Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member

Повідомлення

Donate: 29.05.2026 15:44Щоб була дійсно ГТА сюда потрібно добавляти мультиплеер повноцінний.
ГТА існувала, гралась і царювала на ринку задовго до онлайну. П'ята, якщо їй відрубити онлайн, ГТА бути не перестане.
Kirakishou: 29.05.2026 19:11 бо майже не грав у неї, крім дейліків.
Тобто економіка акку на дні. Якщо прибрати стартовий "жир", то левова часта регулярних ФТП-круток закопана в активностях, активності хочуть рівня "магната", а в нього комулятивний ефект. Були люди, котрі на релізі, встигли зачистити банк до оновлення і за одно встигли, до оновлення, зпилососити плюшки від зайвого рівня. Їх, без гарного донату, вже не наздогнати ніяк. Основна маса з релізу зараз перетнула 25тий рівень. І на неї орієнтується гемоносний контент, включно з івентами.
NTE парадоксально мало вимагає на дейліки(навіть швидше за Зенлесс), в порівнянні з часом, який вона хоче на себе, аби ти хоть щось забрав з ФТП.
Kirakishou: 29.05.2026 19:11Для тих, кому цікаве саме колекціонування персонажів, це просто ідеально.
В NTE дуже багато взаємодій з персонажами, і більшість з них хоче багато фонсів.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Колаборація ВуВи з Кіберпанком це просто дно. Такого фомо в жодній великій гачі ще не було. Окрема валюта для банерів, банери будуть доступні 32 дні. Для прикладу в ХСР одна і та сама валюта для банерів з персонажами Фейта і банери висять вже майже рік. Тобто хто хотів міг навіть Е6 забрати за цей час граючи ф2п. Та й в інших гачах, які я граю, банери колаборації крутяться за звичайні крутки. Реддіт вже палає, бо багато хто конвертує астеріти в звичайні крутки. Тільки мені починає подобатися ВуВа, а це зазвичай через якогось персонажа, як вони знову пробивають дно. Один чувак тримає 524 крутки для Кіберпанка і він запитав на реддіті, що йому тепер робити, так модератори видалили його тред. Багато людей пишуть, що дропають гру. Більш того, знавці пишуть, що S3R1 Люсі слабкіша за S0R1 Хіюкі. Такого дна не було в жодній великій гачі.

Відправлено через 7 хвилин 41 секунду:
lewerlin
Я отримав двох бажаних персонажів з сейю Хімеко та Кафки. Далі буду сейвити крутки тільки на персонажів з улюбленими сейю. Якщо гра не буде давати персонажів, то мені є в що грати. Взагалі це дибільна система, адже що тоді в цій грі робити новим гравцям? Чи їм буде достатньо тих, хто грає з першого дня і не дропнув гру?

Відправлено через 4 хвилини 1 секунду:
І я не кажу про ф2п, я готовий взяти підписку, якщо будуть персонажі рівня Хоторі з улюбленими сейю. Разом з дейліками це 30 круток на місяць. З івентів ще щось дадуть. Тобто можна буде колекціонувати улюблених персонажів.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 29.05.2026 22:36Колаборація ВуВи з Кіберпанком це просто дно.
Вона не тому дно, а через загальний дизайн і в принципі саме аніме не те щоб дуже. Що дизайн, що скіллсет, що геймплей, на фоні місцевих персонажів... ну таке. Я від цієї колаби хотів, аби мені в самому Кіберпанку дали байк Вуви :gigi: .
Kirakishou: 29.05.2026 22:36Один чувак тримає 524 крутки для Кіберпанка і він запитав на реддіті, що йому тепер робити,
Не переводити крутки? В Вуві це контрпродуктивно з самого релізу, через наявність зброярних круток. Я коли Хіюкі крутив, не викручував астрит, бо мав ще крутки отримати з івенту, а астрит можна було пустити на сігну, на відміну від івент круток.
Я навіть в Геншині свого часу не переводив, щоб міскліком не крутнути, що не треба(бо питає, чи переводити). А кільки було історій там же, що люди не туди тикнули і перевели все в стандарт? Абсолютна більшість цим не займається, крутять зразу гемами, або переводять вже на самому банері. Окремі крутки для того, аби можна було їх насипати в івенти, без того, щоб їх вливали в інші банери(Куро вже так роздали були в ПГР, і потім без виручки сиділи).
Реакція буде, лише при шитштормі. А його не буде, бо такі випадки поодинокі.
Kirakishou: 29.05.2026 22:36 Окрема валюта для банерів, банери будуть доступні 32 дні. Для прикладу в ХСР одна і та сама валюта для банерів з персонажами Фейта і банери висять вже майже рік.
Там їх дають з івенту і дають досить, аби все забрати. Інша річ, що це потребуватиме до біса часу, і тут в людей пригорить.
Я вище вже писав, що Вуві репутаційно шкодить сама гача як така. Гра з нею, а значить і з типовими практиками гач(як от подібні колаби), все менш сумісна.

