Огляд ігрової магнітної hot-swap клавіатури ASUS ROG Azoth 96 HE

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Злой Гений
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Огляд ігрової магнітної hot-swap клавіатури ASUS ROG Azoth 96 HE

Софт у Асус это провал, у самого ROG Falchion Ace HFX, постоянно сбиваются настройки, без софта половины функций настроить нельзя, сделать в браузере как те же Аулы что в 3 раза дешевле видимо политика не позволяет, за такую цену лучше взять Wooting.
Seraphim
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд ігрової магнітної hot-swap клавіатури ASUS ROG Azoth 96 HE

Згадується та бабка з мему про кохве "сколька?", дійсно ціна виглядає страшно на фоні іншиї варіантів, але для когось і це не гроші, з іншої сторони випусти вони її щось по типу Limeted edition це б більш підігріло інтерес для коллекціонерів та оправдало б ціну
Zill0
Member

Повідомлення

It's not perfect, it's not great...
Artem_K
Member

Повідомлення

Як на мене, 96% це якесь збочення, якщо звик працювати з numpad'ом на звичайній клавіатурі, то, наприклад, у Екселі перший час гарантовано будешь замість 0 перескакувати на сусідню комірку.
Не те, щоби двоколірні кейкапи були погано, але краще, коли клавіши з буквами більш чіткі ніж інші, а тут зробили навпаки - сірі літери та чорні Тab, Caps та ін.
M1Z0
Member

Повідомлення

Artem_K
Как раз хотел брать её для экселя
Но теперь передумал
Kosdnepr
Member

Повідомлення

M1Z0
Особисто у мене звикання до 1u нуля зайняло тиждень-два. В усьому іншому формат 96% вважаю дуже зручним.
Але якщо 2u нуль прям критично, то є наприклад Neo98 (правда не HE).
Artem_K
Member

Повідомлення

M1Z0: 12.06.2026 15:39Как раз хотел брать её для экселя
Но теперь передумал
Якщо бажання взяти таку ж (алюміній, РВТ, HotSwap) та НЕ, але 100%, то є KEYCHRON Q6 HE, й ціна там така ж сама майже :)
kyon
Member

Повідомлення

моя Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown которую я брал в мае 21 года отлично себя чувствует, нигде не протерлась, блестят капы, но у меня она все время в полумраке поэтому вообще не видно, но зато обе раскладки качественно подсвечены, а эти PBT типа теплого лампового звука, никому на самом деле не нужны, одни неприятности от них, ну если только не пользоваться одной раскладкой. (грязнючая конечно, но как я сказал она у меня в полумраке на столе, так что выглядит далеко не так страшно как на фото)
Вкладення
IMG_20260612_170008.jpg
StTechnik
Member

Повідомлення

kyon: 12.06.2026 16:55одни неприятности от них
Чо за неприятности?
feniks_tm
Member

Повідомлення

Йшов 2026 рік, ASUS почав пхати свічі Raesha (Хто пам'ятає перші Drunkdeer, має розуміти про що я), від яких всі вже давно відмовились на користь KS-20 :rotate: Мало того що оверпрайс, так ще й застарілий без можливості навіть свічі свапнути (Та що там вже, навіть запасних не поклали :lol:). Люблять же "великі" бренди пропрієтарщину. GJ :super:

P.S. Таки не схоже на оригінальні Raesha, інший магніт та його розташування. Але від цього не сильно краще, з сумісних лише рідні і одні від TTC, які скоріше за все чисто реколор стокових.
Востаннє редагувалось 12.06.2026 17:59 користувачем feniks_tm, всього редагувалось 1 раз.
kyon
Member

Повідомлення

StTechnik

геморой с гравировками кириллицы которая еще и не будет подсвечена, доп расходы итп
Kosdnepr
Member

Повідомлення

kyon: 12.06.2026 16:55 отлично себя чувствует
спойлер
:horror:
Зображення
StTechnik
Member

Повідомлення

kyon: 12.06.2026 17:42геморой с гравировками кириллицы
Ну гемороя там нет никакого. Гравируется аж бегом. Особенно если клавиши светлые. Я думал там что то прям аж серьезное. :D
Для любителей фонарей в глаза - там конечно да. Все плохо. Но я как то давно уже ничего не гравирую себе. Запомнить расположение кириллицы - это дело максимум пары недель. Ну если когнитивные функции развиты.
kyon
Member

Повідомлення

StTechnik
я этого не понимаю, зачем что-то запоминать если можно проще, это такой мазохизм? Надо чтобы техника тебе служила, а не ты технике.
Вкладення
1b2e4bda59ae991d46fc18ca9e4d629c.jpeg
feniks_tm
Member

Повідомлення

kyon
якщо за роки користування компом не сформувалась м'язова пам'ять де що на клавіатурі, то це вже геть інший діагноз :rotate:
StTechnik
Member

Повідомлення

kyon: 12.06.2026 18:00я этого не понимаю,
Видишь как хорошо.. Я например не понимаю как работать на том прожекторе что ты на фото показал. Для меня это как в глаза миксер вставить и включить. :-)
Насчет запоминать - на самом деле запоминаешь не ты. Есть такие базовые моменты - мышечная память называется. Ты же не запоминаешь что когда ты идешь в туалет - тебе штаны надо снять. Или.... постой, неужели запоминаешь?
kyon
Member

Повідомлення

StTechnik

это на фото прожектор, в реале нет никакого прожектора, если у тебя за годы не появилось понимание того чем фото может отличаться от реального мира то что тут скажешь... Я же написал сразу что в реале не так смотрится.
StTechnik
Member

Повідомлення

kyon
Конечно.. У меня ж никогда не было клавиатуры с подсветкой. Ага :D Откуда мне знать как оно в реале.
Эта тяга потом просто проходит. Как детская болезнь. :-)
kyon
Member

Повідомлення

StTechnik

в чем детская болезнь, в том что все зоны по разному подсвечены и это просто удобно? Где тут плохо то? Это уже какой-то мазохизм когда надо приспосабливаться ко всему.
StTechnik
Member

Повідомлення

kyon
Да главное что бы тебе нравилось. Это ж дело такое. Для себя конкретно я эндгейм уже нашел.
Відповісти