Опубліковано системні вимоги шутера Halo: Campaign Evolved

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Опубліковано системні вимоги шутера Halo: Campaign Evolved
По новині:
1. Я один такий шо цю "легендарного шутера для Xbox" гру не проходив? :laugh:
2. Мене одного перекошує з того як показали системні вимоги? Користувачів з FULLHD взагалі в рахунок не берут що вони хочуть також в високій якості 60+фпс пограти? :mad:
Georgin
Member

Повідомлення

MAKKACIN
Якщо захочете пограти - раджу просто взяти Halo: The Master Chief Collection. Там і графіка вже сучасна, і грається шикарно навіть на слабких відеочіпах
(я в FHD з високими налаштуваннями комфортно грав на розігнаній Vega 7 у Ryzen 5600G).
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Обычные системные требования для всратого UE5
Halo_UA
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 08.06.2026 15:42 1. Я один такий шо цю "легендарного шутера для Xbox" гру не проходив? :laugh:
Подивися дату виходу оригінальної гри і подумай, чи міг ти тоді мати ПК чи хбокс. Цікавий факт, щоб уявити масштаб гри, майже у кожному фільмі 2000х, де на фоні зображалася приставка чи домашні посиденьки з друзями за "геймінгом" мали на екрані мультплеєрні бої хейло: СЕ.
Grey_ukr
Member

Повідомлення

надеюсь, что эта идея у них провалится
потому что выдавать по 1 игре и просто переводить ее на UE5 - такое себе занятие.
тем более, как выше писали, есть The Master Chief Collection, где требования ниже и все игры со списка влазят в 100 ГБ
Halo_UA
Member

Повідомлення

Georgin: 08.06.2026 16:00 MAKKACIN
Якщо захочете пограти - раджу просто взяти Halo: The Master Chief Collection. Там і графіка вже сучасна, і грається шикарно навіть на слабких відеочіпах
(я в FHD з високими налаштуваннями комфортно грав на розігнаній Vega 7 у Ryzen 5600G).
В цілому так, але для свіжого ока атмосфера та фізика будуть занадто застарілими. Колекшн робився для пенсії, щоб згадати молодість. А кампейн іволвд вже для зумерів із купою яскравих фарб.
MqM
Member

Повідомлення

Halo_UA: 08.06.2026 16:56
Georgin: 08.06.2026 16:00 MAKKACIN
В цілому так, але для свіжого ока атмосфера та фізика будуть занадто застарілими. Колекшн робився для пенсії, щоб згадати молодість. А кампейн іволвд вже для зумерів із купою яскравих фарб.
До речі так, яскравість картинки зашкалює, наче це розраховано на аудиторію Нікелодіон. Тупо споганюють візуальний стиль
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 08.06.2026 15:42 Пропоную обговорити Опубліковано системні вимоги шутера Halo: Campaign Evolved
По новині:
2. Мене одного перекошує з того як показали системні вимоги? Користувачів з FULLHD взагалі в рахунок не берут що вони хочуть також в високій якості 60+фпс пограти? :mad:
В Бургерів Хало для міленіалів це щось типу нашої "контри". Вони там від неї пруться як від чогось неймовірного.
Складно навіть пояснити.
Fiend
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 08.06.2026 18:06
MAKKACIN: 08.06.2026 15:42 Пропоную обговорити Опубліковано системні вимоги шутера Halo: Campaign Evolved
По новині:
В Бургерів Хало для міленіалів це щось типу нашої "контри". Вони там від неї пруться як від чогось неймовірного.
Складно навіть пояснити.
Пройшов всі Хейло (крім Infinite) в коопі з товаришем на макс. складності (нам за 40 рочків обом). З товаришем цікавіше грати, ніж соло, грали на геймпадах. Дуже класні ігри, але не всі. Сама улюблена - Хейло 3, а 4-5 та Infinite не сподобались: Bungie робили кращі Хейло, чим 343.
MqM
Member

Повідомлення

По новині:
Складно навіть пояснити.
Якої саме Контри? тої, що Контра чи та, що КС?
Кс там теж популярне)
Grey_ukr
Member

Повідомлення

По новині:
Складно навіть пояснити.
на одной приставке можно была проходить кампанию в 2, имея 2 геймпада. Экран делился на 2 половины
а в 4 можно было играть в коопе на одной приставке, на одном телевизоре.
Для многих это оч приятные воспоминания, т.е. ностальгия.
+ игра была оч популярна. Одна из тех игр, которые продвигали xbox, а не ПК или PS
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Grey_ukr
Помню из кооп игр топ еще были Army of Two серия... Ох с корешом у меня дома на шитом Xbox 360 рубились... Эх времена :)
Відповісти