Новини
Останні статті і огляди
AIB-партнери AMD очікують на вихід GPU RDNA 5‑го покоління не раніше середини 2027 року
-
vsx
Member
AIB-партнери AMD очікують на вихід GPU RDNA 5‑го покоління не раніше середини 2027 року
"Супер" версий карт у АМД не будет, поэтому вполне вероятно что представят новую линейку раньше Nvidia
"Супер" версий карт у АМД не будет, поэтому вполне вероятно что представят новую линейку раньше Nvidia
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Можна тільки повболівати, щоб вийшло щось хороше по більш адекватній ціні, ніж у Nvidia зараз.
-
Nortrom
Member
mid 2027поэтому вполне вероятно что представят новую линейку раньше Nvidia
Rubin в 2028
-
Kullerok
Member
Да это ж уже былоNikolay Yeryomenko: ↑ 08.06.2026 11:12 Можна тільки повболівати, щоб вийшло щось хороше по більш адекватній ціні, ніж у Nvidia зараз.
-
S0N1C
Member
читаю це і аж тоска бере, індустрія пройшла GDDR1-GDDR5 за 8 років(2000-2008), і ось в 2026 у нас дефіцит GDDR7через дефіцит чипів GDDR7 компанія раніше була змушена відкласти (або зовсім скасувати) реліз лінійки GeForce RTX 50 Super
- спойлер
-
Dilfin
Member
Ніякого дефіциту немає, подивіться скльки продвців продає наприклад 5070 ti просто вигідніше продати в 10 раз дорожче ші прискорювач ніж відеоплату для простих споживачів і взагалі для чого випускати память для простого споживача.S0N1C: ↑ 08.06.2026 11:50читаю це і аж тоска бере, індустрія пройшла GDDR1-GDDR5 за 8 років(2000-2008), і ось в 2026 у нас дефіцит GDDR7через дефіцит чипів GDDR7 компанія раніше була змушена відкласти (або зовсім скасувати) реліз лінійки GeForce RTX 50 Super![]()
P.S. і доречі тоді ATI/AMD були першими в GDDR4 та GDDR5
- спойлер
![]()
-
Polyaan
Member
Читал на каком-то англоязычном ресурсе, сейчас уже не помню, что был инсайд от сотрудника АМЖ. Так по его словам, АМД не будет делать анонс раньше Нгридия, даже если карты готовы будут и на складах лежать. Они хотят глянуть на цену конкурента,а потом выкатить свои.
Вроде, чтоб не было, как с текущей версией карт, когда мрсп меняли на ходу.
Хотя формальный анонс без цен они могут и раньше сделать.
Не знаю,сколь в этом правды, но есть такая вероятность.
Вроде, чтоб не было, как с текущей версией карт, когда мрсп меняли на ходу.
Хотя формальный анонс без цен они могут и раньше сделать.
Не знаю,сколь в этом правды, но есть такая вероятность.
-
AlcoRider
Member
Графическое подразделение AMD - сборище отсталых мyдаков. У них не стоит цель - догнать конкурента и отжать долю рынка. Просто примите это за правило. И тогда все их фэйлы не будут тревожить вашу психику
-
unique-neon
Member
То ще є така штука, що продавців багато, а склад один, тому орієнтуватись на то не варто. Не раз було що товар закінчується, замовляю в одному магазі - вже нема, пробую інші, теж нема.Dilfin: ↑ 08.06.2026 12:04подивіться скльки продвців продає наприклад 5070 ti
-
Dilfin
Member
А може бути ще і інший варіант, що є певна домовленість, про яку ми не знаємо, не складати конкуренції Nvidia, а якщо і складати в середньму або нижньому сегменті, то ціну ставити таку, щоб покупець сам біг і купляв карту від зелених і я не фанат, купляю як від одних карти так і від других, не купляв ще від Intel, немає довіри індусам.AlcoRider: ↑ 08.06.2026 13:00 Графическое подразделение AMD - сборище отсталых мyдаков. У них не стоит цель - догнать конкурента и отжать долю рынка. Просто примите это за правило. И тогда все их фэйлы не будут тревожить вашу психику
Відправлено через 5 хвилин 3 секунди:
Звичайно, що так може бути, але що створено штучний дефіцит в мене немає сумнівів, просто є люди, які б'ються в груди до поросячого крику, що це не так...unique-neon: ↑ 08.06.2026 13:04То ще є така штука, що продавців багато, а склад один, тому орієнтуватись на то не варто. Не раз було що товар закінчується, замовляю в одному магазі - вже нема, пробую інші, теж нема.Dilfin: ↑ 08.06.2026 12:04подивіться скльки продвців продає наприклад 5070 ti
-
yariksom
Member
Проголосимо молитву братія! ну щоб щось подібне по ціні і якості на RX580 у них вийшло. 