Отправлено спустя 15 минут 11 секунд:
Kirakishou: 29.05.2026 22:48Взагалі це дибільна система, адже що тоді в цій грі робити новим гравцям? Чи їм буде достатньо тих, хто грає з першого дня і не дропнув гру?
Хотта придумали, без перебільшення, геніальну систему двовалютного скаму. Вже зараз очевидно, що вона відпрацювала на 5+. А от рівневу прогресію вочевидь ліпили на здачу. Вона ще виконує гарно роботу з утриманням часу гравців, без очевидного негативу, але і карає за нерегулярну гру. Наскільки буде критично для новачків - побачимо. Хоча схоже це в китайців стандартні граблі. В ГФЛ2 була та ж історія: daesz грав з релізу і йому кайф, я зайшов десь через рік і задушився намертво.
Donate
Member

Повідомлення

lewerlin: 29.05.2026 22:17 ГТА існувала, гралась і царювала на ринку задовго до онлайну. П'ята, якщо їй відрубити онлайн, ГТА бути не перестане.
Відрубаеш онлайн проходиш квести і в грі немає що робити
активності хочуть рівня "магната", а в нього комулятивний ефект. Були люди, котрі на релізі, встигли зачистити банк до оновлення і за одно встигли, до оновлення, зпилососити плюшки від зайвого рівня. Їх, без гарного донату, вже не наздогнати ніяк. Основна маса з релізу зараз перетнула 25тий рівень. І на неї орієнтується гемоносний контент, включно з івентами.
На перспективі всі будуть на +/- такому же рівні як і всі. Як і в будь якій гачі, ти кидаеш гроші щоб заспідранити прогресс і не більше.
В NTE дуже багато взаємодій з персонажами, і більшість з них хоче багато фонсів.
Ми такє враження грали в різну гру :lol:

Єдина активність на що тобі потрібні фонси зараз це ОНЛАЙН ПЕРЕГОНИ за які ти там отримаєш титул та пів крутки... ВСЕ.

В 1.1 нічого нового принципово поганого в систему на скільки я бачу не кинули.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 29.05.2026 23:25Там їх дають з івенту і дають досить, аби все забрати. Інша річ, що це потребуватиме до біса часу, і тут в людей пригорить.
Ще питання, чи він буде доступний для тих, хто щойно почав грати або грає нерегулярно? Уявімо, що хтось дізнався про цю колаборацію і завантажив гру саме заради неї. Більшість івентів у ВуВі мені не доступно, бо треба проходити сюжет.
В ХСР мені доступні всі івенти навіть якщо я скіпнув Амфореус і ще навіть не починав останній патч чи два сюжету Планаркадії. Я просто беру і граю в будь-який івент, забираю з нього крутки.
Всі решта гачі також дають мені грати в івенти. Що БД2, що Нікке. В цих іграх я взагалі майже не починав читати сюжет, я там просто колекціоную персонажів. І при цьому можу читати і грати у всі івенти. Єдина гра, яка не дає мені грати в івенти без сюжету, це ВуВа.
До речі, в ПГР теж була ця фігня з окремими крутками для колаборації. Щойно на реддіті прочитав. І, до речі, це компанія, яка змінила зовнішність кількох вже проданих персонажів. Решта компаній теж цензурили персонажів, але робили це на беті, після релізу вони персонажів не змінювали. Це просто скам.
Розізлила ця хрінь, бо у мене може якраз і хватило б круток на Люсі, якби виграв 50/50. Такого фомо ще в жодній гачі не було. Принаймні із тих, в які я граю.
lewerlin
Member

