Зростання цін не відлякало геймерів: у США свіжу партію Steam Deck було розпродано менш ніж за добу

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
byaka
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 29.05.2026 16:58
byaka: 29.05.2026 14:06 А що заважає стримити iгри з пк на свiй планшет з закрiпленим геймпадом?Графiка буде в 10 разiв краща,экран бiльший,час робот до 5 разiв бiльший, а цiна в 3 раза нижча :super:
Складність налаштування + інпут лаг, краще вже геймпад купити і до телевізора вести кабель
В тому i дiло що якщо не виносити стiм дек з дому альтернатив просто море.
На диванi можно грати на любi платформi:пк,пс5,xbox,андроїд просто купити телевiзор та геймпад якщо нема i це буде дешевшим і кращим рішеням нiж застарiлий стiм дек
kabostebeztak
Member

Повідомлення

byaka: 29.05.2026 17:04
kabostebeztak: 29.05.2026 16:58

Складність налаштування + інпут лаг, краще вже геймпад купити і до телевізора вести кабель
На диванi можно грати на любi платформi:пк,пс5,xbox,андроїд просто купити телевiзор та геймпад якщо нема i це буде дешевшим і кращим рішеням нiж застарiлий стiм дек
Так а стім дек можна брати з собою + це повноцінний ПК
byaka
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 29.05.2026 17:13
byaka: 29.05.2026 17:04
Так а стім дек можна брати з собою + це повноцінний ПК
Брати з собою можно psp чи нiнтендо свiтч лайт,а стiм дек це майже ноутбук по розмiрам який доречi теж можно переносити, але це не означає що це зручно
hq720.jpg
Muttabor
Member

Повідомлення

byaka: 29.05.2026 17:18Брати з собою можно psp чи нiнтендо свiтч лайт...
и много на них игр сейчас выходит? :rotate:
byaka: 29.05.2026 17:18... а стiм дек це майже ноутбук по розмiрам який доречi теж можно переносити, але це не означає що це зручно
носить с собой можно все что угодно, но это не означает, что на ноуте играть так же удобно как и на стим деке
Graveworm
Member

Повідомлення

_Andrik_: 29.05.2026 14:46непотрібна при наявності потужного ПК і
Я навпаки, пекарню продав до біса
За необхідності до деки монітор підключив з клавомишою і радієш
Ostin
Member

Повідомлення

О, набігли ніщеброди, заздрять) Як виявилось, мій колега був правий - "а що ти хотів, зараз ціни такі, тре брати") (сарказм)
SERGBILL
Member

Повідомлення

Alexandrovich: 29.05.2026 13:36 Ага да геймеры, конечно
хто ще? просто цікаво, я не вкурсі, як це ще можна використати.
Ostin
Member

Повідомлення

Ті, хто думають настояти деки як зелене вино :D
SERGBILL
Member

Повідомлення

Ostin: 29.05.2026 20:04
Ті, хто думають настояти деки як зелене вино :D
ясно, не подумав про це)))
byaka
Member

Повідомлення

Muttabor: 29.05.2026 17:54
byaka: 29.05.2026 17:18... а стiм дек це майже ноутбук по розмiрам який доречi теж можно переносити, але це не означає що це зручно
носить с собой можно все что угодно, но это не означает, что на ноуте играть так же удобно как и на стим деке
А наскiльки зручно тримати стiм дек вагою 669 грам i скiльки ви його протримаєте в повiтрi,доречi нiхто вам не забороняє пiдключити до ноутбука геймпад ;)
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

byaka
Был у меня как то Nintendo Switch 2019 года ревизии и после часа игры в портативном режиме лежа на диване было некомфортно. И это с весом 400 грамм :rotate:
Muttabor
Member

Повідомлення

byaka: 29.05.2026 20:21А наскiльки зручно тримати стiм дек вагою 669 грам i скiльки ви його протримаєте в повiтрi
Стим дек держать в руках намного удобнее, чем ноутбук, весом в несколько кг ;)

