Чому?Hotspur: ↑ 01.06.2026 19:44спалить
Новини
Останні статті і огляди
ASUS готує 800-ватну ROG Astral GeForce RTX 5090 Edition 20 із вигнутим AMOLED-дисплеєм
-
Гедоніст
Junior
-
Hotspur
Member
12 пін конектор горить бо це самий тупий конектор останніх 20+ роківГедоніст: ↑ 01.06.2026 19:50Чому?
-
Гедоніст
Junior
Одні емоції бачу, пруфів - нуль. Абсолютно нормальний, якісний конектор. Те, що на ньому хайпують, бо криворукі юзери використали китайпідвал БЖ/кабелі - то нехай буде на їх совісті. А статистика браку показує що роз'єм один із сами надійних. Він розроблений Amphenol, називається Minitek Pwr 3.0Hotspur: ↑ 01.06.2026 19:5512 пін конектор горить бо це самий тупий конектор останніх 20+ років
https://cdn.amphenol-cs.com/media/wysiw ... 2-1291.pdf
Який потім був адаптований консорціумом PCI-SIG на чолі з Intel
https://www.cybenetics.com/attachs/52.pdf
Тому ваше горіння мені не зрозуміле. Напевно щось особисте.
А от 8-pin горять регулярно. Ось з останнього, 3 дні тому - https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/c ... ed_melted/
Причому горять від значно менших навантажень.
-
Soulwatcher
Member
На фото я подпорки не вижу. Подслеповат стал, или её вырезали фотошопом?
-
Fen1xz
Member
Для спрашивающих "А почему не на воде ?". А как тогда большой телевизор впихнуть на +$500 если карта на воде не будет занимать 4 слота на мамке.
Ну и для воды можно сделать через месяц ещё один OMG Water TV Edition и продать отдельно. Это ж асус, он уже лет 10 про маркетинг в первую очередь, а потом про всё остальное.
Ну и для воды можно сделать через месяц ещё один OMG Water TV Edition и продать отдельно. Это ж асус, он уже лет 10 про маркетинг в первую очередь, а потом про всё остальное.
-
FarCry
Member
Гедоніст
Перелогіньтесь, чи ваш аккаунт забанили 2 дні тому? Сильно жирний троллинг.
Перелогіньтесь, чи ваш аккаунт забанили 2 дні тому? Сильно жирний троллинг.
-
dext
Member
для < 300W без проблем, далі - дегенеративний маркетинг, де відповідальність за пожежну безпеку перекладається на кінцевих споживачівГедоніст: ↑ 01.06.2026 20:00 Абсолютно нормальний, якісний конектор.
victim blamingбо криворукі юзери
статистика браку != статистика відмов "on field", і вона не на користь цієї поробки у порівнянні з 8pin, в разиА статистика браку
-
Гедоніст
Junior
Якщо ви аж жирним виділили і підкреслили, то напевно і статистика є?dext: ↑ 01.06.2026 20:35у порівнянні з 8pin, в рази
Якщо порівнювати кількість проданих карт з 12vhpwr розʼємом з кількістю карт, в яких погоріли розʼєми з тих чи інших причин - то їх буде мізерно мало. Але кожен випадок роздувають і хайпують, тому що це вигідно.
-
Гедоніст
Junior
Далі - чітке прописане ТЗ до останньої деталі і міліметра. Воно все є в мною наданих посиланнях. Вплоть до 600 ватт.dext: ↑ 01.06.2026 20:35далі - дегенеративний маркетинг
-
Filabatya
Member
zalizo_org
https://itc.ua/ua/novini/1600-vatna-vid ... ofitsijno/
там відео в ютубі є про ллм машини, то 1Квт вона жре в рідкісних сценаріях
https://itc.ua/ua/novini/1600-vatna-vid ... ofitsijno/
там відео в ютубі є про ллм машини, то 1Квт вона жре в рідкісних сценаріях
-
dext
Member
так, гугліть "12pin vs 8pin failure rate", щоб я не виглядав упередженимГедоніст: ↑ 01.06.2026 20:37 Якщо ви аж жирним виділили і підкреслили, то напевно і статистика є?
Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
що все одно не рятує і ми ви маєте чи не на порядок більшу кількість катастрофічних прогарів 12pin vs 8pinГедоніст: ↑ 01.06.2026 20:41 Далі - чітке прописане ТЗ до останньої деталі і міліметра. Воно все є в мною наданих посиланнях. Вплоть до 600 ватт.
-
Гедоніст
Junior
Ну таке собіdext: ↑ 01.06.2026 20:54що все одно не рятує і ми ви маєте чи не на порядок більшу кількість катастрофічних прогарів 12pin vs 8pin
-
Robostyle
Member
О, опять 12ВНПВР срач
-
S0N1C
Member
чувак тримає адаптер 
-
Hotspur
Member
абсолютна дурниця. вже спалено тисячі картГедоніст: ↑ 01.06.2026 20:00дні емоції бачу, пруфів - нуль. Абсолютно нормальний, якісний конектор.
-
leif
Member
Та що там тисячі, пиши одразу мільйони, ти ж пруфів все одно не маєш ні на то ні на то. чого їх жаліти (с)Hotspur: ↑ 01.06.2026 21:55абсолютна дурниця. вже спалено тисячі картГедоніст: ↑ 01.06.2026 20:00дні емоції бачу, пруфів - нуль. Абсолютно нормальний, якісний конектор.
Я ж вже неодноразово викладав пруф, шо в відкритому доступі в інтернеті є свідчення про ~ 25 випадків оплавлення роз'єму 12пін на відеокартах нвідіа за весь 2025 рік. Якщо знайдеш більше — викладай
До речі пам'ятаєш свій прогноз по моїй карті, розігнаній в стелю PL (тобто вона значно частіше ніж пересічні карти бачить 600вт, навіть коли я граю в OW, пруф чого я також викладав)? Залишився 1 місяць
кількість проданих карт нвідіа в 2025 знайти набагато простіше.
Відправлено через 8 хвилин 41 секунду:
навіть скоріше 20, я вже сам забув скліьки їх там нарилось:
хто захоче посперечатись, випадки без посилань не приймаються, "статистика" без адекватних пруфів також. по моєму посиланню вище на всі випадки можна піти подивитись що саме там сталось.leif: ↑ 18.03.2026 18:48все що зміг накопати чат жпт в версії 5.4 thinking + extended:
https://chatgpt.com/share/69bab3f9-5d1c ... db238aed65
радіус кривизни рук в кожному з них залишаю на вашу оцінку, а то знову почнуться вскукарєкі про віктімблеймінг
-
Гедоніст
Junior
ну а що ще залишається червоним фанбоям. В полеміку і аргументацію вони не вміють як клас.leif: ↑ 01.06.2026 22:23а то знову почнуться вскукарєкі про віктімблеймінг
Се ля ві
-
GreenMile
Member
-
EvhenS
Member
Ще повторюся, за 6-7 к$ охолодження можна зробити і на фреоні.
-
Impulse101
Member
Він то може і якісний в якісному виконані на БЖ за 200+ баксів, але звідки пересічний юзер має взагалі знати що можна купувати тільки такі, якщо не хочеш щоб твоя дорогоцінна відяха за 1000-3000 баксів з високою вірогідністю попрямувала у смітник? Да і взагалі навіщо мені купувати новий БЖ, якщо старий достатньо потужний, маслає вже 12 років і помирати не збирається? Ось, звідки я, як пересічний, все це маю знати? І головне, якого біса? "Потому што кому-то дєньгі очєнь нужни?"Гедоніст: ↑ 01.06.2026 20:00Одні емоції бачу, пруфів - нуль. Абсолютно нормальний, якісний конектор. Те, що на ньому хайпують, бо криворукі юзери використали китайпідвал БЖ/кабелі - то нехай буде на їх совісті. А статистика браку показує що роз'єм один із сами надійних. Він розроблений Amphenol, називається Minitek Pwr 3.0Hotspur: ↑ 01.06.2026 19:5512 пін конектор горить бо це самий тупий конектор останніх 20+ років