Новини
Останні статті і огляди
Вийшов новий трейлер доповнення Cost of Hope для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Striker
Member
XXXshadyXXX
Я ж кажу, забийте на цей хлам і просто грайте. Дуже важкі речі типу РПГ можна взагалі не брати, хавки мінімум. Вигідно таскати пістолети-кулемети, деякі пістолети, автомати, але не всі підряд.
Я ж кажу, забийте на цей хлам і просто грайте. Дуже важкі речі типу РПГ можна взагалі не брати, хавки мінімум. Вигідно таскати пістолети-кулемети, деякі пістолети, автомати, але не всі підряд.
-
XXXshadyXXX
Member
Striker
Та я уже понял что проще поставить мод на рюкзак и фаст тревел
Та я уже понял что проще поставить мод на рюкзак и фаст тревел
-
Striker
Member
XXXshadyXXX
В мене крім Fast Travel, здається, більше не було модів. Бо гра проходиться одною рукою на ізі.
В мене крім Fast Travel, здається, більше не було модів. Бо гра проходиться одною рукою на ізі.
- спойлер
- Крім кровосісів напочатку і химери, і ще зграй собак.
-
Геральт
Member
Керувати ресурсами? Вибирати пріорітети? Поставити мод на 100500 тон рюкзака?XXXshadyXXX: ↑ 12.06.2026 15:20 лютый перевес и что делать?
Схрони там і так по всій карті. Я так на самому старті сховав спорядження, яке потім по сюжету відберуть. Потім повернувся, все на місці. Фаст тревел мабуь не був би лишній, але я поступово локи зачищав. Там хіба вже перед фіналом бектрекінг трохи душив. Але на воді воно досить бадьоро пробігається.
-
XXXshadyXXX
Member
Это какие? Те что тебе насыпал тот сталкер как задание где найти схрон то на крыше, то под землей и где в сундуках монолитовская снаряга? Такие что ли? Ибо если брать схрон нормальный(а я на 2 локе) то только есть на малой зоне пока что сундук у торговца и на этом всё...Геральт: ↑ 12.06.2026 15:54Схрони там і так по всій карті.
-
Геральт
Member
XXXshadyXXX
Та перший ліпший ящик знаходиш і складай собі. Інше питання, як місце розташування запам'ятати. Та й нема там що дуже складати. Підібрав ствол, розрядив, викинув, потопав далі. А норм бронька не так часто падає.
Та перший ліпший ящик знаходиш і складай собі. Інше питання, як місце розташування запам'ятати. Та й нема там що дуже складати. Підібрав ствол, розрядив, викинув, потопав далі. А норм бронька не так часто падає.
-
XXXshadyXXX
Member
Именно, они бы могли хотя бы метки поставить по картеГеральт: ↑ 12.06.2026 16:20 Інше питання, як місце розташування запам'ятати.
-
Shpoker
Member
Не знаю как в этой части сталкера (побегал 20 минут, поймал фатальный глюк сходу с тем что не смог дать аптечку нуждающемуся, мне стало так жалко и обидно что психонул и удалил (ну и озвучка такая, вроде человек насиловал себя мовой, противно слушать было, надеюсь что когда-то переозвучат людьми с "вишуканою українською", тогда и поиграю)), но во всех остальных пометки на удобных схронах оставлять легко, просто находишь удобный схрон уже с пометкой и не очищаешь его под 0, а всегда что-то оставляешь. Пометка при этом не удаляется
-
XXXshadyXXX
Member
А потом думай, где ты что оставил, особенно без фаст тревелаShpoker: ↑ 12.06.2026 17:39но во всех остальных пометки на удобных схронах оставлять легко, просто находишь удобный схрон уже с пометкой и не очищаешь его под 0, а всегда что-то оставляешь. Пометка при этом не удаляется
-
StTechnik
Member
Я пошел взял спокойно "Бутылку чего то там" - не помню уже названия - артефакт на болотах который только ночью возникает. И никаких проблем с перегрузом. Главное излишнюю жадность не включать и не носить по 300 патронов.
-
AlexWest
Member
А мені навпаки – сюжет здався найсильнішою стороною гри (якщо знати лор). Ще подобаються перестрілки (в цілому). В усьому іншому є куди рости. Сильно є куди. Особливо розчарував ніякий ембіент і мінімум цікавих квестів. У попередніх частинах ембіент робив 70% атмосфери, яка аж гіпнотизувала. Тут її витягують за вуха ефектні локації, ностальгія і уява гравця.Striker: ↑ 12.06.2026 13:25 Хто хотів - вже давно пройшов. А хто до сих не пройшов - значить не сильно-то і хотів.
Я з задоволенням пройшов 3 кінцівки (підгружав сейв перед основним вибором), залишив проходження за Варту якраз під DLC, щоб йти з самого початку.
Із багів було тільки провалившийся під землю артефакт, більше нічого такого, щоб бісило. Гра чудова, на 8 з 10 точно. Мінус за посередній сюжет, але в усьому іншому - топ. Хіба що ще можна згадати в мінус швидкий переспавн вражин, але то таке.
Зараз проходжу ремейк Готики, і вона мені чимось нагадує Сталкер: закрита мужицька община, кілька фракцій, небезпечний світ, по якому не погуляєш; біготня туди-сюди, без фасттревелів, мінімум гумору, максимум брутальності. І... маю сказати, що у Сталкер 2 більше проблем в ігровому плані. Готика куди більш довершена та цілісна.
Щодо того, щоб грати лише після виходу всіх DLC: це діло особисте, але зазвичай сюжети DLC висмоктують із пальця, і без них основний сюжет сприймається адекватніше. Винятки бачив дуже рідко. Сподіваюся, це DLC буде одним із таких гарних винятків.
Отправлено спустя 14 минут 7 секунд:
Ви про що? На карті можна свої мітки ставити.XXXshadyXXX: ↑ 12.06.2026 16:28Именно, они бы могли хотя бы метки поставить по картеГеральт: ↑ 12.06.2026 16:20 Інше питання, як місце розташування запам'ятати.А погоди, можно ведь скачать карту на телефон и на ней делать вручную метки, о да инновации
Очень продуманная игра...
![]()
-
XXXshadyXXX
Member
Метки или метку?)AlexWest: ↑ 12.06.2026 18:25Ви про що? На карті можна свої мітки ставити.
-
Барбарис
Member
З якої дупи та навіщо вони той долг і чергову партію совкових пукалок витягнули, не зрозуміло. Задали в 2 частині курс на зникнення, то добийте вже, щоб не мучився.
-
AlexWest
Member
Барбарис, от про це й мова - DLC часто висмоктують із пальця. Добре, коли воно показує основний сюжет з іншого ракурсу. Але тут не той випадок. Сподіваюся хоча б на цікаві квести.
-
Duck
Junior
МіткиXXXshadyXXX: ↑ 12.06.2026 18:44Метки или метку?)AlexWest: ↑ 12.06.2026 18:25Ви про що? На карті можна свої мітки ставити.
- спойлер
-
XXXshadyXXX
Member
Duck
Хм... Окей, значит до конца не разобрался, но все же наверное будут ставить мод на рюкзак и на фаст тревел
Хм... Окей, значит до конца не разобрался, но все же наверное будут ставить мод на рюкзак и на фаст тревел
-
Sashkotem
Member
Тю я думав воно вже вийшло ну чекаємо тоді
-
waryag
Member
І ще півроку чекати фікси оновлення?denizen: ↑ 12.06.2026 14:25 Пишуть, що двіжок оновлять під це доповнення, то чекаємо, буде два в одном.