Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Відповісти
Автор
Повідомлення
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Apple може показати процесор M5 Ultra та новий Mac Studio на WWDC

https://itc.ua/ua/novini/apple-mozhe-po ... o-na-wwdc/
orange_deer
Member

Повідомлення

leif схиляю капелюха, давненько вже Юрію так не підпалювали сраку як оце тобі вдалось :lol:
так його зачепило що вже 5 разів десь використав вираз з "палаючою сракою"
не зачіпають його образи ніразу, неможливо образити от, міцний горішок попався B-)

Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
yuriy_dd
то як, ви зливаєтесь з офлайн розмови з цим паном 18 червня у Львові чи все ще в силі?
yuriy_dd
Member

Повідомлення

orange_deer: 08.06.2026 20:56 то як, ви зливаєтесь з офлайн розмови з цим паном 18 червня у Львові чи все ще в силі?
я не знаю про що з ним говорити, і його рівень бажає кращого. Місцевий авторитет має друга Васяна якому дали на роботі аж М2, і цей Васян йому розказав значно вагоміше ніж можу сказати я.
Йому треба суттєво підняти свій рівень - для початку відповісти на останє про що я запитав. Якщо виникнуть проблеми - я можу нагадати.

а ви з ним не хочете зустрітись і поговорити? наприклад про набір команд в архітектурі проців для роботи з щільними матрицями? А може про графік розряду батареї що ви дали? Бо я і досі думаю що ви поняття не маєте про що той графік. Я вас вже питав - що на осі х, що на осі у. Може місцевий авторитет вам в цьому допоможе?

Якусь конструктивну дискусію хай спробує організувати. Він ж теж має М4.
Гедоніст
Member

Повідомлення

Все, цей юра порвався, несіть наступного
yuriy_dd
Member

Повідомлення

а ну чесно хто з користувачів макОС знав про такий shortcut - "Option–Shift–Brightness Up/Down: Adjust the brightness in smaller steps." ?

пс: зі звуком подібно паше
orange_deer
Member

Повідомлення

отже фіксуємо, yuriy_dd злився від офлайн розмови. як неочікувано :lol:

а слів то було, офлайн з ним так не поговориш, всіх взує своєю аргументацією B-)
yuriy_dd: 02.06.2026 12:14 переспорити мене дуже важко, бо я таки багато знаю і я можу довести - як теоретично, так і практично і використати незалежні джерела. Те що опонент переходить на образи - це мене не зачіпає, це просто доказ що інших аргументів у співрозмовника нема. Якби ми говорили офлайн - так говорити він би не зміг. І свою маячню нести також.
а в реальності - ой, почекайте, Юрію треба список тем, Юрію треба щоб не ображали, Юрій не буде зустрічатись офлайн з leif бо той згадав про "палаючу сраку" Юрія який тут видав близько 2тис повідомлень за останній рік (а це близько 5 в день). ні разу в нього не горить :lol:

отак воно і виходить - той хто грозився що в офлайн з ним так не поговориш і образ він не допустить в реальності зливається, бо "Яка мета зустрічі? Що це дасть мені? Ви мені щось розкажете?"
м'яко кажучи виходить що головний апологет арм прогресу тут є
людиною яка вважає себе самою розумною, проте не може довести своїх слів, не вміє критично мислити
а грубо кажучи, Юрій не тільки брехло і дилетант, а ще й
yuriy_dd: 16.04.2026 21:55 шавка яка боїться відповіді, і відразу тікає
отак виходить і так і буде, поки Юра не почне "нести відповідальність за свої слова" :rotate:
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Гедоніст: 08.06.2026 20:50 Оо-о-о, дудчак почав рватись)
на дупній тязі його можна в шмякіно запускати
швидкість буде достатньою щоб пан дудчак туди залетів як метеорит)
denon312
Member

Повідомлення

kabostebeztak
не пустять поки борги не віддасть
Z440_User
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 08.06.2026 20:42
leif: ↑ 08.06.2026 20:22
я вже розжував доступніше нікуди свій погляд на автономність і її реальну затребуваність
мені все одно на вашу маячню. Ще раз - дасте посилання на виробника ноутів, проців для мобільних або на поважне джерело - де кажуть так як ви?
А може Юрій підкаже виробника ноута, згідно рекомендацій якого керівництво підприємства забороняє виносити обчислювальну техніку за межі заводу і максимум автономності ноутбуків це не більше декількох годин, які він відсутній в кабінеті, бо його понесли в цех, з яких роботу він виконував аж годину-півтори максимум, а весь інший час просто лежав закритий.
Чи в крайньому випадку співробітник відправляється у відрядження, в якому ноутбук виданий під розпис та погоджений до виносу, працює на об'єкті пару годин, а весь інший час лежить вимкнений.

Але, Achtung!!!
Юра, зберись, уважно, по буквах прочитай наступне:
AMAZING!!! UNBELIEVABLE!!! розетка 220В є навіть в кар'єрі, отам, в ямі на 450м глибиною, на самісінькому дні і взагалі немає питання увімкнути ноута якщо батарейку провтикали.
Навіть в шахті на горизонті 1550м є розетка 220В (глибше я особисто поки що не був)
Це не кажучи про цех і тим паче кабінет в офісі.
Axle_Grinder3
Member

Повідомлення

Гедоніст: 08.06.2026 20:50 Оо-о-о, дудчак почав рватись)
Вогнегасник внтурєвєнно! Да нє бамбіт у мєня!
yuriy_dd
Member

Повідомлення

і цей каже що цому вистачає батареї на день
якщо десь йде то зараждку не бере
вони що всі змовились проти місцевих авторитетів роботи від мережі :lol: :lol:

pelia
Member

Повідомлення

Ну і досі немає відповіді на питання про юзкейс та посаду, Юрію, що це таке? Як же відповісти на питання, яке задають вже декілька сторінок підряд? Ви ж кажете що не ігноруєте питання

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
yuriy_dd: 08.06.2026 21:06
orange_deer: 08.06.2026 20:56 то як, ви зливаєтесь з офлайн розмови з цим паном 18 червня у Львові чи все ще в силі?
я не знаю про що з ним говорити, і його рівень бажає кращого. Місцевий авторитет має друга Васяна якому дали на роботі аж М2, і цей Васян йому розказав значно вагоміше ніж можу сказати я.
Йому треба суттєво підняти свій рівень - для початку відповісти на останє про що я запитав. Якщо виникнуть проблеми - я можу нагадати.

а ви з ним не хочете зустрітись і поговорити? наприклад про набір команд в архітектурі проців для роботи з щільними матрицями? А може про графік розряду батареї що ви дали? Бо я і досі думаю що ви поняття не маєте про що той графік. Я вас вже питав - що на осі х, що на осі у. Може місцевий авторитет вам в цьому допоможе?

Якусь конструктивну дискусію хай спробує організувати. Він ж теж має М4.
Злив зараховано
kabostebeztak
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 08.06.2026 23:27 і цей каже що цому вистачає батареї на день
якщо десь йде то зараждку не бере
вони що всі змовились проти місцевих авторитетів роботи від мережі :lol: :lol:

Лол я теж зарядку з собою в школу не беру
Мені теж вистачає тих... 5 годин автономності які дає мій макбук про 2015 15 дюймів з батареєю з 580 десь циклами.
Відповісти