Пройшов нарешті другу частину, 90+годин набігав, чекаю новий рушій, нових багів, більше місій, щоб ще раз пройти.
Коли проходив не знав чи сюжет і допи охоплять всі локації, так і в градирні не попав(крім фіналу, але то не рахується), зайду наступного разу.
Оскільки більшу частину гри пройшов нічого не гугливши і відосів не дивився, то про чарівну воду не знав + лімітовані енергоси повипивав. Тому наступного разу з малої зразу
на бутилку по артефакт на затон.
Грав за шрама, потім за стрільця до фіналу, мені сама нормальна кінцівка, решту на ютубі глянув, але я хочу п'яту де я там всьо взриваю і йду дальше в зону збирати артефакти на нову квартиру. Глянув ще відос де які вибори на кінцівки впливали, так вони майже в самому кінці починаются.
Наступного разу в днічазі буду вибирати сторону варти, для того щоб мати доступ до бази на хімзаводі. Бо бігати в нижню частину де згорілий ліс з малахіту і ростка дуже далеко, а база варти якраз посередині. Є додаткова місія яка відкриває табір в згорілому лісі(мені сподобалася набагато більше ніж про х18), але всерівно поки її відкриєш то краще через хімзавод бігати.
До самого фіналу гри було відчуття що ріхтер окажеться чи монолітом, чи агентом с-свідомості, але ні
Дуже короткий день в грі, неможливість вибору часу сну, ліхтар який вроді є, але постійно провіряєш чи він світить. Надіюсь поправлять.