Новини
Останні статті і огляди
NVIDIA Control Panel офіційно йде «на пенсію»
-
Panasi
Member
Мені здається, що в панелі керування були опції, яких немає в nvidia app. Це дійсно так, чи я щось плутаю?
-
erkins007
Member
destructX
Это будет каша. Производитель лучше знает возможности конкретной модели.
Это будет каша. Производитель лучше знает возможности конкретной модели.
-
МОНАХ
Member
► "Це ж було вже..." (С) - уже досить багатенько років тому назад, коли тільки з'явилась оця... приблуда... як вона? ... щось там "Ессенсіал" чи якось так (там тобі і реклама новинок була і всяке різне підтягувалось з Нету і т.д.)... Коротше, щоб підсадити всіх на цю "новинку", вже тоді почали прибирати панель. Правда не надовго - повернули і потім дали можливість обирати, що саме ставити.
► Але - що я розповідаю, всі і так в курсі... Так от, пам'ятаю, тоді я ніяк не міг знайти пару функцій, які були на панелі і вкрай були важливі для налаштування відтворення на моїй тодішній карті+моніторі - плювався-матюкався, що твій чорт. Якось ту панель тоді можна було доставити собі окремо...
► Сподіваюсь в цьому "арр" функціонал панелі дійсно не поріжуть, бо буде, бляха, ПЕЧАЛЬ
.
► Але - що я розповідаю, всі і так в курсі... Так от, пам'ятаю, тоді я ніяк не міг знайти пару функцій, які були на панелі і вкрай були важливі для налаштування відтворення на моїй тодішній карті+моніторі - плювався-матюкався, що твій чорт. Якось ту панель тоді можна було доставити собі окремо...
► Сподіваюсь в цьому "арр" функціонал панелі дійсно не поріжуть, бо буде, бляха, ПЕЧАЛЬ
-
Robostyle
Member
-
daesz
Member
"Переключатор" повного спектру кольорів через HMDI все ще тільки в панелі керування є.
-
Nick Admin Rootowich
Junior
Ну якщо абсолютно весь функціонал з контрол панелі перенесуть, ще й зверху налаштування роботи відюхи додадуть як в адреналіні, то хай буде, а так ніби воно не сильно було треба 
-
ROG__84
Member
Есть, в разделе настроек дисплея, точно такие как и в классической п.у., а вот для видео переключение с настроек видеоплеера на нвидиа не нашёл, может оно автоматом станет с апп настроек не знаю, надо проверить.daesz: ↑ 28.05.2026 03:41 "Переключатор" повного спектру кольорів через HMDI все ще тільки в панелі керування є.
-
daesz
Member
Покопався, справді є - в налаштуваннях системи; я глянув саме в налаштуваннях спочатку та не знайшов..ROG__84: ↑ 28.05.2026 17:44Есть, в разделе настроек дисплея, точно такие как и в классической п.у., а вот для видео переключение с настроек видеоплеера на нвидиа не нашёл, может оно автоматом станет с апп настроек не знаю, надо проверить.daesz: ↑ 28.05.2026 03:41 "Переключатор" повного спектру кольорів через HMDI все ще тільки в панелі керування є.
-
longaro
Member
Старая панель уродство абсолютное , со времен Хр не навидел . И его так и не переделали . Хоть он и не нагруженный , нет иконок лишних в трее , нужен только сменить растяжку экрана или фильтрацию 16х выставить
Но в тоже время НВАрр мелкий слишком и все рябит от опций ... Ну из плюсов что дрова даст обновить прям оттуда , а из минусов может портить работу Афтербарнера , например уже слетал Павер Лимит
Но в тоже время НВАрр мелкий слишком и все рябит от опций ... Ну из плюсов что дрова даст обновить прям оттуда , а из минусов может портить работу Афтербарнера , например уже слетал Павер Лимит
-
zaqik
Member
Во времена ХР это как раз считалось "новой панелью", потому что старая у Детонаторов была такая.со времен Хр не навидел
- спойлер