покращення полягає в максимальному бусти частоти. Його можна досягнути виключно на одному ядрі, або максимум пару. Що доводить що працювати буде одно або мало потік, який і є важливим для користувача
До ВК - діла нема взагалі - що доводить що ВК відіграє мінімальну роль у наприклад запуску додатків.
далі я вам запропонував пересвідчитись що якщо у вас буде мало але швидких ядер - то ваш досвід залишиться як і був. Я запропонував як ви можете цього досягти. Думаю що на цьому кроці - ваші знання вичерпались
Барбарис: ↑
01.06.2026 18:02Бо все, що зробили майки це додали фактично режим очікування на підвищених частот, а не як раніше в сплячому стані
ну таку маячню ще треба додуматись написати. А що тоді буде з автономністю?
Барбарис: ↑
01.06.2026 18:02Проц розраховує геометрію та положення пуску та вікон, іконки, дістає з кешу, рахує векторні інструкції переводить в команди для карти тощо. Грубо кажучи, організовує та командує - карта там задіяна на мізерну долю своєї потужності
тобто якщо запускається до прикладу пустий хром - то ви гадаєте що ось таку основну роботу потрібно зробити?
Відправлено через 4 хвилини 9 секунд:
розмова йде про сучасні АРМ - або М проци від Епл, або Квалком Snapdragon X
хоча навіть на квалком для мобільних все добре з точки зору АРМ. Погано що вендори не хочуть підтримувати.
dext: ↑
01.06.2026 18:04повторюю: проблеми апаратної сумісності USB жодним чином не стосуються cумісності програмного стеку x86
може ви не зрозуміли - але апаратно воно сумісне, воно навіть грає, але періодично заікається. Це виключно те за що ви так не любите АРМ, але миритесь у х86
текілька профілів завантажено, кожен багато вкладок
dext: ↑
01.06.2026 18:04 і чому тріснув, підозріло, бо бачив купу ноутів на x86 і жоден "незрозуміло чому" не тріснув, в чому проблема, - якість?
якраз недавно зловив її на одній дії - вона звикла регулювати нахил екрану ноута - не по центру зверху, а збоку