Apple може показати процесор M5 Ultra та новий Mac Studio на WWDC
https://itc.ua/ua/novini/apple-mozhe-po ... o-na-wwdc/
Новини
Останні статті і огляди
Прогрес ARM процесорів
-
yuriy_dd
Member
-
orange_deer
Member
leif схиляю капелюха, давненько вже Юрію так не підпалювали сраку як оце тобі вдалось
так його зачепило що вже 5 разів десь використав вираз з "палаючою сракою"
не зачіпають його образи ніразу, неможливо образити от, міцний горішок попався
Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
yuriy_dd
то як, ви зливаєтесь з офлайн розмови з цим паном 18 червня у Львові чи все ще в силі?
так його зачепило що вже 5 разів десь використав вираз з "палаючою сракою"
не зачіпають його образи ніразу, неможливо образити от, міцний горішок попався
Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
yuriy_dd
то як, ви зливаєтесь з офлайн розмови з цим паном 18 червня у Львові чи все ще в силі?
-
yuriy_dd
Member
я не знаю про що з ним говорити, і його рівень бажає кращого. Місцевий авторитет має друга Васяна якому дали на роботі аж М2, і цей Васян йому розказав значно вагоміше ніж можу сказати я.orange_deer: ↑ 08.06.2026 20:56 то як, ви зливаєтесь з офлайн розмови з цим паном 18 червня у Львові чи все ще в силі?
Йому треба суттєво підняти свій рівень - для початку відповісти на останє про що я запитав. Якщо виникнуть проблеми - я можу нагадати.
а ви з ним не хочете зустрітись і поговорити? наприклад про набір команд в архітектурі проців для роботи з щільними матрицями? А може про графік розряду батареї що ви дали? Бо я і досі думаю що ви поняття не маєте про що той графік. Я вас вже питав - що на осі х, що на осі у. Може місцевий авторитет вам в цьому допоможе?
Якусь конструктивну дискусію хай спробує організувати. Він ж теж має М4.
-
Гедоніст
Member
Все, цей юра порвався, несіть наступного
-
yuriy_dd
Member
а ну чесно хто з користувачів макОС знав про такий shortcut - "Option–Shift–Brightness Up/Down: Adjust the brightness in smaller steps." ?
пс: зі звуком подібно паше
пс: зі звуком подібно паше
-
orange_deer
Member
отже фіксуємо, yuriy_dd злився від офлайн розмови. як неочікувано
а слів то було, офлайн з ним так не поговориш, всіх взує своєю аргументацією
отак воно і виходить - той хто грозився що в офлайн з ним так не поговориш і образ він не допустить в реальності зливається, бо "Яка мета зустрічі? Що це дасть мені? Ви мені щось розкажете?"
м'яко кажучи виходить що головний апологет арм прогресу тут є
а слів то було, офлайн з ним так не поговориш, всіх взує своєю аргументацією
а в реальності - ой, почекайте, Юрію треба список тем, Юрію треба щоб не ображали, Юрій не буде зустрічатись офлайн з leif бо той згадав про "палаючу сраку" Юрія який тут видав близько 2тис повідомлень за останній рік (а це близько 5 в день). ні разу в нього не горитьyuriy_dd: ↑ 02.06.2026 12:14 переспорити мене дуже важко, бо я таки багато знаю і я можу довести - як теоретично, так і практично і використати незалежні джерела. Те що опонент переходить на образи - це мене не зачіпає, це просто доказ що інших аргументів у співрозмовника нема. Якби ми говорили офлайн - так говорити він би не зміг. І свою маячню нести також.
отак воно і виходить - той хто грозився що в офлайн з ним так не поговориш і образ він не допустить в реальності зливається, бо "Яка мета зустрічі? Що це дасть мені? Ви мені щось розкажете?"
