Жорстко
Відправлено через 23 секунди:
Лєта осінь папіросім два два восімь два два восімь
Відправлено через 52 хвилини 9 секунд:
прогрес арм процесорів 50% повідомлень... жорстко
Хоча у мене теж так(
Треба виправляти
Жорстко
прогрес арм процесорів 50% повідомлень... жорстко
ну я би перевірив, і я впевнений що воно споживає сильно меншеleif: ↑ 06.06.2026 20:24але все одно не зрозуміло навіщо мені самому заміряти енергоспоживання аймаку. перевірити, чи епл тут каже правду? чи для чого?
спойлер
ноут - це ж мобільність. Як я буду з монітором ходити? як підключатиleif: ↑ 06.06.2026 20:24 ясно, вибору на роботі не залишають, тільки ноут. ну хоч монітор нормальний дають підключити?
я все більше схиляюсь - що нічого не буде. Ваша манера спілкування - мені підказує що в живу буде ще гірше. Або ви щось міняєте щоб я це побачив.
ну якщо б ти перевірив, то перевіряй на здоров'я, а мені яка різниця, скільки споживає комп, який підключений до розетки? умовно 20 вт чи 30 вт. жодної різниці.yuriy_dd: ↑ 06.06.2026 22:49ну я би перевірив
більшість людей працюють за комп'ютером на стаціонарному робочому місці, якщо ти не знав.yuriy_dd: ↑ 06.06.2026 22:49ноут - це ж мобільність. Як я буду з монітором ходити? як підключати
починаєтьсяyuriy_dd: ↑ 06.06.2026 22:49я все більше схиляюсь - що нічого не буде.
твоя манера теж дає такий натяк, але ж я готовий ризикнути, а ти що?yuriy_dd: ↑ 06.06.2026 22:49 Ваша манера спілкування - мені підказує що в живу буде ще гірше.
yuriy_dd: ↑ 06.06.2026 22:49 Або ви щось міняєте щоб я це побачив.
це каже людина яка проігнорила в цьому топіку більше запитань ніж можна порахувати і вигадувала кулсторі одну крутіше іншої? потужно.yuriy_dd: ↑ 06.06.2026 22:49почати давати реальні відповіді.
всюди де люди стаціонарно працюють за компами є мережа. вдома або в офісі. все решта це виключення і мізерний відсоток юзерів, як на мій погляд.yuriy_dd: ↑ 06.06.2026 22:51що всюди є мережа
В теории много листов 255*65ххх ячеек. не помню уже точно цифр. есть что и куда заполнять. А если таких загнанных экселей запустить несколько штук, могла случиться и беда с той самой нехваткой места где-то в ОЗУ.yuriy_dd: ↑ 06.06.2026 18:04
а що там заганяти? там навпаки треба було досить постаратись щоб не загнати (це я про генерацію звітів в Ексель)
добре - прошу таке саме але від виробника ноутбуків. І всі інші ваші тези - що велика автономність не потрібна.leif: ↑ 06.06.2026 22:55 більшість людей працюють за комп'ютером на стаціонарному робочому місці, якщо ти не знав.
хочете зі мною говорити по темі на рівних - прошу ваші тести, або посилання якщо ви вже їх робили раніше та викладалиleif: ↑ 06.06.2026 22:55 ну я би перевірив
ну якщо б ти перевірив, то перевіряй на здоров'я, а мені яка різниця, скільки споживає комп, який підключений до розетки? умовно 20 вт чи 30 вт. жодної різниці.
одною командою програма може отримати out of memory, операційна просто прибє цей процес і пішли даліAlexsandr: ↑ 06.06.2026 23:06А если таких загнанных экселей запустить несколько штук, могла случиться и беда с той самой нехваткой места где-то в ОЗУ.
