Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

Геральт: 02.06.2026 14:29Пройшов 007 і знову без забавок. Може є щось, що пропустив (сінгл), не дуже древнє з екшином і +/- норм графонієм?
Для цього треба знати, у що ти грав.

Також, після бонда цілком логічно пограти в хітмен від цієї ж студії, якщо пропустив.
Dremjke
Member

Повідомлення

Тоже прошел 007 first light, игра очень понравилась, даже не смотря на то, что мой пука еле потянул, и с DLSS в 1440р 60 кадров как таковых не было. Dualsense как раз прикупил перед прохождением.
Сюжетка - очень бодрая бондиана, геймплей - в большинстве случаев примитивный, как буд-то не хватает глубины. Но мне зашло.
waryag: 06.06.2026 14:46Також, після бонда цілком логічно пограти в хітмен від цієї ж студії, якщо пропустив.
Вот тоже хочу в хитмана засесть, начиная с Absolution, ибо после Blood Money не интересовался серией...
MSiAventador
Member

Повідомлення

QFlash: 02.06.2026 15:01 Ганяю 4 Farza в костюмі Stig/
Top Gear /
Хто знає, яка людина в тому костюмі?
SERGBILL
Member

Повідомлення

waryag: 06.06.2026 14:46 Також, після бонда цілком логічно пограти в хітмен від цієї ж студії, якщо пропустив.
не знаю чому, але починав мабуть усі ігри серії і максимум на середині кидав.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

SERGBILL
Я из всей серии игр Hitman до конца прошел только Hitman: Absolution, остальное как то вот не зашло :-/
mertvei
Member

Повідомлення

Граю в останнього индиана Джонса ,досить цікава гра.
Podolyanin
Member

Повідомлення

Готика римейк :) Не пам'ятаю коли останній раз так залипав у щось, але сьогодні прямо не міг відірватися, бо така ностальгія накрила :super: Це та сама класична хардкорна рпг з новою гарною картинкою. Мої емоції зрозуміють лише олдфаги, які більше 20 років тому грали в оригінал, для всіх інших це буде якесь застаріле лайно з незрозумілими механіками і дерев'яною не зручною бойовкою(але в цьому і її кайф, заклацувати тупо лкм не вийде :rotate: )
vsx
Member

Повідомлення

Podolyanin: 06.06.2026 23:35 для всіх інших це буде якесь застаріле лайно з незрозумілими механіками і дерев'яною не зручною бойовкою
і незрозумілою ціною)
YumaX
Member

Повідомлення

Podolyanin: 06.06.2026 23:35Готика римейк Не пам'ятаю коли останній раз так залипав у щось, але сьогодні прямо не міг відірватися, бо така ностальгія накрила Це та сама класична хардкорна рпг з новою гарною картинкою. Мої емоції зрозуміють лише олдфаги, які більше 20 років тому грали в оригінал, для всіх інших це буде якесь застаріле лайно з незрозумілими механіками і дерев'яною не зручною бойовкою(але в цьому і її кайф, заклацувати тупо лкм не вийде )
Ага, заціню коли перепройду другий Wasteland, який взяв чи то по розпродажі, чи на хадяву :)
Відповісти