м'яко кажучи виходить що головний апологет арм прогресу тут є
а грубо кажучи, Юрій не тільки брехло і дилетант, а ще йлюдиною яка вважає себе самою розумною, проте не може довести своїх слів, не вміє критично мислити
отак виходить і так і буде, поки Юра не почне "нести відповідальність за свої слова"yuriy_dd: ↑ 16.04.2026 21:55 шавка яка боїться відповіді, і відразу тікає
-
kabostebeztak
Member
на дупній тязі його можна в шмякіно запускати
швидкість буде достатньою щоб пан дудчак туди залетів як метеорит)
-
denon312
Member
kabostebeztak
не пустять поки борги не віддасть
не пустять поки борги не віддасть
-
Z440_User
Member
А може Юрій підкаже виробника ноута, згідно рекомендацій якого керівництво підприємства забороняє виносити обчислювальну техніку за межі заводу і максимум автономності ноутбуків це не більше декількох годин, які він відсутній в кабінеті, бо його понесли в цех, з яких роботу він виконував аж годину-півтори максимум, а весь інший час просто лежав закритий.yuriy_dd: ↑ 08.06.2026 20:42мені все одно на вашу маячню. Ще раз - дасте посилання на виробника ноутів, проців для мобільних або на поважне джерело - де кажуть так як ви?leif: ↑ 08.06.2026 20:22
я вже розжував доступніше нікуди свій погляд на автономність і її реальну затребуваність
Чи в крайньому випадку співробітник відправляється у відрядження, в якому ноутбук виданий під розпис та погоджений до виносу, працює на об'єкті пару годин, а весь інший час лежить вимкнений.
Але, Achtung!!!
Юра, зберись, уважно, по буквах прочитай наступне:
AMAZING!!! UNBELIEVABLE!!! розетка 220В є навіть в кар'єрі, отам, в ямі на 450м глибиною, на самісінькому дні і взагалі немає питання увімкнути ноута якщо батарейку провтикали.
Навіть в шахті на горизонті 1550м є розетка 220В (глибше я особисто поки що не був)
Це не кажучи про цех і тим паче кабінет в офісі.
-
Axle_Grinder3
Member
Вогнегасник внтурєвєнно! Да нє бамбіт у мєня!
-
yuriy_dd
Member
і цей каже що цому вистачає батареї на день
якщо десь йде то зараждку не бере
вони що всі змовились проти місцевих авторитетів роботи від мережі
вони що всі змовились проти місцевих авторитетів роботи від мережі
-
pelia
Member
Ну і досі немає відповіді на питання про юзкейс та посаду, Юрію, що це таке? Як же відповісти на питання, яке задають вже декілька сторінок підряд? Ви ж кажете що не ігноруєте питання
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Злив зарахованоyuriy_dd: ↑ 08.06.2026 21:06я не знаю про що з ним говорити, і його рівень бажає кращого. Місцевий авторитет має друга Васяна якому дали на роботі аж М2, і цей Васян йому розказав значно вагоміше ніж можу сказати я.orange_deer: ↑ 08.06.2026 20:56 то як, ви зливаєтесь з офлайн розмови з цим паном 18 червня у Львові чи все ще в силі?
Йому треба суттєво підняти свій рівень - для початку відповісти на останє про що я запитав. Якщо виникнуть проблеми - я можу нагадати.
а ви з ним не хочете зустрітись і поговорити? наприклад про набір команд в архітектурі проців для роботи з щільними матрицями? А може про графік розряду батареї що ви дали? Бо я і досі думаю що ви поняття не маєте про що той графік. Я вас вже питав - що на осі х, що на осі у. Може місцевий авторитет вам в цьому допоможе?
Якусь конструктивну дискусію хай спробує організувати. Він ж теж має М4.
-
kabostebeztak
Member
Лол я теж зарядку з собою в школу не беруyuriy_dd: ↑ 08.06.2026 23:27 і цей каже що цому вистачає батареї на день
вони що всі змовились проти місцевих авторитетів роботи від мережі![]()
![]()
Мені теж вистачає тих... 5 годин автономності які дає мій макбук про 2015 15 дюймів з батареєю з 580 десь циклами.