Новини
Останні статті і огляди
Мені страшно бути власником макбуку
-
kabostebeztak
Member
З тих пір як я купив макбук про 2015 15 дюймів і почав його тягати з собою до школи, то помітив що на мене дивляться.
На мене (а скоріше на ноутбук) звертають увагу і мені реально від цього стрьомно. Це у всіх юзерів епл так? І це не дивлячись на вік машини!
едіт: трохи боюсь що дадуть по обличчю і вкрадуть ноутбук)
На мене (а скоріше на ноутбук) звертають увагу і мені реально від цього стрьомно. Це у всіх юзерів епл так? І це не дивлячись на вік машини!
-
XXXshadyXXX
Member
kabostebeztak
Заклей просто яблоко стикером каким то - тогда твой макбук превратится в просто ноутбук, наподобие Huawei или Xiaomi
Заклей просто яблоко стикером каким то - тогда твой макбук превратится в просто ноутбук, наподобие Huawei или Xiaomi
-
kabostebeztak
Member
нє а, у ретіна макбуків надто впізнаваний дизайн. це тобі не нові які не сильно виділяються, зокрема чорні.XXXshadyXXX: ↑ 09.05.2026 20:06 kabostebeztak
Заклей просто яблоко стикером каким то - тогда твой макбук превратится в просто ноутбук, наподобие Huawei или Xiaomi![]()
Ретіна (2012-2015)
- спойлер

- спойлер

-
Unsecond
Member
Так ты не бойсяkabostebeztak: ↑ 09.05.2026 20:04трохи боюсь що дадуть по обличчю і вкрадуть ноутбук
Боже, как дальше жить теперь?kabostebeztak: ↑ 09.05.2026 20:04помітив що на мене дивляться
О чем школота нынче думает вообще
-
Gold_Star
Member
Мюслі справжнього дорослого чоловіка
-
SERGBILL
Member
просто віддай їм сам ноутбук і ніхто тебе бити не буде.kabostebeztak: ↑ 09.05.2026 20:04 З тих пір як я купив макбук про 2015 15 дюймів і почав його тягати з собою до школи, то помітив що на мене дивляться.
-
OverPow
Member
Какой-то всратый из тебя тролякаkabostebeztak: ↑ 09.05.2026 20:04 З тих пір як я купив макбук про 2015 15 дюймів і почав його тягати з собою до школи, то помітив що на мене дивляться.
Чухай ногу об дорогу
-
YumaX
Member
Ну так, я на задньоприводного, а ти що очікував?kabostebeztak: ↑ 09.05.2026 20:04то помітив що на мене дивляться.
-
der_meister
Member
иди бл"ть боксом займись
-
KingofgamE
Member
А, у Хфранції? Можуть канєш 
Заклей яблоко і не парься
Заклей яблоко і не парься
-
maxn
Member
Може вам краще на редіт? Знайдете там собі хлопця та будете ділитися переживаннями.
-
Draqoon
Member
Газовий балончик носіть з собою, пане вчителю. 
-
Polaris
Member
Не переживай, з тобою просто хочуть "подружитися" 
-
Dremjke
Member
Это троль с болот. Шикоро известен в узких кругах. Более того, психически больной.
-
kabostebeztak
Member
Хто?Dremjke: ↑ 06.06.2026 19:15 Это троль с болот. Шикоро известен в узких кругах. Более того, психически больной.