Отправлено спустя 7 минут 47 секунд:
XXXshadyXXX
Когда только купил, играл (лёжа на диване) в среднем часов по пять в Hollow Knight и Dead Cells, позже, когда в Киеве летом были длительные отключения света, мог играть в Forza Horizon 4 часов по семь (с доп. павербанком). Как-то так.
byaka
Member

Повідомлення

Muttabor: 29.05.2026 20:34
byaka: 29.05.2026 20:21А наскiльки зручно тримати стiм дек вагою 669 грам i скiльки ви його протримаєте в повiтрi
Стим дек держать в руках намного удобнее, чем ноутбук, весом в несколько кг ;)
А нащо держати ноут якщо можно поставити i грати на геймпадi,це буде зручнiше нiж спирати дек на пузо ;)
Востаннє редагувалось 29.05.2026 20:46 користувачем byaka, всього редагувалось 1 раз.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Muttabor
У меня скорее болели руки не из за тяжести, а из за так себе эргономики Nintendo Switch, а на счет Steam Deck ничего сказать не могу. :)
Graveworm
Member

Повідомлення

byaka
Отака штука є
Screenshot_20260529-205635.png
Ostin
Member

Повідомлення

Graveworm: 29.05.2026 20:57Отака штука є
За ці кошти можна купити стаціонарну консоль і телевізор :-/
Я до чого веду. Для дому є свій девайс, для портативу свій. А цей трюк з намаганням поєднувати непоєднуване поки що не вдається в повній мірі.
_Andrik_
Member

Повідомлення

Dilfin: 29.05.2026 14:52
_Andrik_: 29.05.2026 14:46

Як варіант мій сценарій використання не дозволяє таке провернути. Дальнобій, плюс часто паромна переправа , а в дому Дека і нафік непотрібна при наявності потужного ПК і ПС5 :shuffle:
А на діванчику пограти чи на ліжечку? :D
PS5 + 65 дюймів телик , або ПК + 4к 32 олед монік з ергономічним кріслом не контриться жодмим хендхелдом від слова взагалі
Muttabor
Member

Повідомлення

byaka: 29.05.2026 20:44А нащо держати ноут якщо можно поставити i грати на геймпадi,це буде зручнiше нiж спирати дек на пузо
не думаю, что ставить ноут на пузо, удобнее, чем держать стим дек в руках ;)
warp37
Member

Повідомлення

_Andrik_: 29.05.2026 21:20
Dilfin: 29.05.2026 14:52

А на діванчику пограти чи на ліжечку? :D
PS5 + 65 дюймів телик , або ПК + 4к 32 олед монік з ергономічним кріслом не контриться жодмим хендхелдом від слова взагалі
У мене RTX 4090M, 4K і 65 дюймів і Xbox Elite Controller Series 2. Граю, як сучасний геймер - 4K, DLSS, FG, геймпад-"елітка".

Але на Steam Deck дуже часто граю. У тому ж S.T.A.L.K.E.R. 2 з загальних 500 годин у мене мінімум 150 годин на Steam Deck.

А ще у мене є Xbox. Він просто є. Для декору стоїть. А його комплектний геймпад я давно вбив. :gigi:

Steam Deck (хоча я 6 місяців у 2023 році грав виключно на ньому) - це не альтернатива "великим" платформам, а доповнення. І я жодної копійки не жалію, що три роки тому взяв б/в. Це унікальний і дуже приємний експірієнс.
Input_Lag
Member

Повідомлення

Партия была аж 100 штук.
А серьезно - этих Стим Деков продано не так много чтобы считать это устройство серьезным игроком на рынке портативных ПК или консолей.
Большая часть хайпа и популярности лежит на блогерах с Ютуба которым нужно клепать какой нибудь контент и они клепают ролики про великую консоль от Габена на которой можно играть в ПК игры целый час от батарейки на 30 фпс.
Відповісти