Зависимость причем зависит от ОС
Так памяти хватаетyuriy_dd: ↑ 06.06.2026 23:12 одною командою програма може отримати out of memory, операційна просто прибє цей процес і пішли далі
а якщо великий виробник ноутбуків такого не казав, значить ситуація виглядає інакше?yuriy_dd: ↑ 06.06.2026 23:12прошу таке саме але від виробника ноутбуків
всі інші це які? процитуй конкретно, я прокоментую.yuriy_dd: ↑ 06.06.2026 23:12І всі інші ваші тези - що велика автономність не потрібна.
та куди мені до тебе, ти шо, це спочатку в комп'ютерні ігри треба перестати грати і то не факт, що допоможе.yuriy_dd: ↑ 06.06.2026 23:12хочете зі мною говорити по темі на рівних
тести в іграх чи де?yuriy_dd: ↑ 06.06.2026 23:12прошу ваші тести
достатньо будь якого виробника ноутів який каже подібні твердження як виleif: ↑ 06.06.2026 23:31 а якщо великий виробник ноутбуків такого не казав, значить ситуація виглядає інакше?![]()
можете і ігри. Хоча мене цікавлять робочі програми чи якісь доступні бенчі
і що з того? люди перестануть працювати за ноутами? ось я зараз прямо за ноутом. І до речі від батареї. Розетка є десь - але то треба підключати, а я позу міняю, на коліна ставлю, можу вийти з ним в інше місце. Та й в принципі в мене зарядки і кабелю нема. останій раз заряджав у вівт, ще маю 37% заряду, 12 год роботи екрану.leif: ↑ 06.06.2026 23:31але кожен раз я відмічаю наскільки це не зручно без монітору нормального розміру
але люди дійсно так працюють, беруть ноут, і десь ідуть - чи зустріч з друзями, чи поки є час в кафе попрацювати, чи студентиleif: ↑ 06.06.2026 23:31оцей двіж, коли якісь люди йдуть працювати в кав'ярню чи ще кудись я вважаю лютою наркоманією, я щиро вважаю, що, якщо це добровільно вони роблять, а не без безвиходного становища, то це IQ хлєбушка, інакше я це не можу назвати.
чудово знаю цей досвід - сам таке мав багато років. І постійні проблеми з перегрівом, бо на десктопі таки важкі задачі запускаюleif: ↑ 06.06.2026 23:36ось у мене є товариш, йому контора на яку він працює видала мак на м2, на робочому місці він має 27" монітор чи навіть 2, приніс в офіс свою клавіатуру, мишу, і так працює, ноут фактично працює як ПК-частина аймаку і його можна взяти з собою (що він інколи робить, якщо може попрацювати з дому тощо). це я розумію. але в такому випадку ноут підключений до розетки
я зрозумів помилку - не потрібно попереджувати - блокую відразу - успіху в клубі
Юрєц, как там пагодка на ixbt?yuriy_dd: ↑ 06.06.2026 23:52І я можу надати скріни як доказ, це і є реальні тести.
і що з того? у свій час людей палили на вогні за правду.Demedik: ↑ 07.06.2026 00:10Хочется поздравить Юрия с Юбилеем - 10000 минусов. Это был долгий путь... но я не думаю, что Вы остановитесь на достигнутом.
Еге, ігри - хрін там, робота - з горем пополам, лінукс - ну, може будеyuriy_dd: ↑ 07.06.2026 00:36і що з того? у свій час людей палили на вогні за правду.Demedik: ↑ 07.06.2026 00:10Хочется поздравить Юрия с Юбилеем - 10000 минусов. Это был долгий путь... но я не думаю, что Вы остановитесь на достигнутом.
зараз - вони не можуть нічого сказати (лінь чи брак знань), але думають що якщо поставили мені мінус - то типу щось там довели
скоро будуть новини про нові проци від Нвідіа - хоча я собі такий навряд чи куплю
А жинці?yuriy_dd: ↑ 07.06.2026 00:36хоча я собі такий навряд чи куплю