По новині:
1. Я один такий шо цю "легендарного шутера для Xbox" гру не проходив?
2. Мене одного перекошує з того як показали системні вимоги? Користувачів з FULLHD взагалі в рахунок не берут що вони хочуть також в високій якості 60+фпс пограти?
Подивися дату виходу оригінальної гри і подумай, чи міг ти тоді мати ПК чи хбокс. Цікавий факт, щоб уявити масштаб гри, майже у кожному фільмі 2000х, де на фоні зображалася приставка чи домашні посиденьки з друзями за "геймінгом" мали на екрані мультплеєрні бої хейло: СЕ.
В цілому так, але для свіжого ока атмосфера та фізика будуть занадто застарілими. Колекшн робився для пенсії, щоб згадати молодість. А кампейн іволвд вже для зумерів із купою яскравих фарб.Georgin: ↑ 08.06.2026 16:00 MAKKACIN
Якщо захочете пограти - раджу просто взяти Halo: The Master Chief Collection. Там і графіка вже сучасна, і грається шикарно навіть на слабких відеочіпах
(я в FHD з високими налаштуваннями комфортно грав на розігнаній Vega 7 у Ryzen 5600G).
До речі так, яскравість картинки зашкалює, наче це розраховано на аудиторію Нікелодіон. Тупо споганюють візуальний стильHalo_UA: ↑ 08.06.2026 16:56В цілому так, але для свіжого ока атмосфера та фізика будуть занадто застарілими. Колекшн робився для пенсії, щоб згадати молодість. А кампейн іволвд вже для зумерів із купою яскравих фарб.Georgin: ↑ 08.06.2026 16:00 MAKKACIN
Якщо захочете пограти - раджу просто взяти Halo: The Master Chief Collection. Там і графіка вже сучасна, і грається шикарно навіть на слабких відеочіпах
(я в FHD з високими налаштуваннями комфортно грав на розігнаній Vega 7 у Ryzen 5600G).
В Бургерів Хало для міленіалів це щось типу нашої "контри". Вони там від неї пруться як від чогось неймовірного.MAKKACIN: ↑ 08.06.2026 15:42 Пропоную обговорити Опубліковано системні вимоги шутера Halo: Campaign Evolved
По новині:
1. Я один такий шо цю "легендарного шутера для Xbox" гру не проходив?![]()
2. Мене одного перекошує з того як показали системні вимоги? Користувачів з FULLHD взагалі в рахунок не берут що вони хочуть також в високій якості 60+фпс пограти?![]()
Пройшов всі Хейло (крім Infinite) в коопі з товаришем на макс. складності (нам за 40 рочків обом). З товаришем цікавіше грати, ніж соло, грали на геймпадах. Дуже класні ігри, але не всі. Сама улюблена - Хейло 3, а 4-5 та Infinite не сподобались: Bungie робили кращі Хейло, чим 343.ArmagedoonZergs: ↑ 08.06.2026 18:06В Бургерів Хало для міленіалів це щось типу нашої "контри". Вони там від неї пруться як від чогось неймовірного.MAKKACIN: ↑ 08.06.2026 15:42 Пропоную обговорити Опубліковано системні вимоги шутера Halo: Campaign Evolved
По новині:
2. Мене одного перекошує з того як показали системні вимоги? Користувачів з FULLHD взагалі в рахунок не берут що вони хочуть також в високій якості 60+фпс пограти?![]()
Складно навіть пояснити.
Якої саме Контри? тої, що Контра чи та, що КС?ArmagedoonZergs: ↑ 08.06.2026 18:06В Бургерів Хало для міленіалів це щось типу нашої "контри". Вони там від неї пруться як від чогось неймовірного.MAKKACIN: ↑ 08.06.2026 15:42 Пропоную обговорити Опубліковано системні вимоги шутера Halo: Campaign Evolved
По новині:
Складно навіть пояснити.
на одной приставке можно была проходить кампанию в 2, имея 2 геймпада. Экран делился на 2 половиныArmagedoonZergs: ↑ 08.06.2026 18:06В Бургерів Хало для міленіалів це щось типу нашої "контри". Вони там від неї пруться як від чогось неймовірного.MAKKACIN: ↑ 08.06.2026 15:42 Пропоную обговорити Опубліковано системні вимоги шутера Halo: Campaign Evolved
По новині:
Складно навіть пояснити.