Microsoft відклала вихід гри Fable на 2027 рік, щоб уникнути конкуренції з Grand Theft Auto VI

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

walkman3000: 31.05.2026 10:47визначся, ти до красивих чи до розумних
Навіщо обирати? :laugh:

Я критикую, коли є за що. І моделька ГГ - дзвіночок. А по решті поки що складно сказати, що буде.
Sailor Popeye
Member

Від Fable в мене майже таке саме відчуття як і від Beyond Good and Evil. Що це гра, яку десятками років намагаються зробити, декілька раз переробляли, міняли двіжки, вроді навіть якісь старі люди причетні до оригіналу залучені до розробки, десь ще є якісь фанати, що старі ігри грали і чекають нову.
В результаті вийде гра, яка нікому не потрібна, ні новим гравцям, ні фанатам, провалиться і про серію остаточно забудуть.
AlexWest
Member

Sailor Popeye, ви загубили одну важливу деталь: Фейбл роблять не Юбісофт, а британці, для яких Фейбл - це національне надбання, як для поляків Відьмак. Британці загалом до створення ігор підходять доволі солідно, але узагальнювати не буду. Та навіть по трейлерах видно, що на нас чекає гра високого рівня, як мінімум не гірша за Hogwarts Legacy, а скоріш за все краща.
Вона на 4-му місці в топі бажанок в стімі. Тому точно не провалиться по продажах. А от по рейтингах - ну, я впевнений, будуть як мінімум "дуже схвальні відгуки", а може й "вкрай схвальні". Один велетень, який лежить гниє всю гру - ви багато де таке бачили? Якщо гра буде такою хоча б на 20% - це перемога.
DioGren
Member

Это ремастер-ремейк? Кто-то вообще ждет?
AlexWest
Member

DioGren, це переосмислення-перезапуск. В топ-4 в стімі з очікуваних.
Sailor Popeye
Member

AlexWest: 01.06.2026 12:07 Sailor Popeye, ви загубили одну важливу деталь: Фейбл роблять не Юбісофт, а британці, для яких Фейбл - це національне надбання, як для поляків Відьмак. Британці загалом до створення ігор підходять доволі солідно, але узагальнювати не буду. Та навіть по трейлерах видно, що на нас чекає гра високого рівня, як мінімум не гірша за Hogwarts Legacy, а скоріш за все краща.
Вона на 4-му місці в топі бажанок в стімі. Тому точно не провалиться по продажах. А от по рейтингах - ну, я впевнений, будуть як мінімум "дуже схвальні відгуки", а може й "вкрай схвальні". Один велетень, який лежить гниє всю гру - ви багато де таке бачили? Якщо гра буде такою хоча б на 20% - це перемога.
Топи бажаного стіма це взагалі цікава річ, як деколи гравцям виходить продати навіть скам як було з The Day Before, яка також там чуть вроді не на перших місцях була)
Побачимо, що вийде в реліз, це ще і велика моя суб'єктивна думка, бо останні роки дуже скептично налаштований на ігри, які ніби на ностальгії пропонують перезапуск старої серії.
Ответить