ок, але все одно не зрозуміло навіщо мені самому заміряти енергоспоживання аймаку. перевірити, чи епл тут каже правду? чи для чого?
- спойлер

це для бюджетної версії. в "багатій", як у мене, з охолодженням все гаразд, див. огляди.
yuriy_dd: ↑
06.06.2026 18:04форум якраз і є місце щоб поділитись інформацієї, якщо ви можете - ви можете зробити хоч якусь користь, бо пише може 1 з 20-50, більшість лише читає
форум це місце щоб поділитись інформацією? я в шоці

ніколи так не пробував робити за 16 років, думав що це чисто місце, щоб влаштувати беззмістовний розважальний флуд і зібрати 10к мінусів))
може такі люди і існуюсь, але на цьому форумі не знайшов топіку "на епл сілікон ігор тонєт" або щоб хтось під кожну ігрову новину прибігав і писав щось в дусі "а ось на епл сілікон і не пограєш!", зате тебе з фірмовими тейками знає буквально кожен на оверах, і, судячи з того, що пишуть в цьому топіку, знають не тільки на оверах, це успіх
звичайно! а на 9800х3д + 5090 я пишу імейли
ясно, вибору на роботі не залишають, тільки ноут. ну хоч монітор нормальний дають підключити?
то все, топік закривається?
живе спілкування
ну як що? ти ж просвітництвом займаєшся, механізацією села, оце от все. я пропоную тобі виступити в новому форматі з усіма давно відомими краудплізєрами і можливо якимись новими хітами, донести світло знань в новому форматі, хто знає, можливо саме це змінить ставлення великої кількості людей до арм, вони нарешті зрозуміють, що арм це не тільки для телефонів!(с)
аякжеж!
я не вмію

даси мені пару уроків, як це правильно робити?