Новини
Останні статті і огляди
Кто как смотрит футбол
-
vsx
Member
Начался ЧМ-2026. Я задался целью найти технически-качественную трансляцию и потерпел фиаско. Все что я нахожу (включая наш MEGOGO) это 1080 с низким битрейтом и унылым h.264. Если кто знает более интересные варианты, буду признателен.
-
MSiAventador
Member
vsx
ФІФА, Фокс та в цілому США скотились в униле лайно. Може Скай канали є в 4К
ФІФА, Фокс та в цілому США скотились в униле лайно. Може Скай канали є в 4К
-
Essex
Member
vsx
Мегого спорт по Т2.
Правда не знаю соответствует ли вашим требованиям.
Мегого спорт по Т2.
Правда не знаю соответствует ли вашим требованиям.
-
vsx
Member
MSiAventador
в 4К вроде ВВС транслирует, но с установкой плеера на тв и впн для просмотра геморроя больше чем удовольствия от просмотра..
в 4К вроде ВВС транслирует, но с установкой плеера на тв и впн для просмотра геморроя больше чем удовольствия от просмотра..
-
OverPow
Member
Такая же проблема.
Думаю, что рабочая схема такая:
Узнавать результаты онлайн
Качать на торрентах в 4к
Качать на торрентах в 4к
-
Rex
Member
Надеюсь это шутка. Смотреть спортивные соревнования в записи - особый вид извращенияУзнавать результаты онлайн
Качать на торрентах в 4к
-
vsx
Member
Не, футбол только онлайн, остальное уже не то. До сих пор не могу в себя прийти как вспоминаю что в финале 2022 у нас отключили толи свет толи интернет после 1 тайма и пересматривал на след. день в записи...OverPow: ↑ 13.06.2026 20:59 Такая же проблема.
Качать на торрентах в 4к
Кстати на торрентах тоже нет в 4К, только 720/1080
-
Гедоніст
Member
Я б подивився на фінал США-Іран.
-
MSiAventador
Member
в Гуантанамо.Гедоніст: ↑ 13.06.2026 23:02 Я б подивився на фінал США-Іран.
-
Piter Cantrope
Member
Я дивлюсь отут.
https://www.rtve.es/play/teledeporte/futbol/mundial/
Мені подобається дивитись з іспанськими коментаторами) Але в них нема прав на всі ігри, тільки на деякі.
https://www.rtve.es/play/teledeporte/futbol/mundial/
Мені подобається дивитись з іспанськими коментаторами) Але в них нема прав на всі ігри, тільки на деякі.
-
_VlaD_
Member
Если там нет этого комментатора, то какой смысл?Piter Cantrope: ↑ 14.06.2026 05:29 Мені подобається дивитись з іспанськими коментаторами)
-
lokitechno96
Junior
Є мегого,взяв від провайдера для перегляду,але по графіку матчів рідко виходить щось дивитися,але трохи радує те що трансляції менше лагають у фулл хд як було в них колись
-
_VlaD_
Member
Взагалі, можна позаздрити автору цього топіка. Мабуть у нього дуже хороший зір.
Я от все частіше користуюсь збільшувальним склом щоб щось прочитати.
Якщо мені відео 4к показати та 1080, то різниці мабуть не помічу.
Більш важливо які напої та закуски під футбол. Якщо добряче накидатись, то можна и на телефоні дивитись.
Я от все частіше користуюсь збільшувальним склом щоб щось прочитати.
Якщо мені відео 4к показати та 1080, то різниці мабуть не помічу.
Більш важливо які напої та закуски під футбол. Якщо добряче накидатись, то можна и на телефоні дивитись.
-
MSiAventador
Member
Взяв Мегого заради Евроспорт 1 і 24 годин Ле Ману 2026, витримав лише 20 хвилин.lokitechno96: ↑ 14.06.2026 12:26 Є мегого,взяв від провайдера для перегляду,але по графіку матчів рідко виходить щось дивитися,але трохи радує те що трансляції менше лагають у фулл хд як було в них колись
Картинка 720р, низькій бітрейт і звукова дорожка лише англійська.
це ДНІЩЩЕ позорне Мегого.
-
_VlaD_
Member
MSiAventador
Ну, фіг зна. Просто, деякі події хочуть одночасно подивитись дуже багато людей.
Якби то була передача про дощових хробаків, то дивився б в 8К. А коли Усік набиває єблет черговому британцю, то всі хочуть те побачити і вже пропускної здатності інтернетів не вистачає.
Ну, фіг зна. Просто, деякі події хочуть одночасно подивитись дуже багато людей.
Якби то була передача про дощових хробаків, то дивився б в 8К. А коли Усік набиває єблет черговому британцю, то всі хочуть те побачити і вже пропускної здатності інтернетів не вистачає.
-
Buldozer.
Member
А сейчам футбол идет? Это лига чемпионов шоли? 
-
_VlaD_
Member
Чемпионат Мира по футболу, на который мы не попали.
-
lokitechno96
Junior
MSiAventador Проблема в тому,що мегого це не нетфлікс де картинка підстраюється під потужність інтернету і де сервера розраховані на величезну кількість людей,я після мегого підключу нефтлікс за ті самі гроші... як я і писав,футбол один фіг я особо не дивлюся,а багато фільмів платні (на такий випадок в мене є teamhd та bluebird)
-
_VlaD_
Member
-
Qwerty1987
Member
А пиратские никто не смотрит?
Или я один такой жмот)
Или я один такой жмот)