Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Shpoker
Member

Повідомлення

Hells Angels
да, именно так). у меня, к примеру, было 50 одинаковых бу мониторов. на олх выставил один, продал так штук 25 по одному и потом остатки одним махом тут на форуме. зачем плодить 25 тем на каждый монитор или писать что их гора? что б моментально в бизнесс перевели?)
username_1
Member

Повідомлення

nummus777: 09.06.2026 20:55Зокрема суть закону: "Однак в остаточній редакції передбачається, що з тих, хто продає на цих платформах особисті, вживані речі й не займається продажами регулярно, податок стягуватиметься лише тоді, коли вони продадуть за рік товарів на суму 2000 євро, або проведуть за цей час 30 операцій з продажу."
Это развод, чтобы не было сильных возмущений.

Тут главное, что ввели ограничение, а порог не важен, потому что в будущем как с посылками начнут снижать эту сумму. Доведут в будущем до условных 100 евро и все.

Больше налогов - больше корыто, откуда чиновники могут воровать и обогащаться, а также откуда западные "партнеры" будут забирать себе % за кредиты. Дойка населения.

Некоторые нормальные страны уже и от НДС отказываются, заменяя его разовым налогом с покупки, когда каждый посредник в цепочке продажи конечному покупателю не должен платить НДС.
KTM2015
Junior

Повідомлення

nummus777: 09.06.2026 22:20
Ortyomko: 09.06.2026 22:07 та я так подумав, я багато чого купую, передумую, або апгрейджусь і продаю, нове купую, і так по колу.
Думаю, там значно більше 100к в рік виходить. Напевно, будуть оформлювати через акки друзів, батьків, дружин і т.п.
Ви не бідна людина. Могли б і заплатити податок. Війна в країні як ніяк.

Хворе в нас суспільство...
Ой.. моя любимая тема) А с чего я кому то должен платить сверх того, что я заплатил налоги? У нас что дороги лучше стали или бесплатная медицина стала лучше или что улучшилось от того, что мы стали больше платить налоги БОЛЬШЕ? Возможно те, кто получают пенсию/ давали присягу/выходят в 40 лет на пенсию и которым повысили зп с наших налогов стали нормально работать и защищать народ, а не паковать их вместо себя? За что я должен платить больше налогов? Выпустите, я больше в другой нормальной стране это буду оплачивать... И дешевле будет!
leonid4d
Junior

Повідомлення

Ты на самом деле проблемы нет особой. Просто к olx-доставкам будет добавляться 10-23%. Но возникает два вопроса - 1. как будут учитываться продажи с десятка аккаунтов на olx и не начнут ли их активно банить при этом? 2. Не начнут ли загонять всех в olx-доставку и/или пытаться учитывать сделки с оплатой на карту или наличными, как, например, на шафе?
tablestikus
Member

Повідомлення

username_1: 10.06.2026 22:28 Некоторые нормальные страны уже и от НДС отказываются, заменяя его разовым налогом с покупки, когда каждый посредник в цепочке продажи конечному покупателю не должен платить НДС.
Близький схід з муслімами та офшорні острови коли стали нормальними країнами?
oversteve
Member

Повідомлення

tablestikus: 11.06.2026 11:12
username_1: 10.06.2026 22:28 Некоторые нормальные страны уже и от НДС отказываются, заменяя его разовым налогом с покупки, когда каждый посредник в цепочке продажи конечному покупателю не должен платить НДС.
а Штати не нормальна? :think:
tablestikus
Member

Повідомлення

oversteve: 11.06.2026 11:39
tablestikus: 11.06.2026 11:12
У штатів же цей відсоток кожен штат окремо ставить.
oversteve
Member

Повідомлення

tablestikus: 11.06.2026 11:47
oversteve: 11.06.2026 11:39
я про те, що у Штатів нема ПДВ, там 1разовий податок з продажу, зазвичай десь 7-8% (в деяких Штатах 0%), і це тільки якщо купуєш в цьому ж Штаті, якщо замовляєш з іншого Штату податку нема, також на деякі речі взагалі нема податку - їжа, шмот, книги, медикаменти і т.п.
власне імпортного мита на речі дешевше $800 також не було до рудої мавпи, зараз х з шо там взагалі твориться
tablestikus
Member

Повідомлення

oversteve: 11.06.2026 11:56
я про те, що у Штатів нема ПДВ, там 1разовий податок з продажу, зазвичай десь 7-8% (в деяких Штатах 0%), і це тільки якщо купуєш в цьому ж Штаті, якщо замовляєш з іншого Штату податку нема, також на деякі речі взагалі нема податку - їжа, шмот, книги, медикаменти і т.п.
власне імпортного мита на речі дешевше $800 також не було до рудої мавпи, зараз х з шо там взагалі твориться
Але там фізособи декларації мають подавати)

