Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
unique-neon
Member

Повідомлення

Відео довге, не дивився. Але багато еБайків бачу тепер замість звичайних МТБ. Сам їжджу на звичайному лиш тому, що відстані мене влаштовують та цікавить фітнес ефект. Тож мотор поки не в тему мені.
walkman3000
Member

Повідомлення

regular mountain bike*
*двухсосіс :gigi:
типовий власник такого у якості першого вела це як жінка на крузакє, треба триматись від них бо воно не може у контроль, а от хардтейл та далі то нормальна еволюція. в сільпо ганяти можна і на україні. але з чєлом з цього та інших відосів згоден, особисто не вистачає часу тримати ту форму як 10 років тому і не вивожу темп навіть при довготривалому зустрічному вітрі по місту. дивився собі електричний копперхед, але коли катався на якомусь Е-кубі з бошем то воно в поворотах як корова, немає гостроти. можливо треба звикати
Filabatya
Member

Повідомлення

Електро байки то як оледи, поки дорогі нікому не потрібні і купа в них дефектів :gigi:
цікаві він комплекти в Англії озвучував: електро і гревел, або електро і даунхіл(ендуро) :up:
Обожнюю ліс в ньому ти хтось, на дорозі ти ніхто(особливо в нас) :rolleyes:
Востаннє редагувалось 05.06.2026 21:56 користувачем Filabatya, всього редагувалось 2 разів.
walkman3000
Member

Повідомлення

Filabatya: 05.06.2026 21:41Електро байки то як оледи, поки дорогі нікому не потрібні
різниця між новим та краденим з європи б/в з малим пробігом десь 50% то ж не дивно що більшість б/в
дуже горить придбати єбайк, але останній раз я плотно ганяв до 22, не бачу сенсу юзати цю балумбу на асфальті
dead_rat
Member

Повідомлення

Filabatya: 05.06.2026 21:41 Електро байки то як оледи, поки дорогі нікому не потрібні і купа в них дефектів :gigi:
цікаві він комплекти в Англії озвучував: електро і гревел, або електро і даунхіл(ендуро) :up:
Обожнюю ліс в ньому ти хтось, на дорозі ти ніхто(особливо в нас) :rolleyes:
Не згоден, бо олед це класна тейнологія з єдиним недоліком - ціною.
А еМТБ це важке і незручне одоробло, котре і безкоштовно не сильно треба
Filabatya
Member

Повідомлення

зняти з нього обмеження 25кмг і вже буде веселіше :gigi:
dead_rat
Member

Повідомлення

Filabatya: 05.06.2026 22:35 зняти з нього обмеження 25кмг і вже буде веселіше :gigi:
Батарея сяде за пів години
Hotspur
Member

Повідомлення

walkman3000: 05.06.2026 21:36типовий власник такого у якості першого вела це як жінка на крузакє, треба триматись від них бо воно не може у контроль
++
3-14
Member

Повідомлення

А я от після переїзду, народження сина та загострення деяких хронічних хвороб вирішив таки купити міський електробайк :shuffle: щоб і в заторах не стояти і виїзд у справах не був як тренування. В місцевості де я зараз живу багато апхілів, з офісу додому майже 250 метрів набору висоти, для такого хворого і старого чоловіка як я, електромотор допомагає. Поза апхілами зазвичай їду швидше за 25, мотор відключається, тому і форму яку-не-яку виходить трохи підтримувати.
Барбарис
Member

Повідомлення

Та існує достатньо легких електричок типу каньйонів, де невеликий запас ходу та акуратні рами. Елктромтб це тупо для спортсменів, де вже не вистачає передаточного числа для підйомів.
Чи orbea gain, де карбон до 13 кг, алюміній до 15.
Чи, наприклад, естонські ampler bikes.
Відповісти