Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Scoffer
Member
vdemeshko
Я сконцентрувався на дельта-сігмі тому що на даний момент технічного розвитку це найкраще рішення в абсолюті хоч як не крути. І по точності, і по ціні одночасно. Таке поєднання трапляється рідко, але таки трапилось. І що б там собі аудіофіли не вигадували, реальність від того не зміниться)
Я сконцентрувався на дельта-сігмі тому що на даний момент технічного розвитку це найкраще рішення в абсолюті хоч як не крути. І по точності, і по ціні одночасно. Таке поєднання трапляється рідко, але таки трапилось. І що б там собі аудіофіли не вигадували, реальність від того не зміниться)
-
Radio Bay
Member
Та нормально люди кайфуют от Fiio R2R и пофиг людям на все эти выкладкиvdemeshko: ↑ 10.06.2026 14:40и вообще не продавать дешевые R2R (пинок в сторону Fiio )
Взял, послушал, оставил
Відправлено через 11 хвилин 43 секунди:
Какая реальность? Что им больше нравится звук R2R? Сам понимаешь, что несёшь?Scoffer: ↑ 10.06.2026 14:44Я сконцентрувався на дельта-сігмі тому що на даний момент технічного розвитку це найкраще рішення в абсолюті хоч як не крути. І по точності, і по ціні одночасно. Таке поєднання трапляється рідко, але таки трапилось. І що б там собі аудіофіли не вигадували, реальність від того не зміниться)
Відправлено через 4 хвилини 38 секунд:
Я тоже могу пофлудить, грешен, хоть и покороче. Но я хоть говорю о вещах, которые можно проверить
-
vdemeshko
Member
Scoffer
а кто говорил что R2R лучше дельта-сигма по соотношению цена\качество?
а то уже каждый тратит свои деньги как хочет 
а кто говорил что R2R лучше дельта-сигма по соотношению цена\качество?
я считаю что в 2026 уже есть более технологичные решения чем то, которые они применили и это вырожается в обьективных замерах.. вот в том обзоре что кидали раньше владелец многих R2R цапов, включая Holo Audio отмечает что на слух, что по обьективным замерам это все совпадает, так как обьективные замеры показывают высокий уровень искажений в слышимом диапазоне, высокий уровень джитера и тд.. он как обьективно заметно уступает Hifiman на порядок!(по THD\Noise) (хедамп с цапом что то около 400$) как по замерам так заметно и по субьективным впечатлениям от прослушивания(тут есть в том числе банальная взаимосвязь обьективных замеров, показывающих что там ситуация с искажениям глубоко в слышимом спектре). Это вот как бы независимое мнение из скинутого обзора, но полностью соовтествуте тому что я писал про этот девайс. Ну тут дело такое - раз нравятся то пусть слушают. Дело было предупредитьRadio Bay: ↑ 10.06.2026 15:02а нормально люди кайфуют от Fiio R2R и пофиг людям на все эти выкладки
Востаннє редагувалось 10.06.2026 15:17 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 6 разів.
-
QFlash
Member
Radio Bay
Якщо є ще які посилання на радіо flac буду вдячний.
Європа, захід, америка.
Якщо є ще які посилання на радіо flac буду вдячний.
Європа, захід, америка.
-
Scoffer
Member
Воно ніяк не краще. Ні по ціна/якість. Ні просто по якість. Дельта сігма тупо краще в абсолюті. Це що вона ще й дешевше не більш ніж приємний бонус.vdemeshko: ↑ 10.06.2026 15:10а кто говорил что R2R лучше дельта-сигма по соотношению цена\качество?
-
Radio Bay
Member
Та никто ж не спорит, но многие просто включают и слушают, а не смотрят в цифирки.vdemeshko: ↑ 10.06.2026 15:10я считаю что в 2026 уже есть более технологичные решения чем то, которые они применили и это вырожается в обьективных замерах..
Увы, увижу - выложу. Я такой инфой всегда делюсьQFlash: ↑ 10.06.2026 15:11Якщо є ще які посилання на радіо flac буду вдячний.
-
QFlash
Member
Дякую.Radio Bay: ↑ 10.06.2026 15:17Увы, увижу - выложу. Я такой инфой всегда делюсь
-
tablestikus
Member
Так, тут же не так давно в темі був срач що сенсу в підсилювачах дорожче за $50 немаєvdemeshko: ↑ 10.06.2026 14:40 Scoffer
просто ты сконцентрировался на том что дельта сигма проще в реализации, дешевле, дает вполне достаточный результат - так все и есть.. есть и дорогие дельта сигмы студиного класса аля RME - кто тут спорит так как это класс , которые применяют в студийного уровня ADC.. все так и есть.. смысл R2R только для малой группы людей из разряда хобби и можно не заморачиватся большинству..
- спойлер
- и вообще надо не продавать дешевые R2R (пинок в сторону Fiio
) потому что все что ты про них пишешь там вот как говорится картина маслом - 48 резисторов x 4 что бы реализовать полную балансную схему.. со всемы вытекающими проблемами частотного домена без дополнительных инженерных решений в виде гибридного подхода для старших битов ))) а дорогие и более технологичные, в которых "проблема частотного домена" решена или минимизирована более сложным технических подходом - купит тот узкий круг покупателей кому оно надо... и в этом нет ничего страшного.. не думаю что у тех, кто покупает такие железки нет нормальных дельта сигма в сетапе
ну погреют резисторы и протрут лампы перед прослушиванием что бы прозрачней были и без пыли
ну и шо.. просто такие игрушки стали у выросших детей..
