Новини
Останні статті і огляди
Чутки: відеокарти GeForce RTX 50 Super вийдуть на початку наступного року
-
kabostebeztak
Member
Сподіваюсь, що це зіб'є ціну Arc B580.
-
Mozdev
Member
Вони 5070 супер будуть точно дороще ніж 5070, це 100%Inqizitor2022: ↑ 09.06.2026 11:15 Если 5070 супер будет стоить не дороже 5070 - то будет сносно. Остальные карты бессмысленны.
Где 6000 серия, Куртка?! Что за треш?!
Отправлено спустя 2 минуты 14 секунд:сарказм засчитан.Kassatka: ↑ 09.06.2026 10:53 падли, знімають з виробництва 8K-телевізори. Остання 55" модель 2023 року, а остання 65" модель - 2025 року. Довелося терміново купувати, інакше я міг би назавжди втратити можливість стати 8K-ентузіастом.
![]()
По факту же нужно ждать 85+" телеки с 4К 240+ герц на VA матрицах.
-
MetalistForever
Member
Kassatka: ↑ 09.06.2026 10:18 Пропоную обговорити Чутки: відеокарти GeForce RTX 50 Super вийдуть на початку наступного року
Ну мені й так зійде. Наступний як мінімум рік наша сім'я буде в дуже напруженому матеріальному стані, тож купити нову 24 Гб відяху під 8K-дисплей в середині 2027 це ще дуже оптимістичний прогноз, а може й до кінця року чекати доведеться. А от RTX 6000 серії чекати - то вже занадто довго було б.
-
VovaII
Member
Думка: на моніторах набирає обертів наявність декількох роздільних здатностей. Хтось із виробників ТВ теж таке прикрутить....Kassatka: ↑ 09.06.2026 10:53Я теж відклав на далеку перспективу й збирався до кінця війни чекати з купівлею 8K-телевізора та відповідної відяхи до нього. Але, падли, знімають з виробництва 8K-телевізори. Остання 55" модель 2023 року, а остання 65" модель - 2025 року . Довелося терміново купувати, інакше я міг би назавжди втратити можливість стати 8K-ентузіастом.
А як пощастило тим, хто років із 30 тому, взяв декілька біткоїнів, на здачу з пива, і забув у кишені до часів коли він став коштувати по 60к$?S0N1C: ↑ 09.06.2026 11:55ото пощастило тим хто купив RTX 4090 в 2022-23, можна спокійно сидіти 5-6 років
-
Mike88
Member
авжеж, вони жлобять пару центів на гігабітний езернет і юзб 3.0VovaII: ↑ 09.06.2026 13:04Хтось із виробників ТВ теж таке прикрутить....
-
kairo
Member
А потім зрозумів, що не може пригадати пароль від гаманцяVovaII: ↑ 09.06.2026 13:04 А як пощастило тим, хто років із 30 тому, взяв декілька біткоїнів, на здачу з пива, і забув у кишені до часів коли він став коштувати по 60к$?
-
dead_rat
Member
Це існувало з часів ЄЛТ моніторів, але нерідні чи некратні рідним роздільні здатності як виглядали погано, так в будутьVovaII: ↑ 09.06.2026 13:04Думка: на моніторах набирає обертів наявність декількох роздільних здатностей. Хтось із виробників ТВ теж таке прикрутить....Kassatka: ↑ 09.06.2026 10:53Я теж відклав на далеку перспективу й збирався до кінця війни чекати з купівлею 8K-телевізора та відповідної відяхи до нього. Але, падли, знімають з виробництва 8K-телевізори. Остання 55" модель 2023 року, а остання 65" модель - 2025 року . Довелося терміново купувати, інакше я міг би назавжди втратити можливість стати 8K-ентузіастом.
-
ProBoynick
Member
Дякую що нагадали, що моя відеокарта жре 300 ват!
-
Filabatya
Member
якщо не андервольтити то жре і не пре)
-
Entar
Member
Так а нафіга вони треба? Вже 6000 серію почекаємо, толку від тих же самих відях з завищеною кількістю памяті
-
penetrator
Member
Значит 6ххх выйдет в 2028-2029.
Ок, сижу дальше на 1440п мониторе.
Ок, сижу дальше на 1440п мониторе.
-
Dilfin
Member
Десь так орієнтовно, дивлячить скільки буде продовжуватися шезофренія з ші, може 2 роки, може 3-5, хто його знає.
-
S0N1C
Member
це ще якщо з Тайванем нічого не почнеться/або гірше шось
-
Krovatka
Member
Мне хочется верить, что про 8К таки рофлы 
-
Entar
Member
Я б більше переживав про власне виживання тут, а не про тайвань
-
man1242
Member
"Тамємний" пітвердив що ртх5070ті супер буде коштувати дешевше шоб складати пряму конкуренцію рх9070хт
- спойлер
- вже скоро як два роки поспіль годують казками
-
МОНАХ
Member
► О!
Хтось з камрадів під минулою новиною відкоментив, мовляв, десь в цей час рік тому вже були "зливи" про підготовку "суперів". Я якраз попав своєю посиленою увагою до "заліза" вже в той момент, коли пішли "зливи", що "супери" будуть на початку 2026 року -
коло замкнулось і пішли на нове, чи шо?
-
Smilodonius
Junior
Как будто нет смысла в них с сегодняшними ценами на память
-
warp37
Member
Зачем эти "Суперы"? Сороковникам - даром не надо, как и обычная серия, полтинникам - тем более. Древнекарточные с GeForce 20/30 либо уже купили GeForce 50, либо дальше рыдают на форумах каждой игры на Unreal Engine 5.
Любому здравомыслящему тоже не надо, ибо надо уже смотреть на GeForce 60.
Серия карт для "Эльдорадо"?
Любому здравомыслящему тоже не надо, ибо надо уже смотреть на GeForce 60.
Серия карт для "Эльдорадо"?
-
daesz
Member
На моніторах воно потрібно щоб компетітів ігри грати із великим фепеесом, на телевізорі воно навіщо лол?VovaII: ↑ 09.06.2026 13:04Я
Думка: на моніторах набирає обертів наявність декількох роздільних здатностей. Хтось із виробників ТВ теж таке прикрутить....
Востаннє редагувалось 09.06.2026 22:41 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.