Жахливий ксеноморф повертається у першому трейлері Alien: Isolation 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
KimRomik
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Жахливий ксеноморф повертається у першому трейлері Alien: Isolation 2

там в кінці як завжди буде зустріч з королевою-маткою чи тупо нещасливий кінець як в першій частині? :rolleyes:
Liberty
Junior

Повідомлення

KimRomik: 06.06.2026 10:11 Предлагаю обсудить Жахливий ксеноморф повертається у першому трейлері Alien: Isolation 2

там в кінці як завжди буде зустріч з королевою-маткою чи
спойлер
тупо нещасливий кінець як в першій частині? :rolleyes:
Спойлери для чого придумані?
AlexWest
Member

Повідомлення

Ура, що тут ще сказати. Ця штука не гірша за Resident Evil.
Afit
Member

Повідомлення

Офигеть. Подумать только как время быстро пролетело, с момента выхода первой части. Почти 12 лет :eek: Я не перепроходил её, но помню многие моменты, как будто в прошлом году играл в неё. Хотя раздавали в Epic и я принял дар :D Кстати сказать стратегия их сработает :yes: Вторую часть у них возьму, чтобы коллекцию не разбрасывать. Там и прошлогодний порт с VR брал
AlexWest
Member

Повідомлення

Afit, не гріх в стімі першу взяти зі знижкою, а то й без знижки – підтримати талановиту команду.
Sum
Junior

Повідомлення

Блін, ну ось навіщо..
NUN4AG
Member

Повідомлення

Перша частина - мій особистий еталон екшен-хоррору і штучний приклад бездоганної ігрової адаптації якогось культового кіно/ТВ матеріалу.
Після такого сумніватися в сіквелі має бути соромно, але в мене таки є якесь не дуже добре передчуття через перенос подій сіквелу на відкриті локації.
Як вдало реалізувати чи навіть покращити концепцію оригіналу за таких умов?
ГГ ховатиметься по кущах 90% часу серед натовпу ксеноморфів? Лазитиме по деревам як Мауглі? На тій планеті майже весь час буде темрява?
Truefeel
Junior

Повідомлення

Вау, першу частину проходив два рази, в ночі і тільки в навушниках. Прям топ гра, мені дуже сподобалось, одна з найкращих горор ігор. Сподіваю друга частина буде не гірше)
amfiton
Junior

Повідомлення

NUN4AG: 06.06.2026 14:50 Після такого сумніватися в сіквелі має бути соромно, але в мене таки є якесь не дуже добре передчуття через перенос подій сіквелу на відкриті локації.
Хто казав що буде відкритий світ? Якщо що у першій частині був момент виходу з корабля
AlexWest
Member

Повідомлення

NUN4AG: 06.06.2026 14:50 Перша частина - мій особистий еталон екшен-хоррору і штучний приклад бездоганної ігрової адаптації якогось культового кіно/ТВ матеріалу.
Після такого сумніватися в сіквелі має бути соромно, але в мене таки є якесь не дуже добре передчуття через перенос подій сіквелу на відкриті локації.
Як вдало реалізувати чи навіть покращити концепцію оригіналу за таких умов?
ГГ ховатиметься по кущах 90% часу серед натовпу ксеноморфів? Лазитиме по деревам як Мауглі? На тій планеті майже весь час буде темрява?
В трейлері нам представили Курасакі стейшн. По суті наземний Севастополь. І, може, трохи її околиць. Гра повинна бути лінійною пригодою. Сумніваюся, що дадуть цілі ліси. Бо тоді кор-геймплей Ізолейшн сильно зміниться. А зберігалки-термінали на деревах не розвісиш.
maksim2020
Member

Повідомлення

Ну, тут нема чого обговорювати :shuffle:
спойлер
shut-up-and-take-my-money.jpg
Mixx
Member

Повідомлення

Це то шо ми чекаєм! :super:
Відповісти