Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
QFlash
Member

Повідомлення

Radio Bay: 09.06.2026 19:55Ти послухай ліпше, а не дурня вмикай, якщо у тебе взагалі буде різниця
Дякую, я багато чого слухав і тому варята граю.
Я знаю як має звучати сучасна стереосистема.
Транзистор то ще то лайно - але собака воно зараза співає.
Ще й як співає...
Правильно налаштований транзистор зі робочими точками - шедевр.
Якось більше подобається на вихідному каскаді система "Шеклі" ніж "Дарлігтони"
Якось.
Востаннє редагувалось 09.06.2026 20:27 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Повідомлення

QFlash: 09.06.2026 20:14Транзистор то ще то лайно - але собака воно зараза співає
Ти реально дурня вмикаєш :)
Тут взагалі ніхто не казав, що транзистор лайно (крім одного, хто казав, що R2R лайно). Тут йшла річ про принципову різницю у звуці на прикладі звукозапису.
Мені іноді знається, що у тебе час від часу врубаеться режим "Темінатора" і руки самі починають тицкати клавіши мінуя обробку мозоком :)
QFlash
Member

Повідомлення

Radio Bay
Radio Bay: 09.06.2026 20:25Ти реально дурня вмикаєш
Тут взагалі ніхто не казав, що транзистор лайно (крім одного, хто казав, що R2R лайно). Тут йшла річ про принципову різницю у звуці на прикладі звукозапису.
Мені іноді знається, що у тебе час від часу врубаеться режим "Темінатора" і руки самі починають тицкати клавіши мінуя обробку мозоком
Я просто насолоджуюсь музикою.
Я знаю як воно має працювати... і воно працює.
Думай логічно.
Жоден варіант youtube чи ще десть не передасть того.
Так, бракує хорошої акустики для повного щастя.
Востаннє редагувалось 09.06.2026 20:37 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
Scoffer
Member

Повідомлення

vdemeshko: 09.06.2026 16:24ты похоже нолик потерял в мототочасах
Та от якось ні. Точність резистора для р2р має бути не гірша за 1/(2^n), де n - біти. Тобто для 16 біт не гірше за 0.0015%. А ти пишеш що вони попливуть аж на 0.05% за 10к годин. Це приблизно 11 біт точності, що за дивним збігом обставин приблизно відповідає дд вініла. Тобто зовсім хто в ліс, а хто по дрова. Ото через тищу годин чек. :horror:
Ну і 10к годин це багато лише дивлячись як юзати. Якщо виключно для музла то може і онукам вистачить, а якщо як компухтерний цап по компухтерному графіку роботи то це роки 2.5.
S0N1C
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.06.2026 20:37 Точність резистора для р2р має бути не гірша за 1/(2^n), де n - біти. Тобто для 16 біт не гірше за 0.0015%. А ти пишеш що вони попливуть аж на 0.05% за 10к годин.
я ще не здивуюся якщо воно буде "плавати" від вологості повітря, атм.тиску, ну і звісно що температури :rotate: а, ну і від жанру музики яку грає :popcorn:
Scoffer
Member

Повідомлення

S0N1C
А вони і пливуть від нагріву, куди ж без цього. Це якраз той сорт цапа де жарт про прогрів перед використанням жартом не є :laugh:
З появою якісних дельта-сігма вся промисловість нарешті видохнула що позбулась цих проблем, і лише аудіофілам все недостатньо аудіофільно)))
Radio Bay
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.06.2026 20:54З появою якісних дельта-сігма вся промисловість нарешті видохнула що позбулась цих проблем, і лише аудіофілам все недостатньо аудіофільно
Аудіофілам повинно бути аудіофільно від того як дихає промисловість? Ти точно розумієш хто працює для кого? Людям взагалі начхати як дихають промисловості, це проблеми промисловостей, буд 'яких :)
Так, люди купують звук, який їм подобається, начхавши на проблеми промисловостей, інші бла-бла-блакають про теорії та обговорюють графіки.
QFlash
Member

Повідомлення

Поєднання класики транзисторний ampliefer (вихідний каскад на "Шеклі" чи "Дарлінгтони" у випадку Mcintosh) з електронними регуляторами тембра (preamp) це має.
Тошиба здається тим бавились, якщо не помиляюсь. Були проекти і JVC/
Відповісти