-
Mozdev
Member
"певна домовленість, про яку ми не знаємо, не складати конкуренції Nvidia"Dilfin: ↑ 08.06.2026 13:12А може бути ще і інший варіант, що є певна домовленість, про яку ми не знаємо, не складати конкуренції Nvidia, а якщо і складати в середньму або нижньому сегменті, то ціну ставити таку, щоб покупець сам біг і купляв карту від зелених і я не фанат, купляю як від одних карти так і від других, не купляв ще від Intel, немає довіри індусам.AlcoRider: ↑ 08.06.2026 13:00 Графическое подразделение AMD - сборище отсталых мyдаков. У них не стоит цель - догнать конкурента и отжать долю рынка. Просто примите это за правило. И тогда все их фэйлы не будут тревожить вашу психику
Відправлено через 5 хвилин 3 секунди:Звичайно, що так може бути, але що створено штучний дефіцит в мене немає сумнівів, просто є люди, які б'ються в груди до поросячого крику, що це не так...unique-neon: ↑ 08.06.2026 13:04
То ще є така штука, що продавців багато, а склад один, тому орієнтуватись на то не варто. Не раз було що товар закінчується, замовляю в одному магазі - вже нема, пробую інші, теж нема.
У Нвідіа та АМД одні і ті самі власники, яка конкуренція її немає і не буде.
Трамп заткнув пельку усім антимонопольним органам штатів та навіть у європі натиснув.
Якщо така змова є то це кримінал.
Штучний дефіцит є і це теж кримінал, але треба щоб хтось подав до суду і мав би при цьому дуже переконливі докази...
-
S0N1C
Member
гарячіше, на рік пізніше нвідії, і з гіршою підтримкою?yariksom: ↑ 08.06.2026 13:13 Проголосимо молитву братія! ну щоб щось подібне по ціні і якості на RX580 у них вийшло.![]()
а, ну і здатне конкурувати тільки в середьому сегменті
Востаннє редагувалось 08.06.2026 13:24 користувачем S0N1C, всього редагувалось 1 раз.
-
yurarad
Member
Можно забыть о конкуренции в том виде которая максимально двигает рынок и прогресс, все компании давно принадлежат одной и той же группе людей. И единстванная их цель доить рынки как продуктовые так и фондовые и финансовые. Для этого они и скупили все эти компании чтобы манипулировать рынками как им нужно.

-
Mozdev
Member
Саме так, а антимонопольні органи перетворились на фікцію.yurarad: ↑ 08.06.2026 13:24 Можно забыть о конкуренции в том виде которая максимально двигает рынок и прогресс, все компании давно принадлежат одной и той же группе людей. И единстванная их цель доить рынки как продуктовые так и фондовые и финансовые. Для этого они и скупили все эти компании чтобы манипулировать рынками как им нужно.![]()
![]()
![]()
-
dead_rat
Member
Ек тебе покорьожило. В чому фейл? Радік 9070 коштує 549€ тут і зараз, все робе. Той же ртх 5070 і дорожче і повільніше.AlcoRider: ↑ 08.06.2026 13:00 Графическое подразделение AMD - сборище отсталых мyдаков. У них не стоит цель - догнать конкурента и отжать долю рынка. Просто примите это за правило. И тогда все их фэйлы не будут тревожить вашу психику
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
yurarad: ↑ 08.06.2026 13:24 Можно забыть о конкуренции в том виде которая максимально двигает рынок и прогресс, все компании давно принадлежат одной и той же группе людей. И единстванная их цель доить рынки как продуктовые так и фондовые и финансовые. Для этого они и скупили все эти компании чтобы манипулировать рынками как им нужно.![]()
![]()
![]()
Блекстоун і Вангард передають привіт всім, хто мріє про конкуренцію
-
AlcoRider
Member
Я володар RX9070 (non XT), тому всі твої здогадки йдуть в одне місцеdead_rat: ↑ 08.06.2026 13:31 Ек тебе покорьожило. В чому фейл? Радік 9070 коштує 549€ тут і зараз, все робе. Той же ртх 5070 і дорожче і повільніше.
-
dead_rat
Member
Так я теж володар 9070, в чому проблема?AlcoRider: ↑ 08.06.2026 13:44Я володар RX9070 (non XT), тому всі твої здогадки йдуть в одне місцеdead_rat: ↑ 08.06.2026 13:31 Ек тебе покорьожило. В чому фейл? Радік 9070 коштує 549€ тут і зараз, все робе. Той же ртх 5070 і дорожче і повільніше.![]()
-
AlcoRider
Member
У тому, що я не стаю фанатом компанії, якщо і маю їх продукцію у своєму користуванні, як 95% залізодро4ерів, а об'єктивно критикую їх недолугу політикуdead_rat: ↑ 08.06.2026 13:45 Так я теж володар 9070, в чому проблема?
-
dead_rat
Member
AlcoRider: ↑ 08.06.2026 13:52У тому, що я не стаю фанатом компанії, якщо і маю їх продукцію у своєму користуванні, як 95% залізодро4ерів, а об'єктивно критикую їх недолугу політикуdead_rat: ↑ 08.06.2026 13:45 Так я теж володар 9070, в чому проблема?
О - обʼєктивність
Графическое подразделение AMD - сборище отсталых мyдаков.