Seasonic готує оновлені блоки живлення Prime TX Noctua Edition номіналом 1300 і 1600 Вт

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
lw_007
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 04.06.2026 02:28 Seasonic OptiGuard - ну то есть вместо того, чтобы заставить Куртку пофиксить баг с разъемом - они сделали костыль. :rolleyes: Цирк.
Ну то піди і застав

Відправлено через 5 хвилин 18 секунд:
Гедоніст: 04.06.2026 03:17
lw_007: 04.06.2026 01:04Ну і der8auer в першу чергу блогер, якщо не помиляюсь. Хайп це його гроші, так що його сюди притягувати це взагалі ні в тин ні в ворота.
Логіка і причинно-наслідкові зв'язки - це не ваша сильна сторона, очевидно. Пояснюю на пальцях, щоб стало зрозуміло навіть для вас. У Дербауера є свій бренд/компанія - Thermal Grizzly. І він тоже нещодавно випустив свій девайс для 12vhpwr щоб впригнути в хайпопотяг. + ще паралельно зараз робить колаборацію для цього девайсу разом з Noctua за 199 ойро. Навіть була новина тут на сайті. Аналогічно випустили продукти і ASUS за своїм Еквалайзером і Corsair.
lw_007: 04.06.2026 01:04Ммм, блоки харчування.
Більше AI галюцинацій в маси, критичне мислення не потрібно
Що?

Відправлено через 39 секунд:
lw_007: 04.06.2026 01:04Є запит на більш просунуті БЖ
Нема ніякого запиту, є бажання виробника продати те саме по другому колу.
Очевидно, переходити на особистості це взагалі не сильна сторона оратора який відчуває свою правоту.

Очевидно der8auer, як і Ілон Маск наприклад, в першу чергу блогер і він робить хайп.
Ще очевидно, що якщо "Нема ніякого запиту" то ці вироби ніхто і не купить, і на них не зароблять.

Проте для вас це не очевидно.
спойлер
Як і разниця між живленням і харчуванням :lamer:
Sanьka
Member

Повідомлення

Гедоніст: 03.06.2026 21:37нові блоки харчування
Ага для нових відеомап, ненькових плат і оперативних спогадів.
daesz
Member

Повідомлення

Sanьka: 04.06.2026 07:23
Гедоніст: 03.06.2026 21:37нові блоки харчування
Ага для нових відеомап, ненькових плат і оперативних спогадів.
Сісіді(с) ще :gigi:
Li
Member

Повідомлення

Комусь такий дизай подобається. Наприглад, ті, що куплять ASUS RTX 5080 Noctua OC Edition, можуть зацікавитися цим блоком живлення. Скоро і водянка від Noctua буде. Думаю, подібних відеокарт і компkектующих, в цілому, буде тільки більше.
Zaelot
Member

Повідомлення

в мене корпус чорно-коричневий, мені б підійшов такий дизайн, як на мене він гарний
Гедоніст
Junior

Повідомлення

lw_007: 04.06.2026 06:29Очевидно der8auer, як і Ілон Маск наприклад, в першу чергу блогер і він робить хайп.
Як це взагалі повʼязано? От Маск тут точно ні до чого. Першочергово, Дербауер - бізнесмен і хоче заробити грошей, все.
Якщо вам не зрозуміло, що і Seasonic йде по тому ж шляху, випускаючи "новий" блок харчування суто тому, що це "стільно, модно, маладьожно", а не тому що в ньому є потреба, то я не бачу сенс по третьому разу повторювати одне й те саме.
lw_007: 04.06.2026 06:29Як і разниця між живленням і харчуванням
Вас штото бентежить?

Відправлено через 54 секунди:
Sanьka: 04.06.2026 07:23Ага для нових відеомап, ненькових плат і оперативних спогадів.
Саме так)
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

lw_007: 04.06.2026 06:29Ну то піди і застав
Это должны собраться куча народа, чтобы пнуть Куртку за происходящее безобразие, вендоры карт, блоков питания и тд, чтобы была пофикшена проблема раз и навсегда на уровне дизайна карт, а не блоков.
Rocket_Max
Junior

Повідомлення

Відколи це ноктуа найкращі? :lol: :lol: :lol:
(c)oUSEnick
Member

Повідомлення

Rocket_Max: 04.06.2026 16:46 Відколи це ноктуа найкращі? :lol: :lol: :lol:
Працюють з 2011 чи то 2012 року, тихо, потужно, і так, вони за ті гроші, що купувалися і за стільки років бездоганної роботи - кращі. Тепер ціни на них космічні, нажаль.
MqM
Member

Повідомлення

Rocket_Max: 04.06.2026 16:46 Відколи це ноктуа найкращі? :lol: :lol: :lol:
Це доведено практичними тестами з замірами температури) А ще вони довгоживучі + сервіс
1985god
Member

Повідомлення

по можливості надаю перевагу закритим корпусам щоб не бачити тих підсвіток тому мені взагалі всеодно на кольори :shuffle:
Сесонік з вентилятором Ноктуа - ок :super:
Відповісти