Повідомлення

Donate: 29.05.2026 23:45Єдина активність на що тобі потрібні фонси зараз це ОНЛАЙН ПЕРЕГОНИ за які ти там отримаєш титул та пів крутки... ВСЕ.
Подарунки жеруть десь 0,5кк/тиждень. Розтикати/прокачати "будинки" - краще не згадувати.
Donate: 29.05.2026 23:45 На перспективі всі будуть на +/- такому же рівні як і всі. Як і в будь якій гачі, ти кидаеш гроші щоб заспідранити прогресс і не більше.
:laugh: Забагато кидати доведеться. Наразі в грі дірка мільйонів на п'ятдесят. В наступному патчі приросте зверху ще 30+.
Donate: 29.05.2026 23:45В 1.1 нічого нового принципово поганого в систему на скільки я бачу не кинули.
Точніше не помітили. Як і решта, за винятком пари анонімусів. В грі +1 жонглювання курсом і чіткий тренд на збільшення подібного. Китайці давно пробували таке в гачах, але вперше вийшов не просто не крінж, а довершена система. Ще й гарно замаскована хойо-лайк гачею. Таке відчуття, ніби її робив єврей, а не китаєць. Зверху все це діло породжує антагонізм, між грамотною меншість(котра здатна уникати пасток системи) і типовою масою гравців(котрих матимуть в усі щілини).
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 30.05.2026 00:04Ще питання, чи він буде доступний для тих, хто щойно почав грати або грає нерегулярно?
Новачкам - ні, навіть якщо відразу стрибнуть в Лахай-Рой(рівня акку не вистачить для квесту). Ті ж, хто грають нерегулярно, як раз і проходять сюжет, гра саме під такий тип гравців підходить найбільше.
Kirakishou: 30.05.2026 00:04Такого фомо ще в жодній гачі не було.
Мені навпаки - я знаю, що не хочу цієї халтури. Страху немає, бо немає можливостей :gigi: .
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Мені тепер теж пофіг на цю колаборацію, заберу на ці крутки Люциллу. А якщо програю 50/50, то видалю гру. Я купував підписку, щоб взяти скін для Чанлі, але тепер ні копійки цій компанії. Хіба що вони дадуть мені Люсі за ті смішні 15 круток.
Donate
Member

Повідомлення

lewerlin: 30.05.2026 00:20 Подарунки жеруть десь 0,5кк/тиждень. Розтикати/прокачати "будинки" - краще не згадувати.
І ось знову десь щось рахував...

Ну давай спецільно для тебе підрахуємо по самому еффективному підняттю траста. Це ми виключемо бомж варіант з купівлею за пару сотень за 105 траста сміття у НПЦ
Ту же хоторі можна прокачувати трьома різними варіантами і ціна підстрибує суттєво.

3 000 189 000 Aurelia, Chiz, Haniel, Jiuyuan, Mint
3 600 226 800 Adler, Hotori
4 000 252 000 Edgar, Lacrimosa, Skia
4 500 283 500 Baicang
5 000 315 000 Hathor, Sakiri
5 400 340 200 Fadia, Nanally
10 000 630 000 Daffodil

