Ультразвуковий кулер Frore AirJet Mini знайшов застосування в еталонному ноутбуці Intel Wildcat Lake

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Ультразвуковий кулер Frore AirJet Mini знайшов застосування в еталонному ноутбуці Intel Wildcat Lake

Концетуально вже давно дражнять таким типом охолодження.
Цікаво глянути на реальні тести :shuffle:
yariksom
Member

Повідомлення

Цікаво чи проводилися випробування на людях, ультразвук може вилікувати, вбити або не зробити нічого, удачі тестувальникам :gigi:
S0N1C
Member

Повідомлення

Скоріш собаки будуть вити на такі ноути :laugh:
Polaroid1962
Member

Повідомлення

- Хто ми?
- Технічно грамотні користувачі.
- Чого ми хочемо?
- Незалежних тестів!
- Що нас дратує?
- Маркетінгова маячня.
Alexx-wisa
Member

Повідомлення

А що, інші види охолодження, не твердотільні? :shuffle:
yariksom
Member

Повідомлення

Alexx-wisa: 04.06.2026 13:21 А що, інші види охолодження, не твердотільні? :shuffle:
Тут як би протистоять повітряній і водяній системі, по ідеї повинні би назвати цю систему "хвильовою" але назвали "твердотільною".
CnC_General
Member

Повідомлення

почитав таку новину. в мене питання - а якщо поєднати чотири-п'ять таких охолоджувачів в чергу. чи можна так охолоджувати безшумно проц 65В ???
а було б круто!

Відправлено через 24 хвилини 27 секунд:
радіатор у формі літери "Ш" та по одному охолоджувачу на кожну сторону ребра радіатора. всього шість штук.
невже у мене перше таке бачення як використати такий пристрій?
Nehrk
Member

Повідомлення

спойлер
Я искренне как там в комментах надеялся на iBlow охлаждение, ведь все таки месяц Прайда а шариков все еще не дали
zaqik
Member

Повідомлення

А, мне вот этой новости для шумового бинго не хватало. Кхем, итак: писк дросселей надо глушить писком кулерков на оперативке, писк кулерков - писком ультразвукового неслышного с ИИ охлада, писк ультраблиннадоелописать - писком дросселей, а писк дросселей как глушить вы уже знаете. Извините за неровный почерк.
Відповісти