Новини
Останні статті і огляди
[Україна, Хуст] Відеокарта RX6800
-
Brandon
Junior
Куплю відеокарту R6800, Xt, 6900xt, ціни олх не пропонувати 
-
daesz
Member
тут по олх цінах ніхто й не продає, тут продають дорожче, бо по низу олх в більшості випадків прогрітого напівтрупака можна купити
-
Brandon
Junior
Так воно так))) не спорю але тут ціни досить сильно завищені, і гарантію дають 2дні, тоже так собі. Може є якісь адекватні люди...
-
big_bang
Member
а тут типу з гарантією і кідал немає)))daesz: ↑ 04.06.2026 07:22 тут по олх цінах ніхто й не продає, тут продають дорожче, бо по низу олх в більшості випадків прогрітого напівтрупака можна купити![]()
-
Brandon
Junior
Даже і не знаю шо робити, чи псіханути і взяти rx9600xt на 16gb нову.
-
Buldozer.
Member
Сильно завышены от олх? Ну так можно купить на олх, тысячь за 12-13...Brandon: ↑ 04.06.2026 09:12 Так воно так))) не спорю але тут ціни досить сильно завищені, і гарантію дають 2дні, тоже так собі. Може є якісь адекватні люди...
-
shnok
Member
Навіщо ви це пишете сюди? Хочете купуйте, хочете ні. ніхто вам дешевше ніж олх не буде продавати, тут хоч якась репутація від перевірених і справа навіть не в гарантіїBrandon: ↑ 04.06.2026 09:41 Даже і не знаю шо робити, чи псіханути і взяти rx9600xt на 16gb нову.
-
RunR
Junior
-
SERGBILL
Member
о так, це я
-
tornadox
Member
Трішки парсив барахолку за допомогою ШІ і порівнював з цінами на OLX, тут значно дорожче.Brandon: ↑ 04.06.2026 09:12Так воно так))) не спорю але тут ціни досить сильно завищені, і гарантію дають 2дні, тоже так собі. Може є якісь адекватні люди...
-
Charger
Member
tornadox
Проблема не в тому, що тут дорожче, проблема в обмеженій кількості пропозицій і активних продавців. І покупців.
Проблема не в тому, що тут дорожче, проблема в обмеженій кількості пропозицій і активних продавців. І покупців.
-
Piter Cantrope
Member
Якщо не будете поспішати, то знайдете.
Я купував на форумі 6800xt за 12к, і за ті ж 12 її продав.
6900xt декілька штук тут продавалось за 15 тис. кілька місяців тому.
В темах типу оцієї хочуть продати по оверпрайсу "від надійного продавця". Ці теми треба обходити десятою дорогою.
Я купував на форумі 6800xt за 12к, і за ті ж 12 її продав.
6900xt декілька штук тут продавалось за 15 тис. кілька місяців тому.
В темах типу оцієї хочуть продати по оверпрайсу "від надійного продавця". Ці теми треба обходити десятою дорогою.
-
shnok
Member
Piter Cantrope
Так так ми пам'ятаємо як ви купили на олх 5700 турбіну , а потім не знали що знаю робити, і шукали/шукаєте охолодження))
А потім спробуйте продати того Франкенштейна з водоблоком ))
Так так ми пам'ятаємо як ви купили на олх 5700 турбіну , а потім не знали що знаю робити, і шукали/шукаєте охолодження))
А потім спробуйте продати того Франкенштейна з водоблоком ))
-
Piter Cantrope
Member
shnok
Моя турбінка має хотспот нижче 80 градусів при оборотах менше 50%, і карта загалом тиха, продуктивна і працює собі з першого дня. Без обслуговування.
Але ви, мабуть, не розумієте, що таке комп'ютерні ентузіасти, і що вони люблять кастомити і робити всякі проєкти. Навіть коли це, в принципі, не потрібно.
А ще я зрозумів, що люди, які довго зареєстровані на форумі, і якось спромоглись назбирати негативний рейтинг, фактично завжди його заслуговують, і їх можна одразу відправляти в мут.
Моя турбінка має хотспот нижче 80 градусів при оборотах менше 50%, і карта загалом тиха, продуктивна і працює собі з першого дня. Без обслуговування.
Але ви, мабуть, не розумієте, що таке комп'ютерні ентузіасти, і що вони люблять кастомити і робити всякі проєкти. Навіть коли це, в принципі, не потрібно.
А ще я зрозумів, що люди, які довго зареєстровані на форумі, і якось спромоглись назбирати негативний рейтинг, фактично завжди його заслуговують, і їх можна одразу відправляти в мут.
-
shnok
Member
Piter Cantrope
Добре, добре. Слухайте надалі турбіну, або водоблок. Ми розуміємо, що ви любите кастомити
, та так що були в паніці що робити з нею, де вам в темі всі написали що то хлам. На 5700 поставити водоблок 
Добре, добре. Слухайте надалі турбіну, або водоблок. Ми розуміємо, що ви любите кастомити
-
Piter Cantrope
Member
shnok
Я хотів купити водоблок? Де?
Я хотів купити водоблок? Де?
-
Gil_gamesh
Junior
Якщо йдеться про цю тему, то посилання на переробку водоблока для охолодження елементів скинув я. Але не тому, що це хороша ідея, а просто щоб всі глянули і зацінили як чувак то зробив. 
Ну і автор тієї теми шукає повітряне охолодження, про що написано в заголовку і першому повідомленні. Хоча при 77 градусів хотспоту на 145вт споживання я б взагалі не парився і користувався як є.
А автору цього топіка. Шановний Brandon. Навіть не думайте брати 6800XT за 16500грн. Можете вже трохи докласти і взяти 9060XT. Вона трохи слабша в растрі, зате набагато менше споживає, краще працює з RT, і загалом набагато сучасніша. А ще краще було б дотягнути до 9070, але то вже інша цінова категорія.
Ну і автор тієї теми шукає повітряне охолодження, про що написано в заголовку і першому повідомленні. Хоча при 77 градусів хотспоту на 145вт споживання я б взагалі не парився і користувався як є.
А автору цього топіка. Шановний Brandon. Навіть не думайте брати 6800XT за 16500грн. Можете вже трохи докласти і взяти 9060XT. Вона трохи слабша в растрі, зате набагато менше споживає, краще працює з RT, і загалом набагато сучасніша. А ще краще було б дотягнути до 9070, але то вже інша цінова категорія.