ASUS представила в Україні бізнес-ноутбук ExpertBook Ultra на базі чипів Core Ultra 300

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
alexeygalas
Member

Повідомлення

Ortyomko: 20.05.2026 12:47Минулого року для роботи собі обирав
А я тепер хочу свій X9-15 на X9-15p замінити бо Panther-Lake з 390 графікою прям дуже бомбезні вийшли. Але раціональна частина мене зупиняє від цього. На продажу поточного втрачу багато. Ну і я всеодно не так ним часто користуюсь, щоб зараз таку махінацію зробити. Але апарат вартий своїх грошей. Кожен момент зроблений на висоті. Єдине що мене бісить тут - клавіша End/Insert. Краще б було Insert/End
Я свій для легкої роботи (не основної) використовую. Але 15p версія з X7-358H та 64GB може вже претендувати на більшість робочого софту з таким запасом RAM/VRAM та достатньої к-ті потоків https://www.cpubenchmark.net/compare/62 ... ra-X7-358H
На захист Lunar Lake - я на ньому від батареї на колінах граю через CEMU The Legend of Zelda Wind Waker та Breath of The Wild в 2560p із стабільним фреймрейтом в 60fps і це прям прикольно
den888
Member

Повідомлення

Dilfin: 20.05.2026 09:52
den888: 20.05.2026 09:33 14" без дескретки за 3500 баксів :lol:
дайте 3!!!
яким місцем в тому асусі думають?
Статус та ексклюзивність: Людині продають відчуття елітарності. «Ця річ не для всіх. Вона підкреслює ваш успіх». Людина купує, як їй здається - елітарність, купує особливість, я це давно ще помітив як айфони почали продавати, а тепер такі зазомбовані, яким внушили, що вони особливі вже на кожному кроці. А, ще забув, що розказують як же дорого коштувала розробка гаджета і як багато років на це потратили і скільком людям за це заплатили зарплату.
Ну я б зрозумів як би це був apple, ця контора рідко коли робила дешеві чи відносно дешеві девайси, як от iPhone SE, чи останній там ноутбук, забув назву. А ASUS? Вони ж дешмана стільки наліпили під своїм брендом, яке ще відчуття елітарності. І якщо я не помиляюсь, в 2023 році, коли вибирав собі ноут, серія expertbook коштувала рази в два менше від rog zephyrus. А тут таке …
Відповісти