Безмитний ліміт при рудій мавпі наскільки пам'ятаю - порізали.
oversteve
Member

Повідомлення

tablestikus: 11.06.2026 11:57
Але там фізособи декларації мають подавати)
податок від того більше не стає, не бачу проблеми :dontknow:
tablestikus: 11.06.2026 11:57 Безмитний ліміт при рудій мавпі наскільки пам'ятаю - порізали.
там воно якось мутно, суд шось постановив, але мавпа шось інше видумала, але чи то запровадили я не вникав
username_1
Member

Повідомлення

oversteve: 11.06.2026 11:56я про те, що у Штатів нема ПДВ, там 1разовий податок з продажу, зазвичай десь 7-8% (в деяких Штатах 0%), і це тільки якщо купуєш в цьому ж Штаті, якщо замовляєш з іншого Штату податку нема, також на деякі речі взагалі нема податку - їжа, шмот, книги, медикаменти і т.п.
Взяли вот так и разрушили идеальный мир человека. :gigi:
tablestikus
Member

Повідомлення

Якщо ти замовляєш з іншого штату чи доставку ставиш в інший штат- з тебе береться податок того іншого штату.

Відправлено через 44 секунди:
username_1: 11.06.2026 12:58
oversteve: 11.06.2026 11:56я про те, що у Штатів нема ПДВ, там 1разовий податок з продажу, зазвичай десь 7-8% (в деяких Штатах 0%), і це тільки якщо купуєш в цьому ж Штаті, якщо замовляєш з іншого Штату податку нема, також на деякі речі взагалі нема податку - їжа, шмот, книги, медикаменти і т.п.
Взяли вот так и разрушили идеальный мир человека. :gigi:
людина що в 2026 році пише свинособачою явно далека від адекватності, як собсно ти істеричка і робиш тут постійно
oversteve
Member

Повідомлення

tablestikus: 11.06.2026 13:01
Якщо ти замовляєш з іншого штату чи доставку ставиш в інший штат- з тебе береться податок того іншого штату.
якщо контора, що продає зареєстрована (має філію) у твоєму штаті, то податок береться, якщо не зареєстрована, то не береться
tablestikus
Member

Повідомлення

oversteve: 11.06.2026 13:03
tablestikus: 11.06.2026 13:01
якщо контора, що продає зареєстрована (має філію) у твоєму штаті, то податок береться, якщо не зареєстрована, то не береться
Я купляв без філій - береться податок, звісно можна намахувати систему замовляючи в делавер і потім собі пересилаючи якщо там хтось живе - ало то якщо не спалишся.
oversteve
Member

Повідомлення

tablestikus: 11.06.2026 13:05
oversteve: 11.06.2026 13:03
Я купляв без філій - береться податок, звісно можна намахувати систему замовляючи в делавер і потім собі пересилаючи якщо там хтось живе - ало то якщо не спалишся.
не обов'язково у філій купляти, можуть взагалі з іншого кінця країни відправити, просто має бути зареєстрована у тому Штаті, звідки покупець і тоді податок є
якщо не зареєстрована, то податку нема
tablestikus
Member

Повідомлення

Там до речі в штатах є ліміти на продажі через аналоги ж олх вживаних речей. Там навіть за це людей жарять які намагаються теж мутити бізнес під це)
oversteve
Member

Повідомлення

tablestikus: 11.06.2026 13:10 Там до речі в штатах є ліміти на продажі через аналоги ж олх вживаних речей. Там навіть за це людей жарять які намагаються теж мутити бізнес під це)
для Штатів 20к баксів і 200 транзакцій
до речі ту тему з 2к і 30 транзакцій також не зі стелі взяли, то директива ЄС, яка і в них працює, з 23 чи 24 року здається
tablestikus
Member

Повідомлення

oversteve: 11.06.2026 13:13
tablestikus: 11.06.2026 13:10 Там до речі в штатах є ліміти на продажі через аналоги ж олх вживаних речей. Там навіть за це людей жарять які намагаються теж мутити бізнес під це)
до речі ту тему з 2к і 30 транзакцій також не зі стелі взяли, то директива ЄС, яка і в них працює, з 23 чи 24 року здається
Так я знаю що ноги всього цього ростуть з ЄС і тіпа пидтягування законодавста під їх норми під вступ який не знаю коли ще станеться. Але місцеві конспірологи генерують одна іншої краще теорії що це світова змова проти них нещасних)
oversteve
Member

Повідомлення

tablestikus: 11.06.2026 13:17
oversteve: 11.06.2026 13:13
Так я знаю що ноги всього цього ростуть з ЄС і тіпа пидтягування законодавста під їх норми під вступ який не знаю коли ще станеться. Але місцеві конспірологи генерують одна іншої краще теорії що це світова змова проти них нещасних)
наші зелені діячі на це дивляться саме як на можливість поповнити бюджет свої кишені, бо самі прекрасно розумють, що ЄС нам найближчим часом не світить :dontknow:
Ektalion
Member

Повідомлення

oversteve: 11.06.2026 13:21
наші зелені діячі на це дивляться саме як на можливість поповнити бюджет свої кишені, бо самі прекрасно розумють, що ЄС нам найближчим часом не світить :dontknow:
Не факт, що через років 10-15 світить. Про найближчий час мова взагалі не йшла.
Відповісти