Тобто в середньому ~273 656 якщо ось всі качати порову, а якщо гнати через 100 трасту можна ділити на десять калькуляції :laugh: Або множити на пять якщо ти качаєш по максимуму :rolleyes: В цілому я тут не бачу ніякої трагедії... Особливо коли в тебе буде все викачано. Це все питання часу, будь яка гача яка грає в довгу має таку систему.
Плюс ще всякє сміття дають з івентів, бп і так воно десь знаходиться. Плюс ще 400 трасту в день дає перша хата + 5% бонусу у ГГ :rolleyes:

Added in 4 minutes 46 seconds:
:laugh: Забагато кидати доведеться. Наразі в грі дірка мільйонів на п'ятдесят. В наступному патчі приросте зверху ще 30+.
В чому? В тому що гача не дає тобі все з першого дня?
Ну немає в тебе топового авто і хати за 12 лямів. Нічого якось переживеш. На скільки я бачу до цього привязаний лише рівень недільного Маммону. Напевно там десь ще 20к назбирається на неділю :gigi:
Вкладення
HImwoKwXgAAhl27.png
Tb-ahRhPQ2opsL-qf0I98_XtuDTYOS-NTiy6z7nDXQoAx94Dr70HL0X4Tbn_i-HD-sS95TSLPmJikUEWVQLH1D4T.png
Kirakishou
Member

Повідомлення

Івенти в ХСР зачистив повністю, забравши всі крутки патчу. Встиг буквально за останні кілька днів патчу. У Зенлессі, на жаль, деякі івенти вже пропустив. До того ж зараз у грі дуже складний ендгейм, тому з нього отримую лише половину нагород. У підсумку на сьогодні маю в Зенлессі тільки 50% від загальної кількості круток за патч. Сподіваюся, під кінець патчу матиму хоча б 60%. Якби не вигорання на роботі, мав би ще круток 15 чисто з підписки – що в Зенлессі, що в ХСР. Бо вийшло так, що взяв підписку, а потім не заходив в ігри. Втім, на Веліну і так вже майже назбирав.

Зараз проходжу сюжет НТЕ. Гра неймовірно атмосферна: пейзажі наче з аніме, звуки цикад, світлячки. Персонажів банеру 1.1 скіпаю. Поки не розібрався, навіщо мені той Порше, та й коштів на нього немає – читав, що там потрібно 19 880 000. А от скінчик на ГГшку хочеться. Мало того, що він круто виглядає, так ще й має звуки латексу при ходьбі. Дуже подобається, що, судячи з витоків, розробники замість цензури навпаки роблять персонажів ще привабливішими. Пройду сюжет і, якщо сподобається, братиму в грі підписку на постійній основі. На брак фонсів поки що пофіг. Тут чисто з підпискою за крутки можна забирати по гаранту персонажів, які подобаються. Ідеальна гра для вайфу-геймера.
lewerlin: 29.05.2026 22:17Основна маса з релізу зараз перетнула 25тий рівень.
У мене він теж вже є, причому в основному тільки з дейліків.

Відправлено через 3 години 51 хвилину 12 секунд:
:facepalm: Злив 25к на ігрові автомати і тільки потім зрозумів, що ти по сюжету ту іграшку не можеш дістати. Міг би взяти пива Хоторі на ці гроші. Шкода, що зараз майже у всіх іграх або відбуваються, або почнуть відбуватися річниці, тому не можу тільки в цю гру грати.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 03.06.2026 00:14Поки не розібрався, навіщо мені той Порше, та й коштів на нього немає – читав, що там потрібно 19 880 000.
Я вище кидав табличку.
Сам до сьомої крутки крутив фонсами, далі - аннулітом(після сьомої, за фонси курс не вигідний).
Саме смішне, що вам скамом буде порш на 14ту :laugh:
До речі, "обмін" теж оновився, там курс фонсів на аннуліт/крутки вигідний.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
На якій крутці ви отримали скінчик з латексу?

