Msi Afterburner
Новини
Останні статті і огляди
Яким софтом краще тестувати продуктивність відеокарт у іграх?
-
XXXshadyXXX
Member
1985god
Msi Afterburner
Msi Afterburner
-
destructX
Member
якщо через steam то прямо в ньому:1985god: ↑ 12.06.2026 17:03 Підкажіть будь-ласка: коли граю у BF6 хочу бачити статистику в кутку на ерані мін /мах /середні 0,1% якою програмою можна вивезти на екран ? щоб вона була Free ware )) і поменше налаштувань, бо чомусь старий FRAPS не запрацював![]()
налаштування-у грі-оверлей монітора продуктивності
-
1985god
Member
Додав в ОЕД в е відображається ((( \
- спойлер
-
XXXshadyXXX
Member
1985god
Там надо зайти в настройки Риватюнер и вроде что то включить, я когда то это делал, но не помню уже что конкретно, так что лови скрин как у меня)))
Там надо зайти в настройки Риватюнер и вроде что то включить, я когда то это делал, но не помню уже что конкретно, так что лови скрин как у меня)))
- спойлер

-
1985god
Member
XXXshadyXXX СПАСИБО !
буду пробовать, вроде что-то уже отображаеться, но минимальньіе и максимальньіе кадрьі стоят на месте ))) как то 0,1% или 1 %
я просто еще тот старпер которьій последний раз запускал єто все лет 10 назад
а теперь что б просто в демо версию ВF 6 поганять цельій квест : от регистрации сначала в Steam потом в EA до настройки от настройки Secure Boot в биосе
буду пробовать, вроде что-то уже отображаеться, но минимальньіе и максимальньіе кадрьі стоят на месте ))) как то 0,1% или 1 %
я просто еще тот старпер которьій последний раз запускал єто все лет 10 назад
-
XXXshadyXXX
Member
У меня так в настройках MSI Afterburner, настройки с риватюнер уже скидывал
- спойлер
-
maxn
Member
Яким софтом краще тестувати продуктивність відеокарт у іграх?
- спойлер
- Я навіть зараз з RX 6800 можу грати в цілком комфортні 15 FPS15 FSR без сильних фрізів.Фотки еротичних студій, які я скачую торентами з Порнoлабу терабайтами......... мене завжди засмучувало, що я не можу переглядати такі фотки з усією чіткістю та деталізацією
-
Filabatya
Member
який геймовер, зараз контент в 8К завезуть на сайти і гейм ОН)
-
Adamantium
Ghost
Filabatya
Абы ящик тянул, остальное не важно (с)

Абы ящик тянул, остальное не важно (с)
-
XXXshadyXXX
Member
Ух... Жёсткоmaxn: ↑ 13.06.2026 00:38Думаю десь років 20 тому ви вже програли свою гру.Нічого вам вже тестувати, гейм овер.
-
QFlash
Member
WOW!maxn: ↑ 13.06.2026 00:38Я навіть зараз з RX 6800 можу грати в цілком комфортні 15 FPS
15 FSR без сильних фрізів.
Фотки еротичних студій, які я скачую торентами з Порнoлабу терабайтами......... мене завжди засмучувало, що я не можу переглядати такі фотки з усією чіткістю та деталізацією
https://i.ibb.co/0RJYvL0L/IMG-20260419-135628.jpg
Думаю десь років 20 тому ви вже програли свою гру.Нічого вам вже тестувати, гейм овер.
-
Artem_M
Member
В налаштуваннях msi afterburner знайти комбінацію клавіш для запуску бенчмарку. Це і запустить моніторинг 1 то 0,1 % фпс1985god: ↑ 12.06.2026 23:45 XXXshadyXXX СПАСИБО !