Новини
Останні статті і огляди
Выбор акустики
-
DEVES
Member
gryzovick
Всё же настоятельно рекомендую ADAM T5V, если так хочеться детальности на столе.
Всё же настоятельно рекомендую ADAM T5V, если так хочеться детальности на столе.
-
Hotspur
Member
ну це таке. слухати треба. басів немає . потребує обробки кімнатиDEVES: ↑ 08.06.2026 16:25Всё же настоятельно рекомендую ADAM T5V, если так хочеться детальности на столе.
Відправлено через 22 секунди:
фііо за 100 хватитьFilabatya: ↑ 08.06.2026 16:28 там ще цапину треба за баксів 300, міжблок і система виходить 1К)
-
Radio Bay
Member
gryzovick
И Айлауды послушай по возможности. Он реально играют классно и правильно
Сейчас слушай всё
И Айлауды послушай по возможности. Он реально играют классно и правильно
Сейчас слушай всё
-
Sploit
Member
gryzovick
Кліпш, щось типу такого: Можна б/в пошукати.
Кліпш, щось типу такого: Можна б/в пошукати.
-
Sploit
Member
QFlash
Звичайно потягне, питання з якою нерівномірність (завалом).
Звичайно потягне, питання з якою нерівномірність (завалом).
-
QFlash
Member
Ото ж бо воно.Sploit: ↑ 09.06.2026 10:40Звичайно потягне, питання з якою нерівномірність (завалом).
-
Sploit
Member
QFlash
Тут хвалять:
Тут хвалять:
- спойлер
-
QFlash
Member
Sploit
Питань нема. Але я б скоріше послухав їх по можливості, щоб потім не розчаровуватись.
Питань нема. Але я б скоріше послухав їх по можливості, щоб потім не розчаровуватись.
-
Sploit
Member
QFlash
Звичайно потрібно слухати.
Звичайно потрібно слухати.
-
QFlash
Member
Я багато слухав нових АС і тільки одиниці заслуговували на повагу.Sploit: ↑ 09.06.2026 10:47Звичайно потрібно слухати.
Це сугубо індивідуально.
Та ще залежить від ampliefer/
-
Sploit
Member
QFlash
Мені теж більше до вподоби стара акустика. Зараз з нових є полочники Heco – ну таке собі. А найбільше полюбляю старі QUADRAL TRIBUN - сцена просто шикарна. Але ж і розмір здоровецький...
Мені теж більше до вподоби стара акустика. Зараз з нових є полочники Heco – ну таке собі. А найбільше полюбляю старі QUADRAL TRIBUN - сцена просто шикарна. Але ж і розмір здоровецький...
-
QFlash
Member
Хотів Амфітончика 207 по моєму, ті здорові такі, так і не взяв.Sploit: ↑ 09.06.2026 10:58Мені теж більше до вподоби стара акустика. Зараз з нових є полочники Heco – ну таке собі. А найбільше полюбляю старі QUADRAL TRIBUN - сцена просто шикарна. Але ж і розмір здоровецький...
Типу Або аналог. Люблю половики.
Наразі "Ромашка". На них 63 нижня межа, але тягне 40, перевірено.
Відправлено через 16 хвилин 52 секунди:
Мая мрія
-
Radio Bay
Member
Sploit: ↑ 09.06.2026 10:42Тут хвалять:
- На мой ух - кровь из ушей
-
Просто ад
- Aune X8 + PMC Result6 + sE Electronics sE8 + Zoom H5 (test)