Forza Horizon 6

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Автор
Повідомлення
corruptedflesh
Member

Повідомлення

Здається тут хтось вже писав, але схоже форца тече у врам.

Там зимовий сезон почався, ну думаю включу ртгі хай і фср кваліті. Спробую знайти і прозріти від лучів. В ассассіні з ртгі дійсно гарно було.
Спочатку наче +- ок, фпс теж ок, десь на гіг врама більше одразу почало юзати - приблизно 14гб. Якоїсь кардинальної різниці не помітив, але думаю що треба покатитись може щось да побачу гарне.
Катаюсь собі, роблю батлпас їхній і в якийсь момент фпс впало на третину, не зрозумів що відбувається, поліз в налаштування, потикав, застосував знову стало норм. Але через певний час знову фпс впало.
Дивлюсь врам - 100%, всі 16гб зжерті. Заходжу в налаштування, виключаю ртгі - закриваю налаштування - відкриваю налаштування - включаю ртгі, знову 14гб. :gigi:
Да ви прикалуєтесь? :D

Нагадує РДР2 на вулкані (досі не фікшене до речі), де потихеньку витікає і за 2-3 години всі 16гб заповнюється і гра крашиться. Ну тут хоч не крашиться, да.
Filabatya
Member

Повідомлення

Замітив в ютубі головний геймченджер 6 проти 5 - зменшили частоту мощних дерев в лісі B-)
koteyjah
Member

Повідомлення

Filabatya
Это тяжело не заметить играя в предидущие части, жутко бесило. Мне и так хватает заборов, мостов, внезаппных бардюров. Хоть сокращать пусть можно теперь более свободно.
arkadiilem0n
Member

Повідомлення

hazard: 02.06.2026 10:50 Помогите закрыть журнал Link техник)
Якшо питаєш про те, як то зробити, то в кожній техніці написано шо саме треба зробити. Типу збити водорості, зробити бочку і так далі. Якшо шукаєш компаньона під це діло, то напиши в приватні свій логін від іксбоксу, додам у друзі, зробимо. Бо я також це на днях планував робити)
corruptedflesh: 04.06.2026 10:02 блін, мені так сподобались екскурсії... прикольно і чіллово, хотілось би більше
в попередніх же оці помаранчеві сюжетки були якісь інші?
Екскурсії і правда чудові, але до моменту, коли тебе саджають на рандомні машини, які під вайб початку тої екскурсії ніяк не підходять) І згоден, шо їх мало. Маршрутів на таку площу карти могли б хоча б з десяток завезти, а не 6.
В попередніх частинах було дещо схоже, я прям точно пам'ятаю в 5-ій була історія про "Papa Fernando", де ми мексиканський автопром досліджували і паралельно по різним локаціям Мексики катались.
Про 4 на днях відос попався, я аж трохи сльозу пустив, згадуючи як же то кайфово було вперше історії проходити і потіти жоска на деяких із них

А шо було раніше я не знаю)

Ти там ще окремо писав про memory leak, так от, є таке і ти не один з цією проблемою. РТ краще поки вирубити, якшо плануєш грати кілька годин підряд. Відремонтують, звісно, але коли - поки навіть не анонсували. Я, якшо чесно, сподівався шо такого не буде :-/
Filabatya: 05.06.2026 11:33 Замітив в ютубі головний геймченджер 6 проти 5 - зменшили частоту мощних дерев в лісі B-)
Є таке, але тут є й інша сторона медалі - ще існують дерева, які не можна збити. І з якоюсь періодичністю на них натикаєшся у самий несподіваний момент) Окрім того, шоб то збалансувати, оффроад зробили менш пласким - тобто частіше підлітати будеш і падати в ярки, якшо по горі захочеш зрізати через лісок. Це особливо помітно в елімінаторі.
corruptedflesh
Member

Повідомлення

Екскурсії і правда чудові, але до моменту, коли тебе саджають на рандомні машини, які під вайб початку тої екскурсії ніяк не підходять)
це точно, якась гонка після екскурсії взагалі дивна була. таке враження що розробники цілеспрямовано поставили чекпоінти щоб ти різав через ліс... на суперкарі... :D
В попередніх частинах було дещо схоже, я прям точно пам'ятаю в 5-ій була історія про "Papa Fernando", де ми мексиканський автопром досліджували і паралельно по різним локаціям Мексики катались.
я всю 5 так не проходив як 6, але пам'ятаю там оці історії були в основному гоночні.. а тут момент з екскурсіями прям кайфовий, але мало.
MSiAventador
Member

Повідомлення

Це якась нова японська субкультура - колеса окуні ?! :lol:
Зображення
corruptedflesh
Member

Повідомлення

MSiAventador
да, буває такий баг.
якась дивна фігня.

---
ну можна сказати пройшов гру. бнв м2 фе і ае86 фе отримані. барн файнди знайдені.
повернемось через роки 2, якщо дожевем

Ага, виявляється в мене нема тільки двох форца едішнів: ніссана і старої мазди. Треба добити якось.
Востаннє редагувалось 08.06.2026 00:21 користувачем corruptedflesh, всього редагувалось 1 раз.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

67 коментарів
corruptedflesh
Member

Повідомлення

corruptedflesh: 08.06.2026 00:00
Ага, виявляється в мене нема тільки двох форца едішнів: ніссана і старої мазди. Треба добити якось.
таки добив, одразу заспавнилась стара мазда і снайпнув на аукціоні за 900к ніссан.

щось я не розумію той ніссан, він же тільки прямо їздить? тю...

всі форца едішени зібрані.
також всі електрички.
ну треба батлпас закінчити чи що...
QFlash
Member

Повідомлення

Перепрошую, в Forza 6 є костюм Stig?
arkadiilem0n
Member

Повідомлення

corruptedflesh: 08.06.2026 16:14 таки добив, одразу заспавнилась стара мазда і снайпнув на аукціоні за 900к ніссан.

щось я не розумію той ніссан, він же тільки прямо їздить? тю...

всі форца едішени зібрані.
також всі електрички.
ну треба батлпас закінчити чи що...
Вітаю з поповненням колекції :)
Ніссан - то топ 1 на більшості дрегів, повертати, нажаль, він дійсно не вміє)
До речі, пробував уже на АЕ86 ФЕ поставити хоч один радар в 500+ км/год?
Тобі і Субару Вівіо теж випала? Мій кєнт не може її ні з аукціона встигнути взяти, ні в вілспіні попастись

Про батлпас - ти тачки можеш отримати вже на його закінченні, при тому всі, не обов'язково прям кожен тиждень заходити, якшо шо. Але, якшо є з ким фестивалі проходити, тоді сенс є) Ще десь півроку точно кожен місяць буде 8-10 нових машин на місяць.
QFlash: 08.06.2026 17:08 Перепрошую, в Forza 6 є костюм Stig?
Ні, останній раз таке було в 4 частині, якшо я правильно пам'ятаю. Потім колабів з Топ Гір більше не було
corruptedflesh
Member

Повідомлення

arkadiilem0n
З ае86 фе ще не грався. Ото як забрав ніссан, так і не заходив.

Субару вівіо фе теж є, але не знаю звідки, мені здається вона за щось з журналу була
Відповісти