Відправлено через 8 хвилин 38 секунд:
Те, що вони вже у версії 1.1 починають гратися з FOMO, звісно, не дуже добре. Навряд чи вони робитимуть реран цієї колаборації. Тобто або забираєш скінчик з латексу зараз, або не отримаєш його взагалі. Інша річ, що це скін на ГГшку, а я нею майже не граю.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 03.06.2026 14:08На якій крутці ви отримали скінчик з латексу?
На 14тій звісно. Табличка вище.
І там шкіра, а не латекс.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Табличка у вигляді картинки? Вона більше не відкривається. Я мабуть не крутитиму, я ГГшкою майже не граю і у мене всього 1 000 000 фонсів, а крутки краще збережу на якусь дорослу жінку. Хоча люди пишуть, що за патч можна буде отримати 12 000 000 фонсів.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 03.06.2026 16:25 Вона більше не відкривається.
спойлер
image.png
Далі сьомої, за фонси крутити невигідно.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Покатався я на цьому авто, а також подивився на скін і щось вони мене не вразили. Зате все більше помічаю, що вони нахапали всього потроху з інших ігор. Ось ця анімація при виході, коли персонаж тримає мобілку – це з ХСР. Просто один в один. Звуки скінів – з Зенлеса, там скіни додають нові звуки. Наприклад, скін Ісюань має звуки колготок, які труться, коли вона бігає. Почитав чатик, одна людина виграла скін на 3-й крутці, а авто на 14-й. Але в основному люди отримують на 12-14 крутці. Сумно те, що вже з патчу 1.1 вони почали активно юзати ФОМО. Ну і той факт, що в грі є лакерські акаунти, теж не подобається. Ніякої справедливості. В чатику люди лутають персонажів за 10 круток, причому всіх персонажів поспіль на івентовому банері. Є ті, хто ф2п вже має всіх персонажів гри.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 03.06.2026 19:27вони почали активно юзати ФОМО
А хтось сумнівався? :laugh:
Kirakishou: 03.06.2026 19:27Ну і той факт, що в грі є лакерські акаунти, теж не подобається.
А їх десь немає? :lol:
Kirakishou: 03.06.2026 19:27Ніякої справедливості.
Справедливість... в гачах... :lol:
Kirakishou: 03.06.2026 19:27В чатику люди лутають персонажів за 10 круток, причому всіх персонажів поспіль на івентовому банері.
Тут палка в двох кінцях. Я теж насвинячив і на Хоторі, і на Лакрі. А от контент закрити - все впирається в дві копії Байканга зі стандарту. І мені немає чим нормально завершити пачки(трейнити соло Чіз я поки не готовий).
Kirakishou: 03.06.2026 19:27Покатався я на цьому авто, а також подивився на скін і щось вони мене не вразили.
До речі треба віддати належне - Порш технічно акуратно пропрацьований, до нюансів. Скін ще міняє Зеро мувсет бойовки і палітру анімацій - аналог лише у Лакрі за донат.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 04.06.2026 18:13До речі треба віддати належне - Порш технічно акуратно пропрацьований, до нюансів. Скін ще міняє Зеро мувсет бойовки і палітру анімацій - аналог лише у Лакрі за донат.
У мене все одно немає за що його крутити. Круток 7-8 можу зараз кинути, але не факт, що потім докручу його до кінця. Та й краще якогось персонажа забрати, ніж скін на ГГшку, якою я майже не граю. Я взагалі передумав купувати в цій грі навіть підписку. Не бачу сенсу інвестувати в цей аккаунт. Він відверто скамить. Щойно на ті 10 безкоштовних круток я міг отримати легу, але він спеціально кинув один хід, щоб я її не забрав, а зупинився тупо перед легою. Так, Наналлі він дав мені за 10 круток, але на всіх трьох акаунтах я отримав її за 10-20 круток, тобто на неї була підкрутка. А вже потім почався скам. І чомусь мені здається, що це якось пов’язано з опитуваннями. Я не вказував там свій вік та інше, але вказав, що граю в інші гача-ігри і витрачаю на них гроші.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 04.06.2026 19:52Круток 7-8 можу зараз кинути, але не факт, що потім докручу його до кінця.
Цей банер потрібно крутити тільки до кінця, інакше не має сенсу. Табличку я дав.
Відповісти