В этой теме выбираем звуковые карты
Пофилософствовать на тему звука можно там
Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
QFlash
Member
Дякую, я багато чого слухав і тому варята граю.Radio Bay: ↑ 09.06.2026 19:55Ти послухай ліпше, а не дурня вмикай, якщо у тебе взагалі буде різниця
Я знаю як має звучати сучасна стереосистема.
Транзистор то ще то лайно - але собака воно зараза співає.
Ще й як співає...
Правильно налаштований транзистор зі робочими точками - шедевр.
Якось більше подобається на вихідному каскаді система "Шеклі" ніж "Дарлігтони"
Якось.
Востаннє редагувалось 09.06.2026 20:27 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Ти реально дурня вмикаєшQFlash: ↑ 09.06.2026 20:14Транзистор то ще то лайно - але собака воно зараза співає
Тут взагалі ніхто не казав, що транзистор лайно (крім одного, хто казав, що R2R лайно). Тут йшла річ про принципову різницю у звуці на прикладі звукозапису.
Мені іноді знається, що у тебе час від часу врубаеться режим "Темінатора" і руки самі починають тицкати клавіши мінуя обробку мозоком
-
QFlash
Member
Radio Bay
Я знаю як воно має працювати... і воно працює.
Думай логічно.
Жоден варіант youtube чи ще десть не передасть того.
Так, бракує хорошої акустики для повного щастя.
Я просто насолоджуюсь музикою.Radio Bay: ↑ 09.06.2026 20:25Ти реально дурня вмикаєш
Тут взагалі ніхто не казав, що транзистор лайно (крім одного, хто казав, що R2R лайно). Тут йшла річ про принципову різницю у звуці на прикладі звукозапису.
Мені іноді знається, що у тебе час від часу врубаеться режим "Темінатора" і руки самі починають тицкати клавіши мінуя обробку мозоком
Я знаю як воно має працювати... і воно працює.
Думай логічно.
Жоден варіант youtube чи ще десть не передасть того.
Так, бракує хорошої акустики для повного щастя.
Востаннє редагувалось 09.06.2026 20:37 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
Scoffer
Member
Та от якось ні. Точність резистора для р2р має бути не гірша за 1/(2^n), де n - біти. Тобто для 16 біт не гірше за 0.0015%. А ти пишеш що вони попливуть аж на 0.05% за 10к годин. Це приблизно 11 біт точності, що за дивним збігом обставин приблизно відповідає дд вініла. Тобто зовсім хто в ліс, а хто по дрова. Ото через тищу годин чек.vdemeshko: ↑ 09.06.2026 16:24ты похоже нолик потерял в мототочасах
Ну і 10к годин це багато лише дивлячись як юзати. Якщо виключно для музла то може і онукам вистачить, а якщо як компухтерний цап по компухтерному графіку роботи то це роки 2.5.
-
S0N1C
Member
я ще не здивуюся якщо воно буде "плавати" від вологості повітря, атм.тиску, ну і звісно що температуриScoffer: ↑ 09.06.2026 20:37 Точність резистора для р2р має бути не гірша за 1/(2^n), де n - біти. Тобто для 16 біт не гірше за 0.0015%. А ти пишеш що вони попливуть аж на 0.05% за 10к годин.
-
Scoffer
Member
S0N1C
А вони і пливуть від нагріву, куди ж без цього. Це якраз той сорт цапа де жарт про прогрів перед використанням жартом не є
З появою якісних дельта-сігма вся промисловість нарешті видохнула що позбулась цих проблем, і лише аудіофілам все недостатньо аудіофільно)))
А вони і пливуть від нагріву, куди ж без цього. Це якраз той сорт цапа де жарт про прогрів перед використанням жартом не є
З появою якісних дельта-сігма вся промисловість нарешті видохнула що позбулась цих проблем, і лише аудіофілам все недостатньо аудіофільно)))
-
Radio Bay
Member
Аудіофілам повинно бути аудіофільно від того як дихає промисловість? Ти точно розумієш хто працює для кого? Людям взагалі начхати як дихають промисловості, це проблеми промисловостей, буд 'якихScoffer: ↑ 09.06.2026 20:54З появою якісних дельта-сігма вся промисловість нарешті видохнула що позбулась цих проблем, і лише аудіофілам все недостатньо аудіофільно
Так, люди купують звук, який їм подобається, начхавши на проблеми промисловостей, інші бла-бла-блакають про теорії та обговорюють графіки.
-
QFlash
Member
Поєднання класики транзисторний ampliefer (вихідний каскад на "Шеклі" чи "Дарлінгтони" у випадку Mcintosh) з електронними регуляторами тембра (preamp) це має.
Тошиба здається тим бавились, якщо не помиляюсь. Були проекти і JVC/
Тошиба здається тим бавились, якщо не помиляюсь. Були проекти і JVC/