-
QFlash
Member
Та не все в грошах вимірюється.tablestikus: ↑ 10.06.2026 15:19Так, тут же не так давно в темі був срач що сенсу в підсилювачах дорожче за $50 немає
Щастя не в грошах, а їх кількості. Жартую.
Наскільки я розумію кінцевий ampliefer це силовий пристрій, тобто підсилює сигнал в N-разів (залежить від коефіцієнта).
preamp - задає окраску звучання.
Можна на пряму подавати зі звукової (якщо вона якісна) на кінцевий (силовий) амpliefer і забути про всяке лайно.
Так у мене працює MA8950/
Для драної "Романтики" ще шукаю електронні регулятори, оскільки на TCA740/TCA730 - шумні.
Востаннє редагувалось 10.06.2026 15:31 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
tablestikus
Member
Треба просто заробляти меньше і тоді бажання взагалі щось купляти не буде!QFlash: ↑ 10.06.2026 15:21Та не все в грошах вимірюється.tablestikus: ↑ 10.06.2026 15:19Так, тут же не так давно в темі був срач що сенсу в підсилювачах дорожче за $50 немає
Щастя не в грошах, а їх кількості. Жартую.![]()
-
Scoffer
Member
Ні, не вертаємось тому що сучасна дельта-сігма вивозить мегагерці, і її спецефекти знаходяться в такому далекому діапазоні, що не можуть позначитись на фінальному результаті звука навіть якщо ти кажан і орієнтуєшся ехолокацією.vdemeshko: ↑ 10.06.2026 15:17опять возвращаемся к вопросу временного домена и частотного
-
vdemeshko
Member
пока картина в дельта сигме примерно вот такая.. как будет по другому - приходи с расказами про идельность во всемScoffer: ↑ 10.06.2026 15:23Ні, не вертаємось тому що сучасна дельта-сігма вивозить мегагерці, і її спецефекти знаходяться в такому далекому діапазоні, що не можуть позначитись на фінальному результаті звука навіть якщо ти кажан і орієнтуєшся ехолокацією.vdemeshko: ↑ 10.06.2026 15:17опять возвращаемся к вопросу временного домена и частотного
Востаннє редагувалось 10.06.2026 15:30 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
-
Scoffer
Member
Ти покажи спектр свого прямокутничка для початку, а потім розповідатимеш хто що не вивозить)vdemeshko: ↑ 10.06.2026 15:26пока картина в дельта сигме примерно вот такая
-
QFlash
Member
Не помиляється лише той хто нічого не робить.tablestikus: ↑ 10.06.2026 15:22Треба просто заробляти меньше і тоді бажання взагалі щось купляти не буде!
Вибачте мене дурного, але якщо б менше крали в державі - Японія ховається.
Проблема що при владі у всьому Світі сидять дурні.
Востаннє редагувалось 10.06.2026 15:40 користувачем QFlash, всього редагувалось 3 разів.
-
vdemeshko
Member
мне достаточно что я вижу артефакты пре и после звона и даже не в форме импульса дело.. это временной домен, а ты все натягиваешь частотный домен на глобус импульса.. так что нет.. дельта-сигма хоть и хороша и дешевая но не идеальная во всем.. таков путь дельта сигмыScoffer: ↑ 10.06.2026 15:30Ти покажи спектр свого прямокутничка для початку, а потім розповідатимеш хто що не вивозить)vdemeshko: ↑ 10.06.2026 15:26пока картина в дельта сигме примерно вот такая
-
Scoffer
Member
Заходиш в даташит дельта-сігми, дивишся імпульс респонс. Потім заходиш в дашатит свого улюбленого динаміка і дивишся там же. І підсилювача заодно. Запам'ятовуєш на скільки порядків імпульсна характеристика цапа краще і не страждаєш більше фігнею.vdemeshko: ↑ 10.06.2026 15:33временной домен
Ну або одразу шланг в мозок щоб відчути різницю) Але там теж не завадить заміряти імпульсну характеристику нервової системи
-
vdemeshko
Member
или большеtablestikus: ↑ 10.06.2026 15:22Треба просто заробляти меньше і тоді бажання взагалі щось купляти не буде!QFlash: ↑ 10.06.2026 15:21
Та не все в грошах вимірюється.
Щастя не в грошах, а їх кількості. Жартую.![]()
Отправлено спустя 2 минуты 30 секунд:
подожди ))) берем божественную дельта сигму и втыкаем в нее виниловый проигрыватель и сраниваем даташиты винилового проигрывтаеля и дельта-сигма девайсаScoffer: ↑ 10.06.2026 15:40 Запам'ятовуєш на скільки порядків імпульсна характеристика цапа краще
Востаннє редагувалось 10.06.2026 15:49 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
-
tablestikus
Member
А от був би ти при владі - ух ти зажив би, а от інші продовжили жити як жили до цього)QFlash: ↑ 10.06.2026 15:32Не помиляється лише той хто нічого не робить.tablestikus: ↑ 10.06.2026 15:22Треба просто заробляти меньше і тоді бажання взагалі щось купляти не буде!
Вибачте мене дурного, але якщо б менше крали в державі - Японія ховається.
Проблема що при владі у всьому Світі сидять дурні.
-
Scoffer
Member
vdemeshko
Ні, у нас є доволі конкретно застосування. А саме перетворення цифри в звуки. Так от дельта-сігма з великим запасом перевершує ттх, котрі необхідні для цього завдання. Ти б ще згадав мікрохвильові радари.
Ні, у нас є доволі конкретно застосування. А саме перетворення цифри в звуки. Так от дельта-сігма з великим запасом перевершує ттх, котрі необхідні для цього завдання. Ти б ще згадав мікрохвильові радари.