо якщо хоча б почитати тред під вашими страшними прикладами, то там можна знайти відповіді від інших власників:
- спойлер
І так далі.
Отже, якщо резюмувати, за замовчуванням або через неуважність юзерів моторола підкачує якісь ігри і апки. Це можна припинити відключенням апок або ненаданням згоди на це дійство. Проблема? Не думаю, бо вона вирішується налаштуванням власного телефона. Але можу погодитись, що це не поведінка лідера ринку, яким моторола і не є.
У самсунга теж повно сміттєвих апок які я не просив, включаючи його всратий біксбі, і деякі не видаляються ще й постійно оновлюються через його гелексі стор, але самсунгу можна, бо в нього більше мажорних оновлень?
- ось прямо зараз
Тобто ви різниці не бачите в написаному? Ок, я уточню - що тут "незрозумілого" в політиці, яка від початку прозора і відома, і що саме "не смішно"? Edge 50 Fusion, який ви самі процитували, має таку саму підтримку як і едж 50 ультра і отримає своє 17-те відро. Там вся 50 лінійка включаючи фьюжин має 3 оновлення відра. При цьому едж 60 нео має 4 оновлення. Сунг теж не на всі телефони дає однакову підтримку. 7 років пішло тільки з с24, попередні також отримають оновлення лише до 17, що також не радувало любителів самсунга. Виходить, що у всіх політика "незрозуміла", чи як?0F: ↑ 15.06.2026 13:51 Я рівно це і сказав в своїй початковій тезі, порівнявши з політикою оновлень самсунгів, але ти чомусь лізеш в залупу, доводячи незрозуміло що.Оновлення - ну, 2 мажорних апгрейди для середняків (G84 5G, Edge 50 Fusion) і незрозуміла політика оновлень це навіть не смішно в порівнянні з